PDA

צפייה בגרסה מלאה : עזרה! מסוק על שלט שלא ממריא

avidan
02-06-2012, 10:42:11
שלום.
אני דיי חדש בתחום ואין לי כל כך ניסיון.
לפני כמה חודשים הזמנתי מסוק על שלט קטן מהאייבי ואחרי שמיציתי אותו קיבלתי מסין מסוק על שלט גדול יותר.
לא בטוח שהדגם הזה נפוץ בארץ או שמישהו מכיר אותו,אבל נראה לי שרוב המסוקים עובדים אותו דבר ואולי מישהו יוכל לעזור לי.

לצערי אחרי ההטסה השניה שלו איבדתי עליו שליטה והוא נעלם לי,אחרי שהפכתי את כל השכונה מצאתי את המסוק בערך 3 בתים ממני.
המסוק נראה שלם ושום חלק בו על פניו לא נראה שבור.
רק הבעיה שהוא הפסיק להמריא. הפרופלור העליון מסתובב והשני שמתחתיו מסתובב ביחד איתו אבל לא בזכות עצמו.
ז"א שאם אני תופס את הפרופלור העליון המסוק מסתובב על הרצפה,אבל אם אני אתפוס את הפרופלור התחתון אין שום תגובה. המנוע שלו מסתובב ולדעתי הוא פשוט ברח מהציר.
גם כשאני מסובב את גלגל השינים שלו אין השפעה על הפרולור התחתון לעומת הסיבוב של הפרופלור העליון שהגלגל שינים שלו כן מזיז אותו.
יכול להיות שאני טועה וככה זה צריך להיות?

זה המסוק
http://i00.i.aliimg.com/img/pb/318/412/405/405412318_097.jpg

תודה רבה

Friman
02-06-2012, 12:38:16
יכולות להיות לזה המון סיבות. רוב הסיכויים שאכן הציר השתחרר או שנשברו לך שיניים בגלגל השיניים של אחד הרוטורים. בכל אופן הצעצועים הללו לא ממש עמידים וחלקי חילוף שלהם מאד יקרים ביחס לעלות הראשונית של הצעצוע כך שזה לא משתלם. לי למשל לקחו בaliexpress 8$ לפני משלוח לגג״ש של צעצוע שכזה כשכל הצעצוע עלה 50-60$

AMIR
02-06-2012, 12:40:46
זה מסוק צעצוע קואקסיאלי, לא הייתי משקיע בזה זמן אם לומר את האמת.
אם אתה בעניין והתחום מושך אותך תתחיל לחקור, כך לך סימולטור
צא לשטח הקרוב לביתך, תלמד את הכלים שיש באפשרותך להשיג ותתחיל...
שיהיה לך בהצלחה.

לא חושב שמישהו פה יחשוב אחרת ממני או באמת יטרח כדי לעזור לך לתקן
את הצעצוע.*

alex1312
02-06-2012, 16:13:28
למסוקים כאלו אין חילקי חילוף וגם יש המסוק הזה לא שווה כלום רק אולי להטיס אותו בבית וגם מסוכן מאוד הוא גם לא יכול לטוס בחוץ כל רוח הכי קטנה מעיפה אותו ביגלל זה מצאת אותו 3 בניינים ממך זה מאוד חובבני ולא בטיחותי תתקין במחשב שלך סימולטור ואז תקנה לך מסוק 6 ערוצים ותתחיל להטיס וכל זה במידה ואתה רוצה להיכנס לתחום בהצלחה

wind556
02-06-2012, 21:40:25
אתה טועה
אמנם רוב המסוקים עובדים אותו דבר, אבל מה שיש לך אינו נכלל בקטגוריה הזאת, כי הדבר היחיד שעובד שם, זה שעובדים על הרוכשים.
עשה לעצמך טובה, ותקצר לעצמך את הייסורים, וזרוק אותו לפח.
כשתרצה מסוק באמת, יהיה לך מסוק שעובד היטב ואתה תהנה ממנו בלי סוף

paylot
02-06-2012, 23:24:57
שלום.
אני דיי חדש בתחום ואין לי כל כך ניסיון.
לפני כמה חודשים הזמנתי מסוק על שלט קטן מהאייבי ואחרי שמיציתי אותו קיבלתי מסין מסוק על שלט גדול יותר.
לא בטוח שהדגם הזה נפוץ בארץ או שמישהו מכיר אותו,אבל נראה לי שרוב המסוקים עובדים אותו דבר ואולי מישהו יוכל לעזור לי.

לצערי אחרי ההטסה השניה שלו איבדתי עליו שליטה והוא נעלם לי,אחרי שהפכתי את כל השכונה מצאתי את המסוק בערך 3 בתים ממני.
המסוק נראה שלם ושום חלק בו על פניו לא נראה שבור.
רק הבעיה שהוא הפסיק להמריא. הפרופלור העליון מסתובב והשני שמתחתיו מסתובב ביחד איתו אבל לא בזכות עצמו.
ז"א שאם אני תופס את הפרופלור העליון המסוק מסתובב על הרצפה,אבל אם אני אתפוס את הפרופלור התחתון אין שום תגובה. המנוע שלו מסתובב ולדעתי הוא פשוט ברח מהציר.
גם כשאני מסובב את גלגל השינים שלו אין השפעה על הפרולור התחתון לעומת הסיבוב של הפרופלור העליון שהגלגל שינים שלו כן מזיז אותו.
יכול להיות שאני טועה וככה זה צריך להיות?

זה המסוק
http://i00.i.aliimg.com/img/pb/318/412/405/405412318_097.jpg

תודה רבה

אומנם הכן יש לו צורה של מסוק ההנאה הכי טובה שתפיק ממנו בעודו תקין זה להרחיק יתושים בעונת הקיץ:cool::cool::cool::cool: