PDA

צפייה בגרסה מלאה : עזרה! מתי אני אקבל את המשלוח?

Hurricane
12-05-2011, 10:26:40
בתאריך 24/4 הזמנתי 4 פריטים מ HK במשלוח EMS, אבל לצערי עד היום זה לא הגיע... איך אפשר ליצור איתם קשר? אפילו באימייל אני לא מצליח..

AmitB
12-05-2011, 10:35:53
יש לך מס' מעקב? מה הוא מראה?
הוביקינג הפסיקו להתייחס ל email, כי הם פתחו מרכז תמיכה חדש דרכו צריך להגיש בקשות ושאלות
http://support.hobbyking.com/home

Hurricane
12-05-2011, 10:50:41
ניכנסתי לדואר ישראל עם המספר של המשלוח מעקב אבל זה רשום שאין דבר כזה.... :\

SEVEN
12-05-2011, 11:37:31
ניכנסתי לדואר ישראל עם המספר של המשלוח מעקב אבל זה רשום שאין דבר כזה.... :\

חכה עוד כמה ימים, המשלוחים מהסיני לוקחים המון זמן, ומצד שני בארץ היו ימי זכרון ועצמאות - עבודה במתכונת מצומצמת אם בכלל.

Hurricane
12-05-2011, 12:05:34
התקשרתי לדואר EMS ודיברתי איתם הם אמרו שאין להם אפילו פרטים על ההזמנה אבל הם יודעים שהמשלוח נשלח לארץ ב 30... הם אמרו לי לחכות עד יום ראשון אם ביום ראשון זה לא מגיע לבקש בירור באתר אינטרנט...
מה אתה אומר? אם זה נאבד בארץ או משהו כזה יביאו לי החזר כספי?

kiyossi
12-05-2011, 13:56:42
בחודשים האחרונים כל משלוח שמגיע לארץ בעיקר מסין עובר דרך המכס,
במכס גם אם לא תשלם, החבילה תתעכב כשבועיים וכמובן שכל עוד החבילה לא התקבלה ברשות
הדאר, מבחינתם היא לא נשלחה.
צרת רבים-ל 2 החבילות האחרונות המתנתי קרוב לחודש,סבלנות,יגיע.

tamos
12-05-2011, 19:02:45
אז למה לא רשום במעקב שהיא במכס?
גם אצלי הזמנה מדואר ארצות הברית(מערכת שלט), בדוק נתפס במכס.
עבר יותר משבוע שהוא יצא מארצות הברית ועדיין בסטטוס: "המשלוח נשלח מארהב בתאריך..."
פעם אני זוכר שהיה רשום שהמשלוח נמצא במכס.
יש לי עוד משלוח מהסיני שנשלח דרך השוויצרי, יותר משבועיים שהוא יצא משוויץ לארץ(לא מהונג קונג!), ועדיין שום זכר בדואר.
לא יודע מה נסגר איתם

valaza
12-05-2011, 19:30:01
כאשר החבילה מגיעה למכס הם מעבירים את הברקוד של המעקב וזה מתעדכן מיד באתר של דואר ישראל (כנ"ל כאשר חבילה יוצאת מהמכס)

חבילה שמסומנת כ"נשלחה" מארץ המקור לא בהכרח נמצאת על מטוס בדרכה לארץ היעד.

יש איזור "סטרילי" בכל שדה תעופה שבו החבילות ממתינות שיהיה להן מקום במטוס לארץ היעד.
המקום הסטרילי הזה נחשב מבחינת הדואר של המדינה השולחת כ"חו"ל" (באותה מידה שהדיוטי פרי בבן-גוריון נחשב חו"ל ולא חלים עליו מיסי מדינת ישראל).
לכן כאשר חבילה מסומנת כ"נשלחה" במעקב דואר הונג קונג, הדבר לא מחייב כלל וכלל שהחבילה נמצאת על מטוס בדרכה ליעד, אלא משמע שהגיע לאיזור ההמתנה, בו יכולה להמתין כמה שעות במידה ויש מקום פנוי במטוס למדינת היעד, ויכולה להמתין גם שבועות במידה ואין טיסות.
הטיסה עצמה מהונג קונג לישראל היא הרי משהו כמו 12-14 שעות.... רוב המשלוח הוא זמן ההמתנה למטוסים.
המשלוח דרך שוויץ אורך זמן רב יותר ממשלוח ישיר פשוט כי יש 2 "תקופות המתנה" כאלו במקום אחת.

אוסיף שתיעדוף החבילות למשלוח היא בשיטת FIFO (FIRST IN FIRST OUT) ז"א שהחבילה עם הכי הרבה "וותק" בהמתנה תקבל עדיפות יחסית לחבילה עם פחות וותק.
חבילות EMS תמיד מקבלות עדיפות על חבילות רגילות, ו"ותק" החבילה הרגילה לא משנה כאן.
במקרה של עומס, שיטת התיעדוף תופסת גם לגבי חבילות EMS (אך עדיין לכל חבילת EMS יש עדיפות על כל חבילה רגילה)

hifly
13-05-2011, 00:14:46
בקיצור תחכה,ותחכה ותחכה,הרבה סבלנות מתי שהוא זה יגיע. גם לי יש חבילה שיצאה משוויץ בדרך מסין לפני שבוע..היא הולכת לאט,כניראה עכשיו שוחה בים לדעתי היא כבר מול קפריסין איפה שהוא:D

וכרגיל חבילות מאתר HIMODEL מגיעות כמו שעון תוך שבוע,ושניהם הוזמנו באותו הלילה.:cool:

kiyossi
13-05-2011, 09:56:07
אז ככה, אתמול קיבלתי חבילה מHK שהוזמנה לפני ....18 יום וגם היא נושאת חותמת של המכס.
סבלנות-יגיע.

Hurricane
13-05-2011, 15:45:48
דיברתי איתם עכשיו והחבילה עכשיו הגיע לארץ והיא בדרך לתל אביב. איזה קיילה אחת עזרה שלי וענתה לי אחרי דקה לכל שאלה..
נחמד ;)