PDA

צפייה בגרסה מלאה : הסיני מתחיל לפקשש - בעיה בשליחת הזמנות

עמודים : [1] 2

guymeg
24-12-2013, 14:34:50
היום קרה לי הדבר ההזוי ביותר שקרה לי אחרי יותר מ100 הזמנות מהסיני במהלך השנים - חבילה שהזמנתי ב16/11 ורשום שנשלחה ב 2/12 עוד לא הגיעה - אך היום קיבלתי מייל שהיא נשלח רק היום!!!!

קרה למישהו? אולי כדאי שתבדקו את החבילות שנשלחות דרך דואר פיג'י - באמת מוזר!

במייל הם כתבו שזמן ההספקה הוא 8 ימים ... ממש מעניין.

יותר מעניין- בדואר פיג'י רשום שהחבילה בישראל מה 11/12..

משהו באמת מסריח פה...

asher_p9
24-12-2013, 15:07:56
*** כנראה שיש בעיה כללית על משלוחים מסין יש לי בעיה זהה מאתר סיני אחר בערך עם אותם עקובים של חודש אחרי ההזמנה רק נשלח בגלל עיקובים בחברות השילוח שלהם בעיות בטחוניות ושלל תרוצים שהקריצו לי
בקיצור במקרה שלי זה עוד מעט 60 יום מרגע ההזמנה ועדיין המוצר לא הגיעה
תתנחם בזה ;)

AmitB
24-12-2013, 15:31:46
קרה לי בול אותו הדבר עם משלוח דרך פיג'י
כמו כן מספרי מעקב של כמה הזמנות מולאו בצורה חסרה או שגויה

אננס
24-12-2013, 16:21:39
זה לא הסיני .. זה סין וינואר... לא הולך טוב ביחד..
כל שנה בדצמבר -ינואר יש שירשורים כאלה..

yuvalko
24-12-2013, 16:48:06
זה תקין. גם אני קיבלתי כזה מייל על משלוח שהגיע כבר. זה רק בגלל העדכון שך מספר המעקב באתר שלו

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

guymeg
24-12-2013, 16:52:56
זה תקין. גם אני קיבלתי כזה מייל על משלוח שהגיע כבר. זה רק בגלל העדכון שך מספר המעקב באתר שלו

צודק, שמתי לב לפני כמה דקות שזה בדיוק המצב - אך ישנם עוד 2 משלוחים דרך פיג'י משני ימים עוקבים אחרי המשלוח הזה שבאותו מצב - עוד לא הגיעו (בדואר פיג'י רשום שהם כבר בישראל...).

yuvalko
24-12-2013, 16:53:59
זה מגיע עם פתק אפור לא דואר רשום. חכה בסבלנות זה יגיע

Trex450
24-12-2013, 17:46:00
מילא הזמן של המשלוח אבל כבר ב 2 מקרים לאחרונה הגיעו מוצרים לא נכונים ... עכשיו לא רק חיכנו חודש + אלא צריך לחכות שוב ...

flatspin
24-12-2013, 19:38:35
חבר'ה
חג המולד בפתח והדואר עמוס בחבילות עד צוואר.
תוספו לזה שמדובר בדואר ישראל, שאיננו משהו שראוי להתפאר בו, והרי לכם סיבת העיכוב.
קוצר רוח לא יזרז את הגעת המשלוח. הפתרון היחידי להימנע מעיכובים הוא לקנות בארץ, מהמדף.

AmitB
24-12-2013, 19:49:06
העניין הוא לא (רק) העיכוב, שאליו אנחנו רגילים בתקופה הזו של השנה, אלא חבילות שסומנו כ Shipped לפני כשבועיים, עם מספר מעקב, ופתאום, נשלחה שוב הודעה, מ HobbyKing, שהחבילות נשלחו "עכשיו" (היום\אתמול!?)
דבר כזה עוד לא קרה לי.

בהזדמנות זו... למי שזוכר את סאגת הסוללות, וההבטחה החגיגית של אנטוני שכל ההזמנות שהתקבלו לפני שהתחילו הבעיות ישלחו ללא תוספת תשלום (הוביקינג ישדרגו את המשלוח על חשבונם אם יהיה צורך).
ובכן, היתה לי הזמנה כזו, ואכן, הוביקינג עמדו (לבסוף) בהבטחה הזו - לא לפני שטירטרו אותי בעשרות התכתבויות תלך\תבוא ושלושה חודשים(!) של סחבת (ממש השתוקקו שאני אתייאש ואבטל את ההזמנה). הכל בשביל לחסוך לעצמם את השלושים דולר שעלה להם לשלוח את החבילה בפדקס. וגם כששלחו לבסוף בפדקס, הם לא אמרו לי עם מי זה נשלח, ולא סיפקו מספר מעקב. יש שם קצת בלאגן.

vking
24-12-2013, 20:35:18
ביצעתי הזמנה לפני קצת יותר מחודש, ועדיין לא הגיע.
מה עושים במידה וזה מתקרב ל-45 יום? הם נותנים החזר או שצריך לפתוח קייס בפייפאל?

אני גם לא מבין למה המספר מעקב שלהם לא נחשב דואר רשום כאן בארץ.

Trex450
24-12-2013, 20:49:17
חבר'ה
חג המולד בפתח והדואר עמוס בחבילות עד צוואר.
תוספו לזה שמדובר בדואר ישראל, שאיננו משהו שראוי להתפאר בו, והרי לכם סיבת העיכוב.
קוצר רוח לא יזרז את הגעת המשלוח. הפתרון היחידי להימנע מעיכובים הוא לקנות בארץ, מהמדף.

רעיון מצויין אכנס מחר לחנות לקנות את ה OpenLrs שהזמנתי ובמקומו הגיע מטען ליפו משום מה... אהה רגע... לאיזו חנות נכנסים??

flatspin
24-12-2013, 21:03:57
חבל שאתה מתייחס בלעג לתגובה רצינית.
כתוב במקורות: "הפוסל, במומו הוא פוסל". זה מעיד במידה מסויימת עליך.

enayim
24-12-2013, 21:59:52
תפתח קייס אחרת הלך הכסף אם לא יגיע אליך. לי זה קרה.

Sent from my iPhone using Tapatalk (http://tapatalk.com/m?id=1)

ypython
25-12-2013, 06:36:10
העניין הוא לא (רק) העיכוב, שאליו אנחנו רגילים בתקופה הזו של השנה, אלא חבילות שסומנו כ Shipped לפני כשבועיים, עם מספר מעקב, ופתאום, נשלחה שוב הודעה, מ HobbyKing, שהחבילות נשלחו "עכשיו" (היום\אתמול!?)
דבר כזה עוד לא קרה לי.

בהזדמנות זו... למי שזוכר את סאגת הסוללות, וההבטחה החגיגית של אנטוני שכל ההזמנות שהתקבלו לפני שהתחילו הבעיות ישלחו ללא תוספת תשלום (הוביקינג ישדרגו את המשלוח על חשבונם אם יהיה צורך).
ובכן, היתה לי הזמנה כזו, ואכן, הוביקינג עמדו (לבסוף) בהבטחה הזו - לא לפני שטירטרו אותי בעשרות התכתבויות תלך\תבוא ושלושה חודשים(!) של סחבת (ממש השתוקקו שאני אתייאש ואבטל את ההזמנה). הכל בשביל לחסוך לעצמם את השלושים דולר שעלה להם לשלוח את החבילה בפדקס. וגם כששלחו לבסוף בפדקס, הם לא אמרו לי עם מי זה נשלח, ולא סיפקו מספר מעקב. יש שם קצת בלאגן.
גם לי זה קרה אבל בסוף החבילה הגיעה ולא בדואר רשום והמספר מעקב לא קיים בדואר ישראל...

ben044
25-12-2013, 10:01:48
גם לי יש את אותה הבעיה.
חבילה שהוזמנה מהוביקינג בדואר EMS נרשמה כ'נשלחה' בהובי קינג. רק אחרי 8 ימים קיבלתי הודעה מהוביקינג עם מספר מעקב מדואר פיגי. בדואר פיג'י היה כתוב שהחבילה נשלחה לישראל באותו היום שקיבלתי את המספר משלוח, ושהחבילה צפוייה להגיע תוך 8 ימים. עברו 8 ימים ובמעקב משלוחים בדואר ישראל כתוב על המספר מעקב שלי שהחבילה אותרה בדואר פיגי ומויינה למשלוח לישראל (לפי מה שאני מבין עדיין לא נשלחה) ועברו סה''כ כבר כ- 16 ימים מיום ההזמנה (משלוח EMS)!

יש לציין שיומיים לפני עשיתי גם משלוח EMS נוסף רק שהמשלוח השני שעשיתי נשלח בדואר בלגיה והחבילה הגיע אחרי 4 ימים בלבד! לדעתי זה דואר פיג'י שמעכב ועושה בלאגן במשלוחים.

guymeg
25-12-2013, 12:05:48
מבחינתי המקרה הוא פשוט- החבילה הראשונה שלי שנשלחה דרך דואר פיג'י נשלחה באותו היום שהוביקינג התחילו עם האפשרות הזו - וכנראה שלא היה עומס על דואר פיג'י ולכן היא הגיעה כמו דואר רשום רגיל דרך HONG KONG POST .
שתי החבילות האחרות נשלחו יומיים-שלושה אחרי זה, בזמן שכבר כנראה התחיל העומס עם אפשרות ההזמנה הזו ולכן לדעתי יש בעיה - המשלוח התעכב עד שנכנסנו לתקופה של החגים ומפה זו הבעיה כמו כל שנה...

בתקופה הזו של השנה אני ממעט לעשות הזמנות גדולות אלא רק מוצרים שיכולים להישלח בתוך מעטפה שנכנסת לתא דואר - ככה המוצר (אפילו אם הוא דואר רשום) מגיע אלי ישירות לתא הדואר ולא צריך לגשת לדואר כדי לקחת דואר רשום..

בקיצור - נותרו עוד שבועיים לפני שאפתח תביעה בפייפאל, אבל אם זה לא יגיע - אני בטוח אפתח...

vking
25-12-2013, 14:58:56
אצלי משהו מוזר.
אני עשיתי 2 הזמנות לפני כחודש (בהפרש של כשבוע).
היום קיבלתי את ההזמנה השנייה, ואילו ההזמנה הראשונה (שכוללת סוללה) עדיין לא הגיעה וזה כבר יותר מחודש.
דרך אגב, החבילה הגיעה בדואר רשום עם המספר מעקב, ואפילו מופיעה באתר של דואר ישראל.

קרה לכם שעשיתם 2 הזמנות בהפרש קצר יחסית (כמה ימים, שבוע), ודווקא ההזמנה השנייה הגיעה קודם?

אננס
25-12-2013, 16:12:24
אצלי משהו מוזר.

קרה לכם שעשיתם 2 הזמנות בהפרש קצר יחסית (כמה ימים, שבוע), ודווקא ההזמנה השנייה הגיעה קודם?

כן, הרבה יותר מפעם אחת.. לחבילות מסין (דואר רשום רגיל) לוקח להגיע בין 10 ימים ל 80 יום (נדיר אבל קורה)

eitanbin
06-01-2014, 10:05:09
הזמנה מהסיני נשלחה ב29/11.
בדואר פיגי נכתב שהגיע לארץ ב 20/12.
בדואר ישראל אין זכר לחבילה.
ואתמול הגיעה אלי ללא כל עידכון בדואר ישמאל
נראה לי בעייתי המשלוח דרך פיגי

אננס
06-01-2014, 13:29:38
הזמנה מהסיני נשלחה ב29/11.
בדואר פיגי נכתב שהגיע לארץ ב 20/12.
בדואר ישראל אין זכר לחבילה.
ואתמול הגיעה אלי ללא כל עידכון בדואר ישמאל
נראה לי בעייתי המשלוח דרך פיגי

הייתי מגדיר בעייתי אם היינו מתחילים לקבל הרבה דיווחים על חבילות שלא מגיעות... ואז הסיני היה חוטף הרבה דיספיוטים בפייפל מכל העולם.

בעייתי יותר היה מצב הביניים שלא הייתה דרך להזמין סוללות מהסיני במחיר משלוח סביר.
אני מוכן להתמודד עם העובדה שאין מעקב בדואר ישראל ובלבד שישאירו לי אופציה להזמין סוללות במחיר זול מהסיני...

מהדיווחים של כולם עולה התמונה שדואר פיגי מעודכן ברגע שהחבילה נוחתת בארץ, אבל הדואר שלנו מסרב להתייחס לחבילות האלה כדואר רשום....
גם אני הזמנתי סוללות מהסיני וקיבלתי מספר מעקב שבנוי רק מספרות
בתמיכה קיבלתי את התשובה הבאה:
The tracking number will be updated once the parcel arrives in your country.
כאילו הם משתמשים בחברת שליחויות פרטית שמביאה את הדואר עד לארץ היעד ורק אז מעבירה אותם לדואר המקומי...

eitanbin
06-01-2014, 15:19:22
הייתי מגדיר בעייתי אם היינו מתחילים לקבל הרבה דיווחים על חבילות שלא מגיעות... ואז הסיני היה חוטף הרבה דיספיוטים בפייפל מכל העולם.

בעייתי יותר היה מצב הביניים שלא הייתה דרך להזמין סוללות מהסיני במחיר משלוח סביר.
אני מוכן להתמודד עם העובדה שאין מעקב בדואר ישראל ובלבד שישאירו לי אופציה להזמין סוללות במחיר זול מהסיני...

מהדיווחים של כולם עולה התמונה שדואר פיגי מעודכן ברגע שהחבילה נוחתת בארץ, אבל הדואר שלנו מסרב להתייחס לחבילות האלה כדואר רשום....
גם אני הזמנתי סוללות מהסיני וקיבלתי מספר מעקב שבנוי רק מספרות
בתמיכה קיבלתי את התשובה הבאה:
The tracking number will be updated once the parcel arrives in your country.
כאילו הם משתמשים בחברת שליחויות פרטית שמביאה את הדואר עד לארץ היעד ורק אז מעבירה אותם לדואר המקומי...

המשלוח שלי לא הכיל סוללות אלא מספר פריטים רגילים.
יש לי עוד משלוח שקיבל משלוח דרך פיגי שלא מכיל סוללות,
כנראה שמצאו דרך זולה לשלוח לישראל.
אבל איטית להחריד.

dror_z
06-01-2014, 16:14:25
גם אצלי שני משלוחים כבר למעלה מחודש. ויותר משבועיים מאז שהמספר מעקב התעדכן.

Sent from my GT-I9100T using Tapatalk

ypython
06-01-2014, 18:54:45
אני קיבלתי את החבילה מפיג'י אחרי 50 יום !!!!

eitanbin
06-01-2014, 19:05:04
אני קיבלתי את החבילה מפיג'י אחרי 50 יום !!!!

אני חושב שצריך לשלוח כמה שיותר מיילים לשרות לקוחות שלהם ,
מחברי הפורום שזמן המשלוח שלהם התארך לזמנים לא רגילים
עם בקשה לשלוח מוצרים רגילים (לא סוללות) דרך הונגקונג ,סינגפור וכו' כמו שהיה בעבר.
ולסיום ,אפשר גם אחרת ,הזמנתי שעון מאיביי נשלח בדואר רגיל ב25/12 הגיע היום.

yos
07-01-2014, 08:22:48
גם אני עם אותה בעיה
הדבר היחדי שאני יודע, מהאתר של חברת הדואר פיג'י זה שהחבילה הגיעה לארץ ב24.12.13

ואין עם מי לדבר בדואר, רק אפשר לענות מהמנגינה "הנחמדה" שלהם (בשביל למנוע שינוי נושא-- לענות מלשון עינוי)

אננס
07-01-2014, 10:44:19
גם אני עם אותה בעיה
הדבר היחדי שאני יודע, מהאתר של חברת הדואר פיג'י זה שהחבילה הגיעה לארץ ב24.12.13
ואין עם מי לדבר בדואר, רק אפשר לענות מהמנגינה "הנחמדה" שלהם (בשביל למנוע שינוי נושא-- לענות מלשון עינוי)

לפי הדיווחים של חברים בשירשור הזה
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?67109-הזמנת-סוללות-ליפו-מהסיני-שירשור-מרוכז/page8

דואר פיג'י מעדכן שהחבילות מגיעות לארץ ולוקח שבוע עד שבועיים עד שמקבלים פתק מהדואר, וגם אחרי שהחבילה אצלך ביד עדיין לא מופיע מספר המעקב בדואר ישראל.
תעדכנו מתי אצלכם החבילה מגיעה והאם משהו התעדכן בדואר ישראל..

guymeg
11-01-2014, 11:20:21
אז עדכון קטן - שתי החבילות האחרונות הגיעו (הוזמנו בהפרש של שבוע והגיעו בהפרש של שבוע, לקח להם בדיוק 6 שבועות להגיע).

משהו עוד יותר מוזר שקרה - בתחילת החודש (או השנה... איך שתקראו לזה :p ) ביצעתי שתי הזמנות ובכוונה בחרתי בשילוח הבינלאומי (סינגפור או הונג-קונג) - אבל לשתי ההזמנות האלו קיבלתי מספר מעקב של פיג'י!
וכמובן הנושא של מתי באמת הם שולחים את החבילות שוב חזר על עצמו - באתר כתוב ששתי החבילות נשלחו ב 2/1 אבל רק היום קיבלתי אימייל שהם באמת נשלחו עם מספר מעקב/

מעניין מה הולך אצלם....

אננס
11-01-2014, 13:03:15
אז עדכון קטן - שתי החבילות האחרונות הגיעו (הוזמנו בהפרש של שבוע והגיעו בהפרש של שבוע, לקח להם בדיוק 6 שבועות להגיע).

משהו עוד יותר מוזר שקרה - בתחילת החודש (או השנה... איך שתקראו לזה :p ) ביצעתי שתי הזמנות ובכוונה בחרתי בשילוח הבינלאומי (סינגפור או הונג-קונג) - אבל לשתי ההזמנות האלו קיבלתי מספר מעקב של פיג'י!
וכמובן הנושא של מתי באמת הם שולחים את החבילות שוב חזר על עצמו - באתר כתוב ששתי החבילות נשלחו ב 2/1 אבל רק היום קיבלתי אימייל שהם באמת נשלחו עם מספר מעקב/

מעניין מה הולך אצלם....

כנ"ל... 2 הזמנות מלפני שבוע, אחת עם סוללות אחת חבילה קטנה של קצת אלקטרוניקה .
לפני שבוע התקבלו מיילים בפרש של יומיים שהחבילה נארזה ומוכנה לשליחה - באתר הופיעו כבר 4 V ירוקים ומספר מעקב של 4 ספרות .
היום היגיעו 2 מיילים בהפרש של 2 דקות 11:34 ו 11:36 עם מספרי מעקב של דואר פיג'י לשתי החבילות.

ההרגשה היא שהם מוציאים את כל החבילות לכיוון פיג'י במכולה גדולה - ורק יותר מאוחר (10 ימים) החבילות מופרדות ונשלחות לבד..
ולפי שירשור אחר .. כנראה גם חבילות EMS נשלחות לפיג'י במכולה ורק בפיג'י הם נשלחות EMS לישראל (אם בכלל)...

eitanbin
11-01-2014, 13:20:29
אצלי נקנה ב 27/12/13 קיבל V רביעי ב2/1/2014 עם מספר מעקב 4 ספרות כ"ל .
היום מייל עם מספר מעקב FJ פיגי ,עכשיו נחכה עוד כ 30 יום ונקווה שיגיע.
בקיצור FJ משלוח גרוע מאד.

אננס
11-01-2014, 16:31:30
אצלי נקנה ב 27/12/13 קיבל V רביעי ב2/1/2014 עם מספר מעקב 4 ספרות כ"ל .
היום מייל עם מספר מעקב FJ פיגי ,עכשיו נחכה עוד כ 30 יום ונקווה שיגיע.
בקיצור FJ משלוח גרוע מאד.

כבר רשמו את זה לפני ... אבל בכל המיילים הקודמים (בשנתיים האחרונות) המייל עם מספר המעקב היה מלווה בהודעה שהחבילה תגיע ב 45 יום הבאים.
המיילים עם מספר המעקב של פיג'י אומר 8 ימים .
זה אומר שהם באמת חושבים שמשהו יותר יעיל בקטע של הפיג'ים ... אחרת למה להם להצהיר על 8 ימים ?

eitanbin
11-01-2014, 18:43:00
אננס
אתה צודק כתוב שחור על גבי המייל ,ומה שקורה לכולם ,
מקבלים את החבילות אחרי 40-50 יום ,אני מייחס את זה שאנטוני והובי קינג מחזיקים אותנו בביצים.
השבוע ראיתי כתבה עם מנכ"ל ונשיא אמזון ,הוא הצהיר שהשאיפה שלו שהחבילות יגיעו ללקוח תוך 24 שעות מההזמנה באר"הב.
אין מה לעשות אנחנו מתפתים ובצדק למחיר הזול שהוא מוכר,
אז מה נשאר לקטר...:(

אננס
11-01-2014, 18:55:29
אננס
אתה צודק כתוב שחור על גבי המייל ,ומה שקורה לכולם ,
מקבלים את החבילות אחרי 40-50 יום ,אני מייחס את זה שאנטוני והובי קינג מחזיקים אותנו בביצים.
השבוע ראיתי כתבה עם מנכ"ל ונשיא אמזון ,הוא הצהיר שהשאיפה שלו שהחבילות יגיעו ללקוח תוך 24 שעות מההזמנה באר"הב.
אין מה לעשות אנחנו מתפתים ובצדק למחיר הזול שהוא מוכר,
אז מה נשאר לקטר...:(

אני קצת לא מסכים אתך לגבי זה..

לפי הודעות של חברים פה באתר, לקח 10 ימים לדואר פיג'י מרגע שהחבילה עזבה את פיג'י ועד שנחתה בארץ

דיווח של נועם פה
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?67109-הזמנת-סוללות-ליפו-מהסיני-שירשור-מרוכז&p=454141#post454141

והיה גם דיווח שלך וגם אצלך לקח כ-10 ימים לדואר לנחות בארץ.
לפי התמיכה של הסיני הם מודעים לזה שמספר המעקב מפיגי מתקבל באיחור (לאחר שהחבילה כבר עזבה את המחסן שלהם) ולכן הפחיתו את המספר ל-8 שהם 8 ימים מרגע שהחבילה מגיע לפיג'י
וכנראה במדינות מתוקנות שהדואר הפנימי עובד בצורה תקינה אזי מקבלים את החבילות מהר יותר..
הבעיה האמיתית היא אצלנו שהמכס וגם הדואר בתוך הארץ איטי להחריד..
ובה
ועכשיו נחכה לראות האם העבודה שעברנו ל 2014 ונגמר הלחץ של קריסמיס אולי דואר ישראל יפתיע אותנו לטובה :confused:

ypython
17-01-2014, 10:54:18
הסיני עכשיו שולח את כל החבילות דרך פיגי גם אם אין ליפו!!!
זמני הגעה של המשלוחים האלה 40 עד 50 ימים לעומת הונג קונג או סינגפור שבד"כ תוך 21 יום וגם זה בדואר רשום
בניגוד לפיגי שזה לא דואר רשום!!!
אני רשמתי לשירות הלקוחות שלהם אם הם יקבלו עשרות תלונות הם יתייחסו אז בבקשה תכתבו להם.

yuvalko
17-01-2014, 14:17:42
זמני הגעה של המשלוחים האלה 40 עד 50 ימים לעומת הונג קונג או סינגפור שבד"כ תוך 21 יום וגם זה בדואר רשום
אני רשמתי לשירות הלקוחות שלהם אם הם יקבלו עשרות תלונות הם יתייחסו אז בבקשה תכתבו להם.

לא רק זה לפעמים זה ems ואז בארץ מזמברים אותך חזק. הזמנתי מטען זול ב 20 דולר. שילמתי משלוח 10 ועוד 35 שקל בכניסה לארץ. הכפיל את המחיר.

הבונה
17-01-2014, 14:37:59
החבילה שלי הגיעה לארץ ב 22 לדצמבר ומאז ״נעלמה״ בדואר ישראל. סוף סוף אתמול קיבלתי פתק ורוד מהדואר עם המספר מעקב מפיג׳י שאומר שאני יכול לקחת את הדואר ביום ראשון (22 לחודש). כלומר לקח לדואר ישראל חודש להעביר את החבילה רק בתוך ישראל!
כשתגיע החבילה יעברו 50 יום ממועד ההזמנה...

ypython
17-01-2014, 16:49:32
החבילה שלי הגיעה לארץ ב 22 לדצמבר ומאז ״נעלמה״ בדואר ישראל. סוף סוף אתמול קיבלתי פתק ורוד מהדואר עם המספר מעקב מפיג׳י שאומר שאני יכול לקחת את הדואר ביום ראשון (22 לחודש). כלומר לקח לדואר ישראל חודש להעביר את החבילה רק בתוך ישראל!
זה בגלל שזה לא דואר רשום ואז הדואר משום מה מעכב איכשהו את החבילה....

אננס
19-01-2014, 00:26:59

חבילות של 3 ק"ג נשלחות דרך סינגפור .. דרך פיגי זה עד 2 ק"ג , אבל משלוח יותר זול

אננס
19-01-2014, 00:28:05

מוזר? ... האם גם באתר של דואר ישראל היה כתוב שהחבילה הגיעה ב-22/12 או רק במעקב של פיג'י?

הבונה
19-01-2014, 00:40:43
רק במעקב של פיג׳י.
שום מידע מדואר ישראל המצויין.

אננס
23-01-2014, 08:33:19
כנ"ל... 2 הזמנות מלפני שבוע, אחת עם סוללות אחת חבילה קטנה של קצת אלקטרוניקה .
לפני שבוע התקבלו מיילים בפרש של יומיים שהחבילה נארזה ומוכנה לשליחה - באתר הופיעו כבר 4 V ירוקים ומספר מעקב של 4 ספרות .
היום היגיעו 2 מיילים בהפרש של 2 דקות 11:34 ו 11:36 עם מספרי מעקב של דואר פיג'י לשתי החבילות.

ההרגשה היא שהם מוציאים את כל החבילות לכיוון פיג'י במכולה גדולה - ורק יותר מאוחר (10 ימים) החבילות מופרדות ונשלחות לבד..
ולפי שירשור אחר .. כנראה גם חבילות EMS נשלחות לפיג'י במכולה ורק בפיג'י הם נשלחות EMS לישראל (אם בכלל)...

אוף הפיגים האלה ...

2 החבילות הוזמנו ביחד באותו יום (1/1), נארזו ע"י הסינים בהפרש של יום אבל קיבלו מספר מעקב של פיג'י בהפרש של 2 דקות...
אבל חבילה אחת התעדכנה בפיג'י ב 12/1 כנשלחה לישראל והשנייה רק ב-21/1 ...
מעניין האם הם נשלחו ביחד ורק עכשיו עידכנו לגבי החבילה השנייה או שזה סתם מזל באיזה תור החבילה יושבת...

guymeg
25-01-2014, 09:57:30
טוב אז זה באמת מתחיל לעצבן!!!

2 הזמנות שהוזמנו בתחילת החודש וכתוב שנשלחו ב 2/1 - יצאו מהסיני רק היום!!! הרגע קיבלתי מייל עם המספרי מעקב (שאגב, הם כבר רשומים 3 שבועות באתר...).

זה כבר נמאס! 2 הזמנות שבפירוש בחרתי את המשלוח הרגיל נשלחו דרך פיג'י!

עכשיו אני מדבר איתם בצ'אט ומה התירוץ היומי - שיש עיכוב בגלל שינוי במערכת שלהם... עיקוב של 23 יום!

AmitB
25-01-2014, 10:23:51
כן, די בלאגן כל עניין המשלוחים עם דואר פיג'י, יש לי הזמנות במצב דומה, אם הן לא ישתנו בימים הקרובים הסיני יזכה לראות דיספיוטים לראשונה גם ממני.

guymeg
25-01-2014, 10:58:39
הסיני קיבל ממני כרגע 3 דיספיוטים על 3 הזמנות שנעשו לפני חודש ורק היום נשלחו. זה ברור שהם לא יגיעו תוך 15 יום.

אננס
25-01-2014, 11:21:42
הסיני קיבל ממני כרגע 3 דיספיוטים על 3 הזמנות שנעשו לפני חודש ורק היום נשלחו. זה ברור שהם לא יגיעו תוך 15 יום.

גם אני קיבלתי עכשיו מייל עם מספר מעקב של הזמנה שהוזמנה ב 1/1... אבל זאת אותה הזמנה שקיבלתי את מספר המעקב לפני שבועיים...
לא ברור בדיוק האם אלו תקלות במערכת או באמת שהחבילות לא נשלחות.. וגם מספר המעקב הזה לפי דואר פיג'י נשלח לארץ לפני שבוע כבר..

לפתוח דיספיוט ביום ה -30 זה סתם מיותר. תנסה לחשוב על הצעד הבא.. נניח שהסיני עונה בצורה פשטנית שהחבילה נשלחה כבר וזה עומס בחברת הדואר.
מה אז אתה עושה מחמיר את הדיספיוט מייד? מחכה עוד 20 יום? אם לא תעשה כלום בתום ה 20 יום תאבד את הביטוח לחלוטין.
לדעתי היה עדיף לך לחכות עוד 13 יום ואז לפתוח את הדיספיוט מכיוון שאז זה נותן לך כ-63 ימים מרגע ההזמנה ועד רגע ההחמרה ויותר קל לאנשי פייפאל לטפל בבעיה שעברו 60 יום ולא הגיע ההזמנה
מאשר 30 יום...

אבל מסקרן לשמוע מה יקרה עם הדספיוטים האלה.. אז תעדכן.

אננס
25-01-2014, 11:23:51
עכשיו אני מדבר איתם בצ'אט ומה התירוץ היומי - שיש עיכוב בגלל שינוי במערכת שלהם... עיקוב של 23 יום!

נשמע כמו עיכוב בשליחת מספרי המעקב ללקוחות ולא עיכוב במשלוח החבילות.. אבל זאת רק דעתי..

guymeg
25-01-2014, 12:13:44
גם אני קיבלתי עכשיו מייל עם מספר מעקב של הזמנה שהוזמנה ב 1/1... אבל זאת אותה הזמנה שקיבלתי את מספר המעקב לפני שבועיים...
לא ברור בדיוק האם אלו תקלות במערכת או באמת שהחבילות לא נשלחות.. וגם מספר המעקב הזה לפי דואר פיג'י נשלח לארץ לפני שבוע כבר..

לפתוח דיספיוט ביום ה -30 זה סתם מיותר. תנסה לחשוב על הצעד הבא.. נניח שהסיני עונה בצורה פשטנית שהחבילה נשלחה כבר וזה עומס בחברת הדואר.
מה אז אתה עושה מחמיר את הדיספיוט מייד? מחכה עוד 20 יום? אם לא תעשה כלום בתום ה 20 יום תאבד את הביטוח לחלוטין.
לדעתי היה עדיף לך לחכות עוד 13 יום ואז לפתוח את הדיספיוט מכיוון שאז זה נותן לך כ-63 ימים מרגע ההזמנה ועד רגע ההחמרה ויותר קל לאנשי פייפאל לטפל בבעיה שעברו 60 יום ולא הגיע ההזמנה
מאשר 30 יום...

אבל מסקרן לשמוע מה יקרה עם הדספיוטים האלה.. אז תעדכן.

לא פעם ראשונה שאני פותח ב30 יום - הייתה לי הזמנה מהסיני בדיוק עם אותה הבעיה שהגיעה בסוף אחרי 60 יום, כאשר קיבלתי את הכסף בחזרה ביום ה 50...

יש לי עד ה14/2 להסלים את התביעה - זה בדיוק 45 יום משלוח שהם מתעכבים.
אין פה תירוץ של עומס או חגים - לא אצלנו ולא אצלם..

Flying_student
25-01-2014, 13:53:40
לא פעם ראשונה שאני פותח ב30 יום - הייתה לי הזמנה מהסיני בדיוק עם אותה הבעיה שהגיעה בסוף אחרי 60 יום, כאשר קיבלתי את הכסף בחזרה ביום ה 50...

ואז שמרת את הכסף? נשמע קצת מסריח כל העסק, לפתוח דיספיוט אחרי 30 יום זה מראה שאתה מקווה לקבל החזר ולהשאיר את הסחורה (שברור לך שתגיע אליך) ביד.

yuvalko
25-01-2014, 14:14:10
הכי נכון לפתוח אחרי 43,44 יום. ככה אתה מאפשר עוד 20 ימים לסחורה להגיע. ברוב המקרים זה יגיע בזמן הזה. ועדיין אתה שומר את האופציה לקבל חזרה במידה ולא קיבלת. היה לי מקרה שגם תוך 64 יום לא הגיע זה הפך לתביעה וקיבלתי את הכסף ופתאום זה הגיע. במקרה כזה אתה פונה למוכר ומבצע את התשלום מחדש.

guymeg
25-01-2014, 14:28:59
ואז שמרת את הכסף? נשמע קצת מסריח כל העסק, לפתוח דיספיוט אחרי 30 יום זה מראה שאתה מקווה לקבל החזר ולהשאיר את הסחורה (שברור לך שתגיע אליך) ביד.

ממש לא, פניתי לפייפאל במייל שהחבילה הגיעה והם אמרו לי לדבר עם המוכר. שלחתי מייל לסיני והם שלחו לי בקשת תשלום על המוצרים לבד, הם התנצלו וכביכול פיצו אותי במחיר המשלוח - אין מצב שאעשוק אותם, להבא תשאל לפני שאתה מעלה השערות וספקולציות לא נכונות.

עכשיו המצב שונה לגמרי - כבר לא מדובר בדואר הונג-קונג או סינגפור, מדובר בדואר פיג'י שבמקרה הטוב החבילה מגיעה אליהם אחרי חודש, החבילה מגיעה לארץ אחרי עוד שבועיים ורק אחרי 10-13 יום דואר ישראל נזכרים שיש אצלם חבילה שלך ומזמנים אותך לבוא לקחת.

שים לב שאני פתחתי את השרשור הזה - תקרא אותו מההתחלה ותבין שזו לא הפעם הראשונה שלי שאני נתקל בזה ואני לא היחיד...

אננס
25-01-2014, 15:25:02
ממש לא, פניתי לפייפאל במייל שהחבילה הגיעה והם אמרו לי לדבר עם המוכר. שלחתי מייל לסיני והם שלחו לי בקשת תשלום על המוצרים לבד, הם התנצלו וכביכול פיצו אותי במחיר המשלוח - אין מצב שאעשוק אותם, להבא תשאל לפני שאתה מעלה השערות וספקולציות לא נכונות.

עכשיו המצב שונה לגמרי - כבר לא מדובר בדואר הונג-קונג או סינגפור, מדובר בדואר פיג'י שבמקרה הטוב החבילה מגיעה אליהם אחרי חודש, החבילה מגיעה לארץ אחרי עוד שבועיים ורק אחרי 10-13 יום דואר ישראל נזכרים שיש אצלם חבילה שלך ומזמנים אותך לבוא לקחת.

שים לב שאני פתחתי את השרשור הזה - תקרא אותו מההתחלה ותבין שזו לא הפעם הראשונה שלי שאני נתקל בזה ואני לא היחיד...

טוב.. אז שחר קצת הגזים.. אתה פותח דיספיוט אחרי 30 יום מתוך כוונה לקבל כפיצוי את עלות המשלוח ולא מתוך כוונה לקבל את כל הכסף בחזרה וגם להחזיק בסחורה.
הרי בתחילת השירושר אתה רושם שיש לך יותר מ 100 הזמנות מהסיני (קצת יותר ממני) ובטח כל ההזמנות הגיעו בסופו של דבר... אף פעם לא הלכה לך לאיבוד חבילה.
וגם יש לך כבר ניסיון עם דואר פיג'י - והחבילות מגיעות אחרי 30-50 יום ..

זאת אומרת שפתיחת דיספיוט ביום ה43 והחמרה ביום ה 62 , לא מתאימה לך כי אתה מאמין שהחבילת תגיע לפני זה... ולכן אתה פותח ביום ה 30 ומתכוון להחמיר ביום ה 45...

מה אתה רוצה להשיג? שהסיני יבטל את המשלוחים לישראל דרך פיגי'? שמחיר משלוח סוללות יעלה שוב ל40 דולר?
כולה 10-20 יום יותר מהמשלוח שהיה דרך הונג קונג.. מה הביג דיל?

guymeg
25-01-2014, 15:53:16
טוב.. אז שחר קצת הגזים.. אתה פותח דיספיוט אחרי 30 יום מתוך כוונה לקבל כפיצוי את עלות המשלוח ולא מתוך כוונה לקבל את כל הכסף בחזרה וגם להחזיק בסחורה.
הרי בתחילת השירושר אתה רושם שיש לך יותר מ 100 הזמנות מהסיני (קצת יותר ממני) ובטח כל ההזמנות הגיעו בסופו של דבר... אף פעם לא הלכה לך לאיבוד חבילה.
וגם יש לך כבר ניסיון עם דואר פיג'י - והחבילות מגיעות אחרי 30-50 יום ..

זאת אומרת שפתיחת דיספיוט ביום ה43 והחמרה ביום ה 62 , לא מתאימה לך כי אתה מאמין שהחבילת תגיע לפני זה... ולכן אתה פותח ביום ה 30 ומתכוון להחמיר ביום ה 45...

מה אתה רוצה להשיג? שהסיני יבטל את המשלוחים לישראל דרך פיגי'? שמחיר משלוח סוללות יעלה שוב ל40 דולר?
כולה 10-20 יום יותר מהמשלוח שהיה דרך הונג קונג.. מה הביג דיל?

הייתה לי תשובה באמת יפה לתת לכם פה, אבל פשוט אין לי כוח להתחיל לפרט על הסיבות שלי.

כן - 4 חבילות מהן לא הגיעו אלי במשך השנים, אחד מהם של טיסן בשווי 400 דולר.
לא - אני לא פותח דיספיוט כדי שיחיזירו לי את עלות המשלוח - אני פותח אותו כדי שמקרים כמו שקרו לי לא יחזרו לי.
וכן - המוכר הזה שם עלינו פס, אני באמת לא אוהב ששמים עלי פס. שילמתי על משלוח ספציפי וקיבלתי משלוח עם 20 יום יותר לחכות - זו לא הייתה המטרה שלי.

Flying_student
25-01-2014, 16:12:55
אם אתה מתעצבן על הסיני עקב השינויים האחרונים אז כלקוח אתה אמור להפסיק להזמין ממנו. כמו שאני רואה את ההתנהלות שלך, מישהו בפייפאל הולך לראות שזה מוזר שאתה פותח תיק על רמאות (זה המשמעות של דיספיוט במקור) אבל עדיין ממשיך להזמין ממנו כאילו עסקים כרגיל.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

guymeg
25-01-2014, 16:21:57
אם אתה מתעצבן על הסיני עקב השינויים האחרונים אז כלקוח אתה אמור להפסיק להזמין ממנו. כמו שאני רואה את ההתנהלות שלך, מישהו בפייפאל הולך לראות שזה מוזר שאתה פותח תיק על רמאות (זה המשמעות של דיספיוט במקור) אבל עדיין ממשיך להזמין ממנו כאילו עסקים כרגיל.

יש לך אתר טוב להציע להזמין ממנו במחירים כאלו? בזמינות חלקים כזו אבל עם משלוח יותר אמין? אני פתוח להצעות.

eitanbin
25-01-2014, 16:44:39
אם דיספיוט או בלי דיספיוט אינני מבין את החברים כאן, אין שום דבר לא תקין בלצפות ממישהו שמוכר לך מוצרים האינטרנט לקבל שרות,
זה לא מוגזם, אתם מקבלים כל שינוי שהסיני עושה כתורה מסיני , מותר לכם ואף רצוי לשלוח לסיני (שרות לקוחות)מכתב תלונה על זה שאתם רוצים זמני משלוח מהירים וסבירים יותר,
זה אפשרי ,אני ואתם מקבלים הרבה מוצרים מאיביי בזמן משלוח של עד שלושה שבועות מכסימום,
אז תכתבו מכתביי תלונה, אתם משלמים זול ואין סיבה להתפשר , ותבקשו לא לשלוח דרך פיגי ,מוצרים שאינם סוללות,
וכן, אני כבר כתבתי מכתב תלונה לשרות לקוחות.
איתן.

אננס
25-01-2014, 18:03:44
אני גם לא מבין אותם...
זה הסיני ... הפורום הזה מלא בתלונות על שירות לקוחות דפוק שלו. נכון הוא חוסך ומחזיק נציגי שירות דפוקים
כולם יודעים שהשירות דפוק... אבל המוצרים זולים חלקם איכותיים ובסוף מגיעים..
אז אם אתם רוצים שירות לקחות תזמינו ממקום אחר ותשלמו יותר,
זה הסיני וככל שתשלימו עם זה יהיה לכם יותר קל בחיים.

וגם כמה שהשירות דפוק, עדיין הסיני הזה מחזיר כסף גם על מוצרים שמתקלקלים לאחר 11 חודש (מניסיון)
מחזיר כסף על מוצרים תקולים DOA , רק על פי סרטון שמוכיח את זה..
וגם גיא כותב שהשירות הדפוק הזה הציע לשלם רק על המוצרים והוריד את מחיר המשלוח לאחר שהחבילה הגיעה באיחור....

אז מה בדיוק אתם רוצים , שהוא יגייס אנשים יקרים יותר , שהוא יתחיל לשלוח דרך חברת דואר יקרות יותר...
ואז מה .. יעלה את המחירים קצת ?

flatspin
25-01-2014, 18:19:54
מרוב טוב אנשים מאבדים את הצפון. כך על כל פנים זה נראה לי. ישנו ספק שמוכר ציוד לתחביב במחירי מציאה. כולם נהנים, אבל (אחדים, לפחות) לא מוותרים על הקיטורים.
ברור לכל מי שמזמין סחורה בחו"ל שהמשלוח לוקח זמן. רוב העיכוב אינו תלוי בספק אלא במערכת ההובלה (דואר מקומי, תחבורה אוירית, מכס, דואר ישראל).
כשאני עורך הזמנה, ברור לי שהיא תגיע בעוד כ-4 שבועות. אם מגיעה קודם, אני שמח. אם מאחרת, אני ממתין בסבלנות. מעולם לא פתחתי דספיוט, מעולם לא נעלמה לי חבילה בדרך. והיו גם חבילות בודדות שהגיעו באיחור ממש רב.

x-man
25-01-2014, 18:42:46
אכן כן הסיני התחיל לפקשש ובגדול...
במהלך חודש דצמבר ביצעתי הזמנה שמיד נקלטה ושולמה, יום למחרת קיבלתי מייל שההזמנה נקלטה ונארזה ותשלח אליי בהקדם.
לאחר כשבועיים שמתי לב באתר שההזמנה שלי טרם נשלחה, פניתי לשירות של הובי קינג ושם נאמר לי שבתוך 24 שעות ההזמנה תישלח.
גם לאחר כמעט חודש של התכתבויות ותלונות למחלקת השירות ההזמנה לא נשלחה.
לבסוף נואשתי וביקשתי לבטל את ההזמנה ולהשיב לי את כספי וגם כאן נתקלתי בערימת קשיים ושקרים מצידם.
לבסוף ורק לאחר מעורבות של פייפאל הוחזר לי כספי וההזמנה בוטלה.
ולמרות הכל אני רוצה לציין כי עד כה לא היו שום בעיות בעבר וכל ההזמנות נשלחו והגיעו ליעדן,אני מקווה שיתעוררו שם וילמדו להפיק לקחים להסיק מסקנות ולשפר את השירות.

ypython
26-01-2014, 09:02:31
אני כתבתי לשירות הלקוחות שאני רוצה שישלחו לי דרך הונג קונג או סינגפור
הם התעלמו מהבקשה הזאת וענו לשאלות אחרות....שלחתי שוב את השאלה ולא קיבלתי תשובה...

flatspin
26-01-2014, 10:58:51
נניח לרגע שאני סיני ואני צריך לשלוח חבילה לכאן או לשם. יש לי סידור עם חברת משלוחים מסוימת (דואר או אחר). הלקוח יכול לבקש ממני לבצע משלוח באמצעות חב' משלוחים או דואר מסוימים, אבל איננו יכול להכתיב. אם אין לי הסדר משלוח עם מי שהלקוח מבקש, לא אשלח דרכו. מכסימום לא תבוצע ההזמנה.
כפי שפני הדברים נראים לי, ספק בסדר גודל של הסיני, השולח מאות וגם אלפי משלוחים ביום לא יכול להתעסק ברצונות פרטניים של פלוני ואלמוני, אם הם חורגים מהנוהלים בחברתו.
לי אישית לא משנה כלל באמצעות מי המשלוח יגיע, ובלבד שיגיע מתי שהוא.

אננס
26-01-2014, 18:18:29
לכל מי שזיכרוני קצר, אזכיר קצת מה קרה ברבעון האחרון שנה שעברה.

הסיני כרגיל קיבל הזמנות הכוללות סוללות מכל העולם, חייב את הלקוחות לפי עלות המשלוח לפי ההסכם שהיה לו עם דואר הונג קונג.
ואז לאחר שהחבילות כבר הועברו לדואר הונג קונג , חברת הדואר החזירה לסיני את כל החבילות החסרה וסרבה לשלוח אותם.
הסיני שכבר התחייב ללקוחותיו לקח על עצמו את העלויות ושלח לכולם את החבילות בפדקס.

לאחר כמה חודשים התבשרנו שחזרו המחירים הזולים למשלוח סוללות, לרגע שמחנו אבל גילנו שכנראה הסיני חתם על הסכם עם דואר פיג'י שהוא יעביר דרכו את כל החבילות
עד משקל של 2 ק"ג.
אני מבין את הסיני שכעת הוא מסרב לעבוד עם דואר הונג קונג - אולי הוא אפילו בתהליכי תביעות מולם לגבי ההפסדים שנגרמו לו..
נכון זה קצת יותר איטי אבל החבילות מגיעות בסופו של דבר ,
האם יש מישהו שלא קיבל חבילה מפיג'י כלל? אני מתכוון שמעל 60 יום ?

מי שלא רוצה פיג'י שלא יזמין סוללות מהסיני (או שיזמין ויבקש פדקס), ויעשה חבילות מעל 2 ק"ג (משלוח קצת יקר יותר אבל מגיע מהר יותר - סינגפור)

ypython
26-01-2014, 18:20:29
נניח לרגע שאני סיני ואני צריך לשלוח חבילה לכאן או לשם. יש לי סידור עם חברת משלוחים מסוימת (דואר או אחר). הלקוח יכול לבקש ממני לבצע משלוח באמצעות חב' משלוחים או דואר מסוימים, אבל איננו יכול להכתיב. אם אין לי הסדר משלוח עם מי שהלקוח מבקש, לא אשלח דרכו. מכסימום לא תבוצע ההזמנה.
כפי שפני הדברים נראים לי, ספק בסדר גודל של הסיני, השולח מאות וגם אלפי משלוחים ביום לא יכול להתעסק ברצונות פרטניים של פלוני ואלמוני, אם הם חורגים מהנוהלים בחברתו.

אני לא מצפה שישלח כל חבילה בדואר אחר... אבל עד לפני חודש הוא שלח (לא ליפו) והמשלוח הגיע אחרי 21 יום...שיכתוב שב- 10 דולר יקח 50 יום
15 דולר 21 יום וכל אחד יחליט מה הוא מעדיף, בנוסף יש אנשים שכותבים שגם ה- EMS ממש לא מהיר אז קרה משהו בחודש האחרון.

matanmax
26-01-2014, 19:01:39
לא יודע מה אצל כולם, אבל אצלי וראיתי כאן עוד בחור עם אותה הבעיה.
הבעיה כלל לא אצל הסיני או דואר פיג'י, אלא דואר ישראל\משהו בדרך.
ביצעתי הזמנה ב25.12, ב27 נרשם לי שנשלח, ב30 קיבלתי מספר מעקב ואת ההבטחה הידוע ל8 ימים.
לפי אתר דואר פיג'י, החבילה כבר בת"א יפו מאז ה16.1, כלומר כ15 ימי עבודה מיום ההזמנה.
סביר ביותר.

הבעיה היא שעד היום לחבילה אין זכר...
ככה שענין העיקוב הוא לא רק באשמת הסיני, כנראה שגם המכס או גורם אחר בדרך שם רגליים בשיטת שילוח הזו.

guymeg
26-01-2014, 19:27:19

באמת?
כי הלקוח כן מכתיב לסיני מה לעשות - למה? כי יש לו כמה אפשרויות משלוח. נקודה.
אם אני אבחר בEMS אז הוא ישלח בEMS כי הוא מרוויח פה (נוח לו), אבל שאני אבחר בדואר הונג קונג או סינגפור הוא יבחר בפיג'י כי יותר זול ונוח לו? אז מה עניין בחירת אפשרות המשלוח הזו? אם אצל הסיני יש לדואר פיג'י 4 שמות - שלא חשוב מה תבחר החבילה תישלח אך ורק לשם - אז זו רמאות לשמה!

Flying_student
27-01-2014, 07:24:06
באמת?
אם אני אבחר בEMS אז הוא ישלח בEMS כי הוא מרוויח פה (נוח לו), אבל שאני אבחר בדואר הונג קונג או סינגפור הוא יבחר בפיג'י כי יותר זול ונוח לו? אז מה עניין בחירת אפשרות המשלוח הזו? אם אצל הסיני יש לדואר פיג'י 4 שמות - שלא חשוב מה תבחר החבילה תישלח אך ורק לשם - אז זו רמאות לשמה!

זה לא ארבע שמות, זה סוגי משלוח, כמו שלדואר ישראל יש דואר רגיל, רשום, אוויר ו-EMS. אתה מתלהם במהירות...

noam
27-01-2014, 10:07:36
רציתי לחזק את מה שכבר נאמר, אני כבר 4 שנים מזמין מהסיני, ועד לפני כ6 חודשים, המשלוחים יצאו בזמן וגם הגיעו בזמן סביר

מאז שהם עברו לפיגי (וקצת לפני הבלאגן עם הדואר בסינגפור), המשלוחים מגיעים באיחור ניכר, לא מעל 60 יום אם לוקחים את זמן המשלוח בפועל - אבל לוקחים הרבה יותר מבעבר

עיקר הבעיות שאני רואה:
1) המשלוח לא יוצא כעבור 2-3 ימי עבודה אלא כשבוע, שבועיים אחרי ההזמנה, שבוע שעבר לקח להם שלושה שבועות להוציא את המשלוח - וזה לא מכיוון שזה סומן כ backorder ואז הייתי מבין, אלא משום סיבה ברורה - ששאלתי אותם הם אמרו שהם יבדקו - נעלמו ל4 ימים - ושחזרו אלי אמרו שזה בטיפול - ואז גררו את העניין עוד כ 4 ימים (הם נוטים לענות או בשני או בשישי, אף פעם לא באמצע השבוע) ולבסוף זה יצא, באיחור של 3 שבועות מתאריך ההזמנה (התשלום כמובן)

2) המשלוחים מגיעים באיחור רב, מופיעים באתר של Fiji כחבילות שהגיעו כאשר בפעול - לפי החותמת קבלה בישראל - הם לא הגיעו 2-3 שבועות אחרי שהם מופיעים ב Fiji כהגיעו

3) אין יכולת להתלונן על אי-הגעה - כי הם עוברים את סף הזמן מול PayPal - מענה ממושך ומקורטע עם התמיכה שלהם - שבעיקר מושכת זמן ונותנת תשובות שבלוניות (בטיפול, נבדוק, אני אחזור אליך וכו')

מסקנות (שלי):
1) אם "אין ברירה" להזמין, ולחכות בסבלנות
2) להבין שקשה לעבוד איתם ולהכיר בזה, אם זאת להמשיך לנדנד להם כשהם לא עונים, או המשלוח לא מגיע
3) למצוא חלופות שאפשר - לא תמיד אפשר - אבל אם אפשר לנסות - כי איך נמצא פתרונות חלופיים אם לא ננסה מדי פעם אצל מישהו אחר?

נועם.

ypython
27-01-2014, 11:20:31
רציתי לחזק את מה שכבר נאמר, אני כבר 4 שנים מזמין מהסיני, ועד לפני כ6 חודשים, המשלוחים יצאו בזמן וגם הגיעו בזמן סביר

מאז שהם עברו לפיגי (וקצת לפני הבלאגן עם הדואר בסינגפור), המשלוחים מגיעים באיחור ניכר, לא מעל 60 יום אם לוקחים את זמן המשלוח בפועל - אבל לוקחים הרבה יותר מבעבר

עיקר הבעיות שאני רואה:
1) המשלוח לא יוצא כעבור 2-3 ימי עבודה אלא כשבוע, שבועיים אחרי ההזמנה, שבוע שעבר לקח להם שלושה שבועות להוציא את המשלוח - וזה לא מכיוון שזה סומן כ backorder ואז הייתי מבין, אלא משום סיבה ברורה - ששאלתי אותם הם אמרו שהם יבדקו - נעלמו ל4 ימים - ושחזרו אלי אמרו שזה בטיפול - ואז גררו את העניין עוד כ 4 ימים (הם נוטים לענות או בשני או בשישי, אף פעם לא באמצע השבוע) ולבסוף זה יצא, באיחור של 3 שבועות מתאריך ההזמנה (התשלום כמובן)

2) המשלוחים מגיעים באיחור רב, מופיעים באתר של Fiji כחבילות שהגיעו כאשר בפעול - לפי החותמת קבלה בישראל - הם לא הגיעו 2-3 שבועות אחרי שהם מופיעים ב Fiji כהגיעו

3) אין יכולת להתלונן על אי-הגעה - כי הם עוברים את סף הזמן מול PayPal - מענה ממושך ומקורטע עם התמיכה שלהם - שבעיקר מושכת זמן ונותנת תשובות שבלוניות (בטיפול, נבדוק, אני אחזור אליך וכו')

מסקנות (שלי):
1) אם "אין ברירה" להזמין, ולחכות בסבלנות
2) להבין שקשה לעבוד איתם ולהכיר בזה, אם זאת להמשיך לנדנד להם כשהם לא עונים, או המשלוח לא מגיע
3) למצוא חלופות שאפשר - לא תמיד אפשר - אבל אם אפשר לנסות - כי איך נמצא פתרונות חלופיים אם לא ננסה מדי פעם אצל מישהו אחר?

נועם.

בדיוק מה שקורה במשלוחים...

אננס
27-01-2014, 14:26:10
מסכן הסיני הזה... היה לי חבר שתמיד היה אומר "התכוון לטוב ויצא לו כמו תמיד "..
יש עוד סינים וגם הם לא "בסדר"

הזמנה מDX - סוללות קטנות ב 3 דולר - הוזמנו ב 16/12 , נשלחו ללא מספר מעקב ועדיין לא הגיעו
הזמנה מ ebay מוכר סיני קטן יחסית - הזמנה של פריט קטן 7 דולר +3 דולר משלוח - נשלח דרך דואר סין ב 20/12 עם מספר מעקב - יצא לישראל ב 25/12 ועדיין לא הגיע..

ככה שלא רק דואר פיג'י והסיני שלנו מפשלים.. גם מוכרים אחרים וחברות דואר אחרות ..

אין הרבה מה לעשות - אני עובד לפי הנוהל הזה:
הזמנות יקרות לפתוח דיספיוט לאחר 42 יום - ואם לא מגיע אחר 18 יום נוספים אני מחמיר (עדיין לא יצא לי להחמיר )
הזמנות זולות יחסית - אני מחכה בסבלנות , לא שווה לי בשביל 10 דולר הזמנה לייצר לי רשימת דספיוטים בפייפאל..
אני מעדיף לשמור את הרקורד נקי בפייפאל - כך שאם הזמנה יקרה של 100$ ומעלה לא תגיע הטיפול של פייפאל יהיה חלק יותר..

Flying_student
27-01-2014, 16:02:33

הזמנה מDX - סוללות קטנות ב 3 דולר - הוזמנו ב 16/12 , נשלחו ללא מספר מעקב ועדיין לא הגיעו
הזמנה מ ebay מוכר סיני קטן יחסית - הזמנה של פריט קטן 7 דולר +3 דולר משלוח - נשלח דרך דואר סין ב 20/12 עם מספר מעקב - יצא לישראל ב 25/12 ועדיין לא הגיע..

הזמנות יקרות לפתוח דיספיוט לאחר 42 יום - ואם לא מגיע אחר 18 יום נוספים אני מחמיר (עדיין לא יצא לי להחמיר )
הזמנות זולות יחסית - אני מחכה בסבלנות , לא שווה לי בשביל 10 דולר הזמנה לייצר לי רשימת דספיוטים בפייפאל..
אני מעדיף לשמור את הרקורד נקי בפייפאל - כך שאם הזמנה יקרה של 100$ ומעלה לא תגיע הטיפול של פייפאל יהיה חלק יותר..

סיכום יפה של הדברים, במיוחד המשפט האחרון.

flatspin
27-01-2014, 16:54:54
באמת?

כנראה לא ירדת לסוף דעתי. כתבתי במפורש שלסיני יש מספר אפשרויות משלוח, כש-EMS היא אחת מהן. לעומת זאת, למשלוח בדואר רגיל רשום, הוא לא מציין באמצעות איזה דואר הוא ישלח את החבילה, אלא רושם לאחר מעשה במספר המעקב. לא נראה לי שהוא יוכל לקבל ממך תכתיב לגבי משלוח רגיל בדואר פיג'י או סינגפור או אחר כלשהו. אבל בסופו של דבר, מה אכפת לך? הרי העיכוב ברובו מתרחש אחרי שהמוצר כבר יצא מחצרו של הסיני, וחלק לא מבוטל מעיכוב זה קורה פה בארצנו ישראל.
כנראה זה אני, אבל לא הצלחתי להבין מדבריך היכן מסתתרת הרמאות עליה אתה מדבר.

guyst
27-01-2014, 17:42:54
מרוב טוב אנשים מאבדים את הצפון. כך על כל פנים זה נראה לי. ישנו ספק שמוכר ציוד לתחביב במחירי מציאה. כולם נהנים, אבל (אחדים, לפחות) לא מוותרים על הקיטורים.
ברור לכל מי שמזמין סחורה בחו"ל שהמשלוח לוקח זמן. רוב העיכוב אינו תלוי בספק אלא במערכת ההובלה (דואר מקומי, תחבורה אוירית, מכס, דואר ישראל).
כשאני עורך הזמנה, ברור לי שהיא תגיע בעוד כ-4 שבועות. אם מגיעה קודם, אני שמח. אם מאחרת, אני ממתין בסבלנות. מעולם לא פתחתי דספיוט, מעולם לא נעלמה לי חבילה בדרך. והיו גם חבילות בודדות שהגיעו באיחור ממש רב.

+1

יש כאלה כמה שירשורים בשנה של "הוצאת קיטור" ותיאור ה"סיני" בתארים שונים... :)
אין הרבה אופציות למגוון האדיר של הסיני והמחירים. כל כמה חודשיים יש המאיימים שיעזבו אותו, ולתמיד! לא נראה לי שזה קורה :cool:
בסה"כ, בניסיון של 3-4 שנים שקונה אצלו, תמיד הגיעו הדברים, באיכות המצופה ובשירות אחריות מאוד סביר לעומת אחרים. אני לא יכול להגיד את זה על מוכרים באיביי ששם לא הגיעו לי דברים.
גם אצלי הזמנה שעשיתי לפני שבועיים, קיבלתי הודעה שרק אתמול יצאה... נסבול בשקט עד שהבקר המיוחל יגיע... (עניין של חיים או מוות) :p:p
מי שממש בלחץ, כדאי להזמין מהמחסן באירופה, מגיע ב-EMS תוך שבוע ובעלויות סבירות.

אננס
30-01-2014, 12:10:14

היום קיבלתי 3 חבילות...
חבילה קטנה (3$) לא רשומה - נשלחה משום מה דרך דואר מלזיה - הוזמנה לפני כ 45 יום
עוד חבילה קטנה (11$ ) דואר רשום דרך דואר סין מ ebay גם עברו כבר ה 45 יום
חבילה מהסיני - הוזמנה ב 15/1 - חבילה של 3 ק"ג נשלחה דרך דואר סינגפור - הגיע תוך 15 יום...

נכון יש לי עוד 2 חבילות מהסיני שהוזמנו ב 1/1 ונשלחו דרך פיג'י ועדיין לא הגיעו.. אבל 15 יום לחבילה של דואר רשום רגיל מסין אין דברים כאלה..

eitanbin
31-01-2014, 07:06:32
אמרתם שרק אנחנו הישראלים מקטרים על הסיני אז מסתבר שלא רק אנחנו
מתוך שירשור קיטורים על הובי קינג מאתר RCGRUPS

http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=2003434&page=23

Could the HK representatives please explain why the shipping is routed through Fiji?

I just checked the location of Fiji and was pretty shocked when I see that its a solitude Island in the middle of the Pacific.

There must be tons of local shipping companies willing to sign a good deal with you considering the amounts you ship?

My guess is that its a matter of money, but waiting a month for a package is not acceptable, I order stuff from Asia through ebay on a weekly basis and those orders usually takes a maximum of two weeks to deliver.

And HK takes at least a week to pick, pack and ship an order, this is not helping, why is it taking so long?

Again, look at RC-Timer, as of now I have made 10 orders from them, all of them packed and shipped the same day I placed the order, and when selecting express delivery I Always have the package within three days.

אננס
05-02-2014, 17:49:13
מישהו קיבל לאחרונה חבילה מהסיני שנשלחה דרך פיגי'?
אם כן אשמח אם תציינו תאריך הזמנה ותאריך הגעה..

אצלי יש 2 חבילות שהוזמנו ב 1/1 וב 2/1 ושניהם עדיין בדרך..

dror_z
05-02-2014, 18:02:49
3 ל 12 הגיע שבוע שעבר

matanmax
05-02-2014, 18:05:25
החבילה שהזמנתי ב25.12 עדיין בדרך:eek:
פתחתי היום קייס ליתר ביטחון..
ענין לא ברור בכלל.
באתר של פיגי היה רשום שהיא הגיע לישראל ב16.1
ב30.1 הדיווח הזה נעלם והוחלף שהיא הגיע לישראל ב30.1
בדרך חבילות שמגיעות לת"א תוך 2-3 ימי עבודה מגיעים..
בנתיים אין זכר.

אננס
05-02-2014, 18:15:10
החבילה שהזמנתי ב25.12 עדיין בדרך:eek:
פתחתי היום קייס ליתר ביטחון..
ענין לא ברור בכלל.
באתר של פיגי היה רשום שהיא הגיע לישראל ב16.1
ב30.1 הדיווח הזה נעלם והוחלף שהיא הגיע לישראל ב30.1
בדרך חבילות שמגיעות לת"א תוך 2-3 ימי עבודה מגיעים..
בנתיים אין זכר.

תודה,
אחת החבילות שלי ביחד עם שלך, גם אצלי היה כתוב עליה שהגיעה ב 16/1 והתחלף ל 30/1.
החבילה השניה , מופיע שיצאה מפיג'י ב 21/1.
לפי התגובה הקודמת יש לנו עוד 3 שבועות עד שהחבילות יגיעו.
סבלנות יש לי, אני רק סקרן לדעת.

gal15260
05-02-2014, 18:18:31
גם אני הזמנתי ב 16/12 ועד היום לא קיבלתי ...
שבוע שעבר פתחתי בחקירה אצלם ואמרו שיחזירו לי תשובהבערך עוד שבועיים שלושה... האמת שעד עכשיו אין שום איזכור גם למספר משלוח בדואר...

hatul
05-02-2014, 18:31:24
זה לא הסיני זה דאר פיג'י, אני הייתי מזמין קבוע מהסיני והיום אני עושה הזמנה מהסיני רק אם אין ברירה.
זמן אספקה הזוי של כחודשיים.
הזמנתי מהשועל ב 8/1/14 דואר הונג קונג וקיבלתי בפחות מחודש, חבילות שהוזמנו חודש לפני מהסיני דרך פיגי עדיין לא נחתו.

T_A
05-02-2014, 19:04:11
הזמנה מ 3.1.14 , עדיין מחכים , דואר פיג'י מכיר בחבילה (קיבל אותה אחרי 20 יום, כנראה בדרך הים) אבל לא יותר מזה
זה ממש ביזיון , מחירי המשלוח בסיני רק עולים ואנחנו ממשיכים לשלם ועוד לקבל שירות יותר גרוע.
הרי לא הגיוני שאני יזמין חבילה ו3 שבועות היא תבלה במכולה בים ורק אז למעשה תשלח דרך דואר של מדינה לישראל.

בכל מקרה אני לפי הנוהל - ביום 44 פותח דיספיוט + קליים לכסף - מה שלא הגיע תוך 45 יום מבחינתי לא יגיע לעולם (גם אם כן יגיע בסוף) , בערך כמו מקומות שמתחייבים על פיצה תוך 30 דקות או בחינם...

ומי שחושש שהסיני יפסיק לשלוח לארץ , רק שתביני שישראל נחשבת אחת המדינות שמייבאת הכי הרבה מסין (ביחס לגודל אוכלוסיה)
וזה כיוון שאנחנו לא מרוויחים הרבה (לאומת ארצות הברית ואירופה) וגם הכל פה יקר מאוד ועדיין אנחנו נחשבים מערבים ולכן רוצים את כל הלוקסוס של המערב וזה אפשרי רק באיכות ומחיר של סין.

זה לא הסיני זה דאר פיג'י, אני הייתי מזמין קבוע מהסיני והיום אני עושה הזמנה מהסיני רק אם אין ברירה.
זמן אספקה הזוי של כחודשיים.
הזמנתי מהשועל ב 8/1/14 דואר הונג קונג וקיבלתי בפחות מחודש, חבילות שהוזמנו חודש לפני מהסיני דרך פיגי עדיין לא נחתו.

מציע לך לפתוח מפה ולראות איפה זה פיג'י - מדובר בקבוצת איים די בודדים אלפי קילומטרים מהונג קונג , עד שהחבילה מגיע עליהם זה כמה שבועות ולכן אין מה לבוא אליהם בטענות.

*עריכה*
בדקתי וגם אין כמובן טיסות ישירות מפיג'י לישראל , רובן עוצרות בקוריאה , אוסטרליה , הונג קונג ותאילנד............

ולהמחשה -
103532

flatspin
05-02-2014, 19:36:21
ומי שחושש שהסיני יפסיק לשלוח לארץ , רק שתביני שישראל נחשבת אחת המדינות שמייבאת הכי הרבה מסין (ביחס לגודל אוכלוסיה)

הצחקת את הסיני.
מענין אותו כקליפת השום גובה הקניות ביחס לאוכלוסיה. אותו מענין סך כל הקניות, והקשר היחידי, מבחינתו, הוא הסכום הכולל של המזומנים. לדעתי הצנועה ניתן למצוא 'פה ושם' אוכלוסיות הקונות מעט יותר מאיתנו. אנחנו רק מרגישים גדולים. למעשה אנחנו זעירים ממש. אוכלוסית ישראל מונה כ-8 מליון, אוכלוסית סין, ארה"ב ואירופה מעל 2 מיליארד (2000 מליון). היחס הוא 250:1, ויותר.
אני מציע להירגע. אבל אני חוזר ומדגיש, זו רק דעתי האישית. אולי ניתן למצוא גם אחרים שיסכימו איתי.

ypython
06-02-2014, 09:38:03
הזמנה מ 3.1.14 , עדיין מחכים , דואר פיג'י מכיר בחבילה (קיבל אותה אחרי 20 יום, כנראה בדרך הים) אבל לא יותר מזה
זה ממש ביזיון , מחירי המשלוח בסיני רק עולים ואנחנו ממשיכים לשלם ועוד לקבל שירות יותר גרוע.
הרי לא הגיוני שאני יזמין חבילה ו3 שבועות היא תבלה במכולה בים ורק אז למעשה תשלח דרך דואר של מדינה לישראל.

בכל מקרה אני לפי הנוהל - ביום 44 פותח דיספיוט + קליים לכסף - מה שלא הגיע תוך 45 יום מבחינתי לא יגיע לעולם (גם אם כן יגיע בסוף) , בערך כמו מקומות שמתחייבים על פיצה תוך 30 דקות או בחינם...

וזה כיוון שאנחנו לא מרוויחים הרבה (לאומת ארצות הברית ואירופה) וגם הכל פה יקר מאוד ועדיין אנחנו נחשבים מערבים ולכן רוצים את כל הלוקסוס של המערב וזה אפשרי רק באיכות ומחיר של סין.

מציע לך לפתוח מפה ולראות איפה זה פיג'י - מדובר בקבוצת איים די בודדים אלפי קילומטרים מהונג קונג , עד שהחבילה מגיע עליהם זה כמה שבועות ולכן אין מה לבוא אליהם בטענות.

*עריכה*
בדקתי וגם אין כמובן טיסות ישירות מפיג'י לישראל , רובן עוצרות בקוריאה , אוסטרליה , הונג קונג ותאילנד............

ולהמחשה -
103532

הדואר לא נשלח דרך פיג'י לפי שירות הלקוחות של הסיני זאת חברה מפיג'י...הם שלחו לי פירוט של חבילה וכתוב
שהחבילה הגיעה ליפן ומשם תשלח לישראל....

gadix
09-02-2014, 13:28:13
אותו כנ"ל
מחכה ל2 חבילות מה30 בנובמבר!!!
ראבק!!

אננס
09-02-2014, 13:51:27
אותו כנ"ל
מחכה ל2 חבילות מה30 בנובמבר!!!
ראבק!!

OK
אז החבילות שלי מה 1/1 יש להם עוד חודש אחרי שאתה תקבל... לא להאמין...
העיקר שיגיע בסוף...

ypython
09-02-2014, 14:31:10
30 לנובמבר זה ממש שיא....

שלי הגיעו אחרי 50 ימים וגם זה הרבה זמן...

Yoav Kle
09-02-2014, 16:52:26
לידיעה, הסינים בחופש עד סוף חודש.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

matanmax
09-02-2014, 17:11:45
לתיקון הידיעה, הסינים היו בחופשר מאזור ה20.1 עד ה5-9.2 תלוי במוכרים(אולי זה לפי אזורים או משהו לא ממש מבין אבל על מוכר אומר משהו אחר)
אני מוכר באיביי עם כמה ספקים סינים ועד היום כולם חזרו כבר לעבוד.

בכל מקרה זה לא תרוץ כי חבילה שיצאה ממחסני הסיני ב30.12 לא אמורה להיות בשום אזור שקשור לסין אחרי חודש..
לחבילות האלו יש את תרוץ עיקוב הכריסמס והשנה האזרחית החדשה..

מצתרף לבחור שרשם שהמשלוח לא עובד דרך פיג'י, אני לא חושב שהוא עובר דרך פיג'י כמו שהמשלוחים הקודמים שלנו לא עברו דרך שוייץ שעבדנו עם דואר שוויץ.
זה לדעתי סניף מקומי בהונגקונג של דואר פיג'י.

למרות שכבר לא יודע איפה אפשר להפעיל היגיון בשיטת השילוח הזאת

dudu_abdu
10-02-2014, 22:38:28
הזמנתי ב25.1 ועדיין אין טרקינג נאמבר למרות שאצלם כתוב שהחבילה נשלחה עוד באותו היום :(
כבר פעם רביעית שאני מדבר איתם וכל פעם הם מנסים לחרטט אותי בשקר אחר ..אמרו שעכשיו העלו את הבעיה למנהל...
כמה זמן לתת להם עד שזה הופך לחשוד מדי אפילו ל"תקופת פיג'י" שבאה עלינו לרעה?

אננס
10-02-2014, 22:59:34
הזמנתי ב25.1 ועדיין אין טרקינג נאמבר למרות שאצלם כתוב שהחבילה נשלחה עוד באותו היום :(
כבר פעם רביעית שאני מדבר איתם וכל פעם הם מנסים לחרטט אותי בשקר אחר ..אמרו שעכשיו העלו את הבעיה למנהל...
כמה זמן לתת להם עד שזה הופך לחשוד מדי אפילו ל"תקופת פיג'י" שבאה עלינו לרעה?

חבל על העצבים והפניות אליהם, זה לא ממש יעזור. הדיווחים מראים שהכי מהר מפיג'י זה 6 שבועות שזה 42 יום, יש גם דיווחים על 50 יום ואפילו מעל 60 יום.
זה לא שהם משקרים, הם באמת לא יודעים איפה החבילה, חכה בסבלנות ל43 יום מההזמנה - תפתח דיספיוט שהחבילה עדיין לא הגיעה, חכה עוד 18 יום שזה 60 יום מההזמנה ואז תחמיר את הדיספיוט.
יקח לפייפל עוד שבוע להגיב .. אם החבילה לא תגיעה אחרי 70 יום תקבל את הכסף בחזרה, ובכל נקודה שהיא תגיעה תוכל לסגור את הדיספיוט.

אני בטוח שתוך חודש חודשיים הם יפסיקו להשתמש בדואר פיג'י, בלי קשר למה שאנחנו נעשה...

אננס
13-02-2014, 11:39:23
תודה,
אחת החבילות שלי ביחד עם שלך, גם אצלי היה כתוב עליה שהגיעה ב 16/1 והתחלף ל 30/1.
החבילה השניה , מופיע שיצאה מפיג'י ב 21/1.
לפי התגובה הקודמת יש לנו עוד 3 שבועות עד שהחבילות יגיעו.
סבלנות יש לי, אני רק סקרן לדעת.

חבילה אחת הגיעה היום.. דווקא זאת עם 4 סוללות, מנוע וסרוואים.
זאת גם החבילה שבדואר פיגי' עודכן שהגיעה לארץ ב 16/1 וז תיקנו ל 30/1,
דואר ישראל אפילו לא טרח לסרוק את החבילה.
לסיכום, בדיוק 6 שבועות ויום אחד, שהם 43 יום .. לא פתחתי דספיוט ולכן אני גם לא צריך לבטל אותו כעת...
ממתין בסבלנות לחבילה השנייה .. שמכילה רק אלקטרוניקה..

מושיק
13-02-2014, 18:02:40
איך בכלל עוקבים אחרי דואר פיגי?
בסיני רשום שהחיבלה נשלחה ב 23.1 ואין איזכור לא בדואר ישראל ולא בפיגי.
ניסיתי לבדוק כאן http://www.postfiji.com.fj/.
יש רעיונות?

yuvalko
13-02-2014, 18:31:24
תנסו כאן

http://www.logicons.com/

מושיק
13-02-2014, 18:38:49
תנסו כאן

http://www.logicons.com/

בדקתי ואין איזכור :confused:
אני אחכה שיעברו 40 יום ואפתח תלונה.

AmitB
13-02-2014, 18:40:40
לא עוקבים. זה הדואר הכי גרוע שנתקלתי בו עד היום, פשוט בדיחה.
גם כשתראה משהו באתר שלהם אל תאמין כל כך מהר - קורה לא מעט שהם מעדכנים אינפורמציה שלא קשורה למציאות.

אננס
13-02-2014, 18:48:40
אני משתמש בזה
http://www.17track.net/en/result/post.shtml?

יש לי דף פתוח בדפדפן עם כל החבילות שבדרך, וכל פעם שמגיע חבילה אני מוחק את מספר המעקב
ושיוצאת הזמנה חדשה אני מעדכן.
אחרי שאתה מעתיק את מספר המעקב, הכתובת בדפדפן מתעדכנת כך שהיא מכילה את כל מספרי המעקב אז אפשר להעתיק אותה אם אתה רוצה לסגור את המחשב.

אולי פיג'י לא ממש אמינים מבחינת עידכום החבילות, אבל לפחות רואים תזוזה וזה גם משהו, וחוץ מזה 2 חבילות שהוזמנו ב 1/1, אחת זזה במעקב יותר מהר מהשנייה
ובאמת זאת שזזה מהר יותר הגיעה היום, אז אולי יש משהו בעידכונים שלהם.

מושיק
13-02-2014, 18:59:50
אננס גם בקישור שלך לא מצאתי את החבילה שלי.
עכשיו אני מתחיל לדאוג.השאלה האם לחכות או לפתוח כבר עכשיו תלונה?

Yoav Kle
13-02-2014, 19:44:10
קרה לי פעם במשלוח מפיג'י שבארץ נתנו לו מספר אחר ולכן לא יכלתי לעקוב אחריו.

matanmax
13-02-2014, 21:09:05
אני לא ממש מצליח להבין מה למה דואר ישראל מסרב לקרוא את החבילות האלו כרשום...
שעשוים מעקב עליהם בדואר ישראל הם קוראי למספר הזה אקספרס, הסיני מכריז 8 ימים מאז שקיבלת את המספר מעקב, סוג של אקספרס.

אבל איכשהו החבילה מתעכבת בדרך מעל לחודש וחצי.
צריך לדאוג שהסיני ישלח לנו איזה חבילה עם GPS שנבין מי הקקה שמעכב לנו את החבילה.. לא הגיוני שנכתב על חבילה שהגיע לארץ ב16.1 ומגיע לבית שלי רק ב14.2..

הקטע ההזוי הוא שחבילה שהזמנתי מארה"ב ונשלחה אלי בFIRST CLASS MAIL(הכי זול ללא מעקב וללא כלום) הגיע אלי תוך שבוע ויום, או 6 ימי עסקים! כמעט עשירית מהזמן שלקח למשלוח מהסיני להגיע והעלות יותר זולה

neo 2
14-02-2014, 22:27:55
משיחה שלי עם הצ'אט של הוביקינג:
hi, just wanted to let you know...since Fiji mail service...all of us Israeli consumers are disappointed...
it takes for items to arrive-3 times longer
just for you to know....
i orderd 43 times from HK till now...the last two packages (Fiji mail) are a nightmare

תגובתם:
I'm sorry that you were having inconveniences with Fiji Mail Sevice.
We are aware of this matter and our warehouse is coordinating with them to sort things out. Rest assured that this delays will be dealt with accordingly.

אננס
15-02-2014, 11:14:12
בשירשור התלונות שאיתן מצא ב rcgroups הם ממשיכים להתלונן, למרות ששם הדיווחים הם על 32 יום מרגע ההזמנה עד שהחבילה מגיע לאירופה.

מה שיותר מסקרן, העלו שם לינק לעוד אתר מעקב http://trackitonline.ru/ שכנראה מכיל אינפורמציה נרחבת יותר, הכנסתי את 2 מספר המעקב שלי (שאחד כבר הגיע).
למרות ששניהם יצאו מהסיני באותו יום, אחד עבר דרך גרמניה (זה שהגיע) והשני עדיין בלונדון.

dudu_abdu
15-02-2014, 22:56:04
לאחר למעלה מ20 ימים מאז שהם ציינו שהחבילה נשלחה, ואחרי ששיגעתי אותם בצ'ט כל יומיים, הנציג של HK הביא לי לינק לאתר הזה http://www.freipost.com/ ובאמת מצאתי תיעוד לחבילה שלי שם. מה שמוזר זה שהיה כתוב שהיא נשלחה לפיג'י ומשם להודו (WTF) ...ומה שעוד יותר מוזר הוא שכרגע כל התיעוד על מצב החבילה/המיקום שלה נעלם מהאתר...לא יודע אם לצחוק או לבכות

אננס
15-02-2014, 23:28:11
לאחר למעלה מ20 ימים מאז שהם ציינו שהחבילה נשלחה, ואחרי ששיגעתי אותם בצ'ט כל יומיים, הנציג של HK הביא לי לינק לאתר הזה http://www.freipost.com/ ובאמת מצאתי תיעוד לחבילה שלי שם. מה שמוזר זה שהיה כתוב שהיא נשלחה לפיג'י ומשם להודו (WTF) ...ומה שעוד יותר מוזר הוא שכרגע כל התיעוד על מצב החבילה/המיקום שלה נעלם מהאתר...לא יודע אם לצחוק או לבכות

אכן אתר מוזר, על החבילה שאצלי בבית כבר הוא טוען שהיא ביוון...
אל תדאג יותר מידי 40-50 יום והחבילה תגיע , או שלא :confused:

AmitB
16-02-2014, 07:42:33
היום אספתי מהדואר חבילה שהוזמנה מהוביקינג ב 19 לינואר. נשלחה דרך דואר פיג'י. בדואר ישראל החבילה לא "רשומה" (הגיע פתק לבן) - מספר המעקב של דואר פיג'י מעולם לא הופיע בדואר ישראל, ומה שכן הופיע באתר של דואר פיג'י מפעם לפעם נראה אקראי לחלוטין.
ממש מעצבן.

אננס
16-02-2014, 09:32:00
היום אספתי מהדואר חבילה שהוזמנה מהוביקינג ב 19 לינואר. נשלחה דרך דואר פיג'י. בדואר ישראל החבילה לא "רשומה" (הגיע פתק לבן) - מספר המעקב של דואר פיג'י מעולם לא הופיע בדואר ישראל, ומה שכן הופיע באתר של דואר פיג'י מפעם לפעם נראה אקראי לחלוטין.
ממש מעצבן.

מה 19/1 ... היום אנחנו ב 16/2 ..זה אומר 27 יום משלוח מתאריך ההזמנה... אתה בטוח שזה היה פיג'י?
יש פה אנשים עם חבילה מה 30/11 שעדיין לא הגיעה , אצלי זה רק מה 1/1 ..

AmitB
16-02-2014, 09:36:36
סליחה... 19 בדצמבר. קרוב לחדשיים

Sent using Tapatalk

dudu_abdu
16-02-2014, 10:35:29
טוב יש עדכון - עכשיו האתר אומר לי שהחבילה עוברת מפיג'י לאומן *** מה נסגר איתם?
אני לא אתפלא אם עוד שעה אני אבדוק שוב והיעד של המשלוח יהיה כוכב מאדים :confused:

dror_z
16-02-2014, 10:49:52
2014-01-30 17:15, Israel - Tel Aviv Yafo, Parcel items in transit at next postal exchange
זה מאתר מעקב מחול ובאפליקציה של דואר ישראל רשום שאין נתונים.
מה עושים

אננס
16-02-2014, 11:00:14
סליחה... 19 בדצמבר. קרוב לחדשיים

Sent using Tapatalk
טוב זה יותר מתאים לדואר פיג'י - לרגע חשבתי שהם השתפרו...

אננס
16-02-2014, 11:01:38
2014-01-30 17:15, Israel - Tel Aviv Yafo, Parcel items in transit at next postal exchange
זה מאתר מעקב מחול ובאפליקציה של דואר ישראל רשום שאין נתונים.
מה עושים

כנראה החבילה שלך כבר קרובה אליך, החבילה שהגיעה אלי ביום חמישי עדיין מופיעה בדיוק כמו אצלך..

yaron
16-02-2014, 11:05:00
אצלי חבילה מה15/12 הגיע רק ביום שישי

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

guymeg
16-02-2014, 20:20:43
אז עדכון קטן - או שבעצם שום עדכון.... חבילות מסוף דצמבר עדיין לא הגיעו...
ואני רואה שהמצב לי טוב יחסית...

נקווה לטוב...

haimgil
16-02-2014, 20:49:10
גם שלי כבר חודשיים שני סוללות .פתחתי תביעה בפייפל

yuvalko
16-02-2014, 21:17:00
במעקב של החבילות שלהם באתר הרוסי שנתנו פה נראה שהחבילות עוברות מפיג'י לאנגליה בדרך לארץ..

s.mario
17-02-2014, 08:12:41
אתמול אספתי חבילה שנשלחה דרך דואר פיג'י,
הטמטום הוא שהחבילה הגיעה לדואר ללא מספר מעקב , ומס' החבילה שקיבלתי - לא מופיע באתר דואר ישראל עד היום.
לכו לבדוק בתיבות הדואר...

marikgl
17-02-2014, 08:15:28

יש לי כבר עמדת שמירה ליד התיבה. :mad:

אננס
17-02-2014, 08:32:45
אתמול אספתי חבילה שנשלחה דרך דואר פיג'י,
הטמטום הוא שהחבילה הגיעה לדואר ללא מספר מעקב , ומס' החבילה שקיבלתי - לא מופיע באתר דואר ישראל עד היום.

אולי תתרום לסטיסטיקה? מתי החבילה הוזמנה?
כרגע הסטיסטיקה אומרת שמגיעות החבילות שהוזמנו בשבועים האחרונים של דצמבר או השבוע הראשון של ינואר ...

s.mario
17-02-2014, 08:57:14
אולי תתרום לסטיסטיקה? מתי החבילה הוזמנה?
כרגע הסטיסטיקה אומרת שמגיעות החבילות שהוזמנו בשבועים האחרונים של דצמבר או השבוע הראשון של ינואר ...

הוזמן 24.12.13
נשלח 30.12.13
הגיע 16.02.14

אננס
17-02-2014, 10:36:19
הוזמן 24.12.13
נשלח 30.12.13
הגיע 16.02.14

בול בממוצע....

ypython
17-02-2014, 12:22:43
יש הרבה תלונות על דואר פיג'י לא רק אצלנו...

* i have ordered a stinger EDF from INT warehouse selected the EMS option and got some nice EMS tracking number from Fiji , thinking it will take 8-10 days to arrive , after 2 weeks i'm checking Fiji post and it saying the parcel arrived to my country .. checking with my ..nothing arrived . anyway from here to there ... fiji post info is unreliable.. the pacakge arrived 3 weeks after Fiji post said "it's arrived".

* Registered mail took 45 days to arrives .

* i have 7 Fiji post percales that didn't arrive yet .

HK POST / SINGAPORE POST / SWISS POST / BELGIUM POST ...hell ..everything is better than fiji post . why hk wants their clients to suffer from poor service

AmitB
17-02-2014, 17:07:08
מס' מעקב של חבילה שהוזמנה ב 11 לינואר צץ לפתע באתר דואר ישראל. לשתי הזמנות מוקדמות יותר אין זכר.

Barak Nevo
17-02-2014, 18:43:17
מישהו קיבל משלוח בימים האחרונים מדואר פיג'י ?

ronmen
17-02-2014, 18:44:52
חבילה הכוללת סוללה מה 1.1 הגיעה אתמול עם פתק אפור מדואר ישראל שרשום עליו מס ישראלי

hatul
17-02-2014, 19:17:53
אצלי חבילה שהוזמנה ב 16/12/13 הגיעה היום, 17/2/14
וסוללות עם משלוח יקר יותר גם דרך פיג'י אקספרס עם מספר מעקב וירטואלי הוזמן ב 12/1/14 והגיע ב 14/2/14

Barak Nevo
17-02-2014, 19:24:35
מוזר , שלחתי להם שאילתה לפני מס' ימים, בקשר למשלוחים מדצמבר , הם עדיין לא ענו ,

אננס
17-02-2014, 20:17:09
מוזר , שלחתי להם שאילתה לפני מס' ימים, בקשר למשלוחים מדצמבר , הם עדיין לא ענו ,

זה לא מוזר, דואר פיג'י תקע להם את המערכת, הם מפוצצים בתלונות ולא מצליחים להתמודד עם זה, תוך זמן קצר הם מפסיקים לעבוד עם פיג'י. אבל לא בטוח שזה טוב לנו.
הם יקפיצו את מחיר משלוח סוללות ל 40 דולר פדקס.. עד שימצאו פתרון אחר.
אז מי שצריך סוללות לעוד חודשיים כדאי להזמין עכשיו שעדיין הם שולחים דרך פיגי'.

הודעה שהופיע לפני כמה ימים בשירות לקוחות.

We are currently experiencing high volume of queries, and orders through our ticketing system. Please expect a day or two delay in your responses. Rest assured that all queries are being attended to, and will be attended to. You may also login to our live chat support for your concerns.

guymeg
17-02-2014, 21:23:44
זה לא מוזר, דואר פיג'י תקע להם את המערכת, הם מפוצצים בתלונות ולא מצליחים להתמודד עם זה, תוך זמן קצר הם מפסיקים לעבוד עם פיג'י. אבל לא בטוח שזה טוב לנו.
הם יקפיצו את מחיר משלוח סוללות ל 40 דולר פדקס.. עד שימצאו פתרון אחר.
אז מי שצריך סוללות לעוד חודשיים כדאי להזמין עכשיו שעדיין הם שולחים דרך פיגי'.

הודעה שהופיע לפני כמה ימים בשירות לקוחות.

We are currently experiencing high volume of queries, and orders through our ticketing system. Please expect a day or two delay in your responses. Rest assured that all queries are being attended to, and will be attended to. You may also login to our live chat support for your concerns.

ממה שאתה אומר זה נראה שאנשים לא מודעים בכלל לאפשרות ההזמנה מהמחסן האירופאי.
אני אישית מזמין סוללות רק(!) משם - אולי המחיר גבוה ב3-4 דולרים מהמחסן הבינלאומי שלהם, ומחיר המשלוח מתחיל מ25 דולר וכמובן שהמשלוח של BPOST נחשב EMS ככה שדואר ישראל מחייבים אותך 35 שקלים עמלת שחרור שכולל שליח עד לבית - אבל מבחינתי זה משתלם.
כל הזמנה שלי משם היא לא פחות מ 200 דולר - לפחות 6-7 סוללות וציוד נלווה שזמין שם, ואם אין לי כמות כזו של ציוד להזמין - אני מצטרף או מארגן הזמנה עם כמה אנשים - בסופו של דבר זה יוצא יותר משתלם - וזמן ההגעה הוא בדיוק שבוע (המקסימום שקרה לי בהזמנה הזו הוא 8 ימים...).

אחרי כל הקטע עם דואר הונג קונג הסיני קיבל קצת שכל (אבל ממש קצת.. ע"ע דואר פיג'י...) ומילא את שאר המחסנים בכל הסוללות שיש במחסן הבינלאומי, והמלאי ענק(!). עוד לא נתקלתי בסוללה שהייתי צריך ולא הייתה במחסן האירופאי.

Alonjp
18-02-2014, 13:07:42
guymeg, חסכת לי כמה שאלות! :cool:

אני בדיוק תכננתי להזמין מהסיני (הזמנה ראשונה שלי) בימים הקרובים וראיתי את הבעיה של המשלוחים.
אמרתי לעצמי אין סיכוי שאני אמתין חודשיים לקבלת החבילה!
בדקתי עוד אפשרויות ואז עליתי על זה שיש מחסן בגרמניה והמשלוח נעשה דרך Bpost ובמחיר הגיוני סה"כ (26 דולר לכמעט שני קילו אם אני זוכר נכון) ובאמת תהיתי איך זה שכולם שולחים דרך פיג'י וסובלים בזמן שניתן להזמין דרך גרמניה ובתוספת נמוכה יחסית..

אז כודם כל אני שמח לראות שזה אפשרי!
דבר שני, ראיתי שציינת שזה נחשב למשלוח EMS ולכן יש עמלה מסויימת (35 ש"ח זה סביר) אך האם זה גם גורר עלויות נוספות כתוצאה מכך?
האם זה נעצר במכס ומחוייב בתשלום מע"מ לחבילות מעל 75$ ומכ"ס מעל 325$?
אתה ציינת שאתה תמיד עושה הזמנות גדולות של יותר מ-200$, אני מניח שזה עקב כך שהמשקל נמוך ביחס לעלות השילוח?
האם יוצא לך לשלם מע"מ על חבילות כאלו?
אילו עוד הפתעות מצפות לי?

אגב, מה המחיר שהם מציינים על החבילה?
הם מוכנים להיות "גמישים" בהצהרה?

תודה,
אלון

yuvalko
18-02-2014, 13:35:53

אני בדיוק תכננתי להזמין מהסיני (הזמנה ראשונה שלי) בימים הקרובים וראיתי את הבעיה של המשלוחים.
בדקתי עוד אפשרויות ואז עליתי על זה שיש מחסן בגרמניה והמשלוח נעשה דרך Bpost ובמחיר הגיוני סה"כ (26 דולר לכמעט שני קילו אם אני זוכר נכון) ובאמת תהיתי איך זה שכולם שולחים דרך פיג'י וסובלים בזמן שניתן להזמין דרך גרמניה ובתוספת נמוכה יחסית..

דבר שני, ראיתי שציינת שזה נחשב למשלוח EMS ולכן יש עמלה מסויימת (35 ש"ח זה סביר) אך האם זה גם גורר עלויות נוספות כתוצאה מכך?
אתה ציינת שאתה תמיד עושה הזמנות גדולות של יותר מ-200$, אני מניח שזה עקב כך שהמשקל נמוך ביחס לעלות השילוח?

תודה,
אלון

אלון קח בחשבון שהזמנות ב ems יותר מועדות לבדיקה של המכס ואז שכח מה 35 ש"ח, כי אתה הולך לשלם מעבר למכס והמע"מ עוד עמלות רבות ומגוונות לגוף הנחמד שנקרא דואר ישראל ( ואני מדבר על מאות שקלים). שים לב שגם הצהרה "גמישה" נבדקת ביתר קפידה בעיקר חבילות גדולות... החיים זה לא תמיד שחור או לבן...

eitanbin
18-02-2014, 14:38:33
בשביל סטטיסטיקת דואר פיגי כמו שאננס אמר,

הזמנה 27/12
נשלח 2/1
הגיע היום.

איתן

Alonjp
18-02-2014, 15:08:16
אלון קח בחשבון שהזמנות ב ems יותר מועדות לבדיקה של המכס ואז שכח מה 35 ש"ח, כי אתה הולך לשלם מעבר למכס והמע"מ עוד עמלות רבות ומגוונות לגוף הנחמד שנקרא דואר ישראל ( ואני מדבר על מאות שקלים). שים לב שגם הצהרה "גמישה" נבדקת ביתר קפידה בעיקר חבילות גדולות... החיים זה לא תמיד שחור או לבן...

אוקיי,

קראתי קצת יותר על הנושא והבנתי שאם אני נשאר בתחום של 75 דולר אז סה"כ משלמים תוספת של 35 ש"ח לדואר ישראל וזהו.
האמת זו אופציה דיי טובה מאחר וההזמנה שלי אכן אמורה לעלות פחות מ-75 דולר (שתי סוללות 2S 6000mah).
במקרה זה המשלוח מגיע מהר מאוד בהשוואה להזמנה מהמחסן הגלובאלי (הבנתי שתוך שבוע פלוס מינוס).

הבעיה היא שאני רוצה לרכוש גם מטען ואז ערך החבילה עובר את ה-75$.
במקרה זה (בהנחה שהערך המוצהר אמיתי) אני נפרד מ-110 ש"ח לטובת עמלת שקר כולשהי ובנוסף משלם מע"מ.
במצב כזה אולי עדיף לשלוח את החבילה דרך פיג'י ולהמתין חודש וחצי אך לא לשלם עוד מיסים ועמלות בסכום של 180 ש"ח במקרה שהערך המוצהר נמוך ולא עלו עליה במכס או רק מע"מ של 70 ש"ח אם כן עלו עליה (או שהערך המוצהר גבוה מ-75$).

אגב, הם מוכנים להצהיר על ערך נמוך מ-75$ (דבר אשר משפר את המזל :rolleyes:)?

yuvalko
18-02-2014, 15:09:51
אם אתה לקוח זהב. לא בקניה הראשונית בכל מקרה

Alonjp
18-02-2014, 16:11:26
^
לקוח זהב?! זה חדש לי..
קצת חבל, זה מגביל אותי לרכישה של עד 75 דולר.
חשבתי על סוללות של זיפי 7600mah לטרקסס אך זוג סוללות עובר בכמה דולרים בודדים את ה-75$.
איך בכלל מבקשים מהם לשנות את הערך המוצהר על החבילה?
עם מי יוצרים קשר?

Flying_student
18-02-2014, 17:09:30
ממה שאתה אומר זה נראה שאנשים לא מודעים בכלל לאפשרות ההזמנה מהמחסן האירופאי.
אני אישית מזמין סוללות רק(!) משם - אולי המחיר גבוה ב3-4 דולרים מהמחסן הבינלאומי שלהם, ומחיר המשלוח מתחיל מ25 דולר וכמובן שהמשלוח של BPOST נחשב EMS ככה שדואר ישראל מחייבים אותך 35 שקלים עמלת שחרור שכולל שליח עד לבית - אבל מבחינתי זה משתלם.
כל הזמנה שלי משם היא לא פחות מ 200 דולר - לפחות 6-7 סוללות וציוד נלווה שזמין שם, ואם אין לי כמות כזו של ציוד להזמין - אני מצטרף או מארגן הזמנה עם כמה אנשים - בסופו של דבר זה יוצא יותר משתלם - וזמן ההגעה הוא בדיוק שבוע (המקסימום שקרה לי בהזמנה הזו הוא 8 ימים...).

אחרי כל הקטע עם דואר הונג קונג הסיני קיבל קצת שכל (אבל ממש קצת.. ע"ע דואר פיג'י...) ומילא את שאר המחסנים בכל הסוללות שיש במחסן הבינלאומי, והמלאי ענק(!). עוד לא נתקלתי בסוללה שהייתי צריך ולא הייתה במחסן האירופאי.

תודה,
אלון

^
לקוח זהב?! זה חדש לי..
קצת חבל, זה מגביל אותי לרכישה של עד 75 דולר.
חשבתי על סוללות של זיפי 7600mah לטרקסס אך זוג סוללות עובר בכמה דולרים בודדים את ה-75$.
איך בכלל מבקשים מהם לשנות את הערך המוצהר על החבילה?
עם מי יוצרים קשר?

בימים שמתלבשים על כל רכישות הטלפונים הסלולארים אחרי שהאנשים התרברבו בפורומים השונים כמה המכס טיפשים שהם לא עולים עליהם ועל זה ש"כדאי לנסות את המזל" אני חשבתי שאנשים פה יהיו יותר אינטלגנטים. עצוב

guymeg
18-02-2014, 18:56:04
בימים שמתלבשים על כל רכישות הטלפונים הסלולארים אחרי שהאנשים התרברבו בפורומים השונים כמה המכס טיפשים שהם לא עולים עליהם ועל זה ש"כדאי לנסות את המזל" אני חשבתי שאנשים פה יהיו יותר אינטלגנטים. עצוב

אנחנו ממש מצטערים שאנחנו לא לרמתך. להבא נחשוב שוב אם להגיב בפורום שאתה מועד לקרוא בו..
ולהבא - אם אין לך משהו חכם להגיד, אולי כדאי שתסתום את הפה.

אנשים היו טיפשים להתרברב על הפלאפונים - אני לא רואה שום דבר שקשור להתרברבות או רמאות בפוסטים האחרונים. כמו שאתה רואה - אלון שאל אם אפשר שהסיני יצהיר על מחיר שקרי - ולא ענו לו על זה..

אז כנראה שאתה נכלל איתנו יחד בקטגוריה של פחות אינטלגנטים. עצוב

T_A
18-02-2014, 19:13:28
guymeg חוצפן מי אתה בכלל שתדבר ככה למישהו שתרם פה פי אלף ממה שאתה אי פעם תתרום!?
שחר צודק וצריך לדעתי למחוק את כל הדיון הזה בשביל מה שניהיה ממנו
ממש זה שחסר לי שיתחילו לחפש סוללות של הוביקינג במכס

guymeg
18-02-2014, 19:37:55
guymeg חוצפן מי אתה בכלל שתדבר ככה למישהו שתרם פה פי אלף ממה שאתה אי פעם תתרום!?
שחר צודק וצריך לדעתי למחוק את כל הדיון הזה בשביל מה שניהיה ממנו
ממש זה שחסר לי שיתחילו לחפש סוללות של הוביקינג במכס

תומר היקר,
אם שחר ירד לרמה כזו לדבר אל אנשים (למרות שיש בפורום חופש דיבור חופשי לכולם), והחליט שהוא נעלה יותר מכולנו ומחליט לכמת את האינטליגנציה של כולנו לנמוכה, אז אני מאמין שזכותי המלאה להגיב לו (שוב - חופש הביטוי תקף גם פה), ובמיוחד כשהוא מצטט אותי ואומר שאני מדבר על רמאות של המכס (ואגב, ההודעה שלי מצוטטת בהודעה שלו, ככה שאין לך שום סיבה לומר שערכתי אותה).
אני מציע לשניכם שוב לקרוא את ההודעה שלי - אם יש שם אפילו שמץ או זכר לרמאות, הצהרת מחיר כוזבת או משהו בסגנון - אני אוריד בפניכם את הכובע, אבל אם אין - כדאי שתעשו שניכם חושבים ותתחילו להירגע.

אני לא מכיר אותך או את שחר, אבל אם יש לך בעיה - תתחיל להרגיע את הדיבור שלך חוצפן(!), אתה לא מכיר אותי ואני לא מכיר אותך - אז רד מהעץ ומהליקוקים לשחר הזה ותירגע.

ואגב, אני לא עושה תחרות תרומות עם אף אחד, זו לא המטרה שלי. אני לא מאמין שאני יורד לרמה של ילד בן 13 שחושב שהוא באיזה פורום אלוהים יודע מה.

את הדעה שלך אתה יכול לשמור בעצמך ולומר למנהלים בפרטי, ושים לב שגם המנהלים שותפים בדיון הזה - ככה שלמעשה אין שום סיבה שיורידו אותו. בנוסף - מה שחסר לך זה קצת כבוד עצמי ודעה, ולא שהמכס יתחילו לחפש סוללות.. התחלנו להיות גם מתנשאים אני רואה ולחפש ריבים עם אנשים שאתה לא מכיר...

חברים יקרים, אני מצטער על התגובה הנזעמת ושאני יורד לרמה כזו - אבל יש דברים שאי אפשר לעבור עליהם בשתיקה.

אננס
18-02-2014, 20:00:23
תומר היקר,
אם שחר ירד לרמה כזו לדבר אל אנשים (למרות שיש בפורום חופש דיבור חופשי לכולם), והחליט שהוא נעלה יותר מכולנו ומחליט לכמת את האינטליגנציה של כולנו לנמוכה, אז אני מאמין שזכותי המלאה להגיב לו (שוב - חופש הביטוי תקף גם פה), ובמיוחד כשהוא מצטט אותי ואומר שאני מדבר על רמאות של המכס (ואגב, ההודעה שלי מצוטטת בהודעה שלו, ככה שאין לך שום סיבה לומר שערכתי אותה).
אני מציע לשניכם שוב לקרוא את ההודעה שלי - אם יש שם אפילו שמץ או זכר לרמאות, הצהרת מחיר כוזבת או משהו בסגנון - אני אוריד בפניכם את הכובע, אבל אם אין - כדאי שתעשו שניכם חושבים ותתחילו להירגע.

אני לא מכיר אותך או את שחר, אבל אם יש לך בעיה - תתחיל להרגיע את הדיבור שלך חוצפן(!), אתה לא מכיר אותי ואני לא מכיר אותך - אז רד מהעץ ומהליקוקים לשחר הזה ותירגע.

ואגב, אני לא עושה תחרות תרומות עם אף אחד, זו לא המטרה שלי. אני לא מאמין שאני יורד לרמה של ילד בן 13 שחושב שהוא באיזה פורום אלוהים יודע מה.

את הדעה שלך אתה יכול לשמור בעצמך ולומר למנהלים בפרטי, ושים לב שגם המנהלים שותפים בדיון הזה - ככה שלמעשה אין שום סיבה שיורידו אותו. בנוסף - מה שחסר לך זה קצת כבוד עצמי ודעה, ולא שהמכס יתחילו לחפש סוללות.. התחלנו להיות גם מתנשאים אני רואה ולחפש ריבים עם אנשים שאתה לא מכיר...

חברים יקרים, אני מצטער על התגובה הנזעמת ושאני יורד לרמה כזו - אבל יש דברים שאי אפשר לעבור עליהם בשתיקה.

גיא, אני מתנצל מראש..

אבל התגובה שלך אולי לא קראה לרמאות ישירות אבל...
התרברבת שאתה מזמין חבילות של 200$ מהמחסן באירופה ומשלם רק 35 ש"ח בארץ...

אז מי שמבין, מבין שאתה מרמה... ויותר גרוע מתחילים שלא מבינים עלולים להרכיב הזמנה מאירופה בהתלהבות של מתחיל להגיע לחבילות של 200$
ולחטוף בארץ מע"מ של 36$ ועוד עמלות של 110 ש"ח שזה כמעט 60$ בגלל התגובה הלא מפורטת והמכשילה שלך..

אז ככה.. לכל המתחילים:
חבילות שעלות המוצרים שלהם עד 75$ לא משלמים מע"מ או מכס כלל..
75$-300$ משלמים רק מע"מ
מעל 300$ שלא נדע משלמים גם מע"מ וגם מכס..

אם החבילה היא EMS (חבילות מאירופה) אז משלמים עוד 35 ש"ח לחבילות של עד 75$ או 110 ש"ח לחבילות יקרות יותר.
לא ממולץ להצהיר על מחיר נמוך יותר מעלות החבילה,
א' זה לגנוב מהקופה הציבורית.
ב' חבילות של מעל 75$ בדר"כ גם גדולות יותר ויכולות לעבור שיקוף ואז הקנס לא שווה את הבלגן.

פיצול חבילה עולה בסה"כ עוד 10$ במשלוח, המחירים במחסן באירופה גם ככה גבוהים יותר מהמחירים מהמחסן בסין.
ככה שחבילה של 200$ מאירופה אפשר אולי לחלק ל-2 חבילות של 75$ , לשלם עוד 10$ משלוח ולישון בראש שקט.

אז נכון לחבילות מפיג'י לוקח 40-60 יום להגיע (סטיסטיקה), אז מה.. גם להרכיב חבילה של 200 דולר לוקח חודש חודשיים מחשבה והמתנה עד שיהיו כל הרכיבים שצריך.
ככה מסין כל חודש תזמינו ב 75$ ויהיו לכם תמיד 2 חבילות בדרך.

ואם צריך דחוף סוללה או כמה סוללת - אז תזמינו מאירופה עד 75$ תשלמו 25$ משלוח +35 עמלה בארץ ותקבלו אותה מהר...

guymeg
18-02-2014, 20:11:26
אננס היקר, אין על מה להתנצל - זכותך לומר מה שאתה רוצה.

כמו שאמרת - "מי שמבין מבין" - אז כנראה שההבנה שלכם והפירוש שלכם לא נכון, ואין פה כמובן שום התרברבות. אתם בחרתם לפרש דוגמא שנתתי שקרתה לי כהתרברבות -זו כבר בעיה שלכם, אתם אלו שמחפשים פה את הרע ואת הפינות הקטנות לנסות להשמיץ אנשים, לא אני.

התגובה ה"לא מפורטת ומכשילה" שלי היא רק דוגמא, ועוד לא יצא לי לענות אפילו לבחור ששאל את השאלות בגלל התגובה המתנשאת של שחר, ככה שאין שום סיבה לומר שאני מכשיל או מתנשא - זו תגובה עם דוגמא. אני לא מבין מה הקטע של אנשים פה לנסות להשפיל אנשים.

זה שהסיני מצהיר מה שהוא רוצה כדי להקל על עצמו במיסי ייצוא מסין - זו כבר בעיה שלו (אני כרגע לא מוצא את הכתבה, אבל השבוע הייתה כתבה ב YNET על כל הקטע עם המכ והמארטפונים ואנשים שם נדרשו לחקירה על הצהרת מחיר כוזבת - שלבסוף מתברר שהמוכר בכלל מצהיר על מחיר זול כדי להימנע ממיסי יצוא מסין). כל שאר האופציות להצהרה אצל הסיני הן בחירה של הקונה, ואני אישית תמיד לוחץ על CHEACKOUT בלי להתייחס לזה בכלל - כי בפעמים הבודדות שניסיתי והתלהבתי מזה בתחילת דרכי - הסיני בכל זאת הצהיר מה שנוח לו...

כמו שאמרתי - מה שנדרשתי היה לשם 35 שקלים עמלה לדואר, אם הייתי נדרש לשלם מכס ומע"מ הייתי משלם - אבל לא נדרשתי (ובאמת, אל תתחסדו - אם לא דורשים ממכם לשלם אתם תלכו ותבקשו לשלם? נו באמת!).
במקרים של הזמנת חבילות באמת גדולות - כמו טיסנים וכד' שאין מקום לויכוח וצריך לשלם אז משלמים.

אתן לך דוגמא אחרת - אתמול בבוקר הגיעו אלי 2 חצובות שרכשתי מאיביי. עלות כל חצובה 62 דולר והמשלוח חינם. המשקל הכולל של החבילה היה כמעט 6 קילו (אלוהים יודע למה הן כאלו כבדות...) ולא נדרשתי לשלם כלום, אבל מה? החבילה הזו נתפסה במכס ועברה בדיקה שכללה פתיחה של החבילה ולאחר שסגרו אותה שמו מדבקה של "פטור ממכס" - אז הינה דוגמה לחבילה שבאמת קל למכס לתפוס אותה בגלל המשקל היחסית כבד שלה, אבל הם בדקו ושחררו את זה ללא דרישת תשלום (למרות שעברתי פה בהרבה את ה75 דולר לחבילה, שאגב - הייתה קבלה על החבילה).
אם את חבילות הסוללות שיצא לי להזמין הם בודקים או לא - אני לא יודע, לא יצא לי לראות חבילת סוללות שלי שעברה בדיקה - אבל אם לא דורשים ממני תשלום (ואגב, אני לא בטוח אבל במשלוח הBPOST הסיני לא מצהיר סכום על החבילה עצמה אלא מצהיר בטופס משלוח) - אין לי שום סיבה לגרום לעצמי לשלם, וזה לא נקרא רמאות או הברחה.

ואגב, חבילה של 200 דולר אצלי זו חבילה עם 3 סוללות 6600MAH בעלות של 65 דולר ליחידה ומשלוח - אז אין פה חודשיים מחשבה, אבל אתה צודק בנקודה שאם מזמינים אז מנסים לרכז הכל להזמנה אחת.
אבל להזמין סוללה אחת בעלות של 25 דולר משלוח? ממש, אבל ממש לא משתלם! מחיר המשלוח ברוב המקרים כבר יקר יותר מעלות המוצר - זו דוגמא רעה למתחילים. חכו עד שתהייה לכם הזמנה מכובדת שמצדיקה את עלות המשלוח והמיסים ואז תזמינו (או יותר טוב - קנו יד שנייה).

josh_1972
18-02-2014, 20:19:18
ממממ...תזכירו לי על מה הדיון...

Sent from my W200 using Tapatalk

אננס
18-02-2014, 21:09:35
ממממ...תזכירו לי על מה הדיון...

Sent from my W200 using Tapatalk

דואר פיג'י ..
פעם לפני שהחברים הסינים עשו בעיות עם ליפו, הכל היה קל יותר.. חבילות קטנות מסין עם סוללה או 2 , כמה דולרים בודדים למשלוח ושלום על ישראל.
אבל דואר פיג'י גורם לאנשים להזמין חבילות ענק מאירופה...

Flying_student
18-02-2014, 21:56:38
guymeg, אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה, הפוסט שלך הסיט את הדיון יפה מאוד לכיוון מסויים ולא צריך דוקטורט כדי להבין מדוע. אננס הראה יפה מאוד למה התכוונתי וחסך לי המון מילים. אני כן אציין שהפורום וגם הפוסט הזה מקבלים חשיפה גבוהה מכמות אנשים שמתחילים בתחום ומה שנכתב פה מנחה את ההתנהלות שלהם אחר כך, ולכן מה שאנשים בעלי נסיון (גם כמוך - לפי מה שאתה משדר בחתימה שלך) כותבים - משפיע כפליים...

Alonjp
18-02-2014, 23:07:10

לרגע חשבתי שנכנסתי במקרה לפורום השני בטעות..

מר סטודנט מעופף, קצת דרך ארץ לא תזיק לך.
אתה חושב שאני פותח דלת לאנשי המכ%? סבבה זכותך (ואני חושב שאתה פרנואיד שחי בסרט, זכותי).
יואיל כבודו ויפנה למנהל וזה יחליט על המשך השרשור ואף ימחוק את ההודעה שלי אם ימצא לנכון לעשות זאת.
רוצה להאיר את עיניי, אחלה, בשביל זה יש הודעות פרטיות.
רוצה לגובב שטויות ברשת, גם אחלה, רק לא על חשבוני.
בפעם הבאה שאתה מנסה לשפוט את האינטליגנציה שלי אני מציע לך לבדוק איתי לפני..

אננס,
אני מקווה שההערה שלך על גניבה מהקופה הציבורית נאמרה בציניות.
זו אותה קופה ציבורית שאני מפריש לה שליש ממשכורתי כל חודש, הפרשה אשר יכולה לפרנס לפחות שישה אברכים..

לגבי הזמנה מאירופה לעומת סין, במקרה של הסוללות שאני רוצה ההפרש במחיר הסוללה ממש זניח (2-3 דולר).
להזמין מסין ולהמתין עד חודשיים ממש לא בא בחשבון מבחינתי (אני צריך את הסוללות לרכב ראשון שאני מזמין לאחר העדרות של 15 שנים מהתחום).
פיצול החבילה מאירופה ממש לא משתלם וממש לא מוסיף רק עוד 10 דולר, אם כך היה המצב הייתי עושה זאת בלי לחשוב פעמיים.
משלוח של כול סוללה בנפרד עולה 25 דולר, אותו כנ״ל למטען, זאת בזמן שמשלוח של שלושתם יחד יעלה פחות מ-30 דולר ומשלוח של שתי הסוללות לבדן יעלה רק 26 דולר.
משלוח של כל מוצר לחוד יעלה 75 דולר ועל זה יש להוסיף עוד 30 דולר על עמלת דואר ל EMS, סה״כ 105 דולר - ממש לא משתלם.
כרגע אני חושב שאני אזמין את הסוללות בנפרד מהמטען (לא בטוח מאיפה אזמין את המטען).
את הסוללות אזמין כמעט בוודאות מאירופה וממש חבל לי שזה מגביל אותי לסוללות ב-75$ כי בשמונים וקצת יש סוללות הרבה יותר טובות שמתאימות לרכב כמו כפפה.

אני לא יודע מה הפרוצדורה של הסיני ואיך הוא שולח ולכן אשמח אם מישהו יעזור וייתן קצת פרטים (הכי טוב בהודעה פרטית).

אגב אננס, לא צריך להתמם, גם אתה רמזת לא פעם שיש דרכים ״לשפר את הסיכוי שהחבילה לא תעצר במכס ולא נאלץ לשלם יותר מ-35₪״..

AmitB
19-02-2014, 06:11:05
אלון שלום, איך מתחלק נטל המיסים במדינת ישראל, והאם החלוקה צודקת, זה דיון אחר.
אני חושב שיש סיבות טובות מאד לא לנהל כאן דיונים על איך להכניס לארץ חבילות בלי לשלם עליהן את המיסים שהחוק אומר שיש לשלם, באותה מידה שרצוי לא לנהל כאן כל דיון אחר על איך לעבור (בכוונה או במקרה) על כל חוק אחר בלי להיתפס.

matanmax
19-02-2014, 07:04:49
אלון, הסיני שולח משלוחים מעוכבים, ישראל מעכבת עשיו משלוחים מהמזרח..
במכומך אם היתי רוצה כבר להסיע ולא לראות את הרכב על המדף, היתי כבר מזמין מה שצריך מהאירופאי, במידת הצורך אם יתפס(כנראה שכן אבל כמו שאמרו כבר קרו דברים מעולם)
תשלם עוד 70 שקל עמלה ואת המעמ הנדרש....
יצא לך עוד כ200שקל אבל לפחות תקבל חבילה בזמן.

בנוגע להצהרות שקריות והדיון המוגזם הזה שהתפתח פה, מנהלים לדעתי יש למחוק כאן את ההודעות האלו, זה חורג מהתחומים שאנחנו אמורים להתעסק בהם וכמו שאלון רשם, לרגע חשבתי שאני בפורום אחר.
מי שיבקש מהמוכר הצהרה שקרית, שלא יתלונן אחרי זה שהחבילה שלו בתור עם עוד אלפי חבילות במכס מחכה ליחס.
עדיף לשלם עוד כמה שקלים, מבאסים כן, אבל לא להיות בחוסר וודעות שהחבילה מעוקבת ואין עם מי לדבר במכס.

yuvalko
19-02-2014, 11:24:27
לא נראה לי שסוללות ליפו מעניינות מישהו במכס ושום דבר לא ישתנה מהפוסט הזה. מה שבעיקר מעניין את המכס זה המוצרים הנפוצים והסקסים בעיקר טלפונים סלולריים וטאבלטים... האחרונים מבוקשים ע"י כלל האוכלוסיה ואילו בטריות ליפו שנראות כמו איזה מטען נפץ עם חוטים מעניין רק משועממים כמונו....

Alonjp
19-02-2014, 12:30:42
לא נראה לי שסוללות ליפו מעניינות מישהו במכס ושום דבר לא ישתנה מהפוסט הזה. מה שבעיקר מעניין את המכס זה המוצרים הנפוצים והסקסים בעיקר טלפונים סלולריים וטאבלטים... האחרונים מבוקשים ע"י כלל האוכלוסיה ואילו בטריות ליפו שנראות כמו איזה מטען נפץ עם חוטים מעניין רק משועממים כמונו....

+1,000,000!

אבל אל תנפץ את האשליות של כמה חברים כאן...

אננס
19-02-2014, 21:47:59

+1,000,000!

צודקים. ממש נכון. הרי המכס הולך רק על מוצרים סקסים שכלל האוכלוסיה מזמינה, כמו שלט 9XR שכולם מזמינים בכמויות.
הרי כל חבר פה קונה משהו כמו סוללה אחת ו10 שלטים., או הפוך אני צריך לבדוק במחסן מה יש לי יותר.

http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?70135-נתפס-במכס&p=459584#post459584

guymeg
19-02-2014, 21:50:11
+1,000,000!

+1

mixerfix
20-02-2014, 05:17:38
זו אותה קופה ציבורית שאני מפריש לה שליש ממשכורתי כל חודש, הפרשה אשר יכולה לפרנס לפחות שישה אברכים..

אגב אננס, לא צריך להתמם, גם אתה רמזת לא פעם שיש דרכים ״לשפר את הסיכוי שהחבילה לא תעצר במכס ולא נאלץ לשלם יותר מ-35₪״..

ילדים, די. שחר צודק. יש פה מספר אנשים שמאוד מאוד רוצים להשתין מהמקפצה ולקרוא בקול גדול שיראו איך הם דופקים את המערכת. המערכת למדה שיש אנשים כאלה ומידי פעם בודקת. כל מדגמני חכמתם מהמקפצה - לא עוזרים.

הגישה הנכונה היא של flatspin - תצהירו על 100% ותפסיקו להתבכיין על זה שאתם ממנים אברכים. האברכים האלה שומרים עליכם ועל הצעצועים שלכם ע״י ניסים גלויים ונסתרים יום יום ולילה לילה יותר מכל צהל (וגם עולים פחות ממנו).

---MAV
Marc A Volovic
marc@bard.org.il

Alonjp
20-02-2014, 07:50:36
צודקים. ממש נכון. הרי המכס הולך רק על מוצרים סקסים שכלל האוכלוסיה מזמינה, כמו שלט 9XR שכולם מזמינים בכמויות.
הרי כל חבר פה קונה משהו כמו סוללה אחת ו10 שלטים., או הפוך אני צריך לבדוק במחסן מה יש לי יותר.

http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?70135-נתפס-במכס&p=459584#post459584

אננס, ממש לא בא לי להכנס איתך לוויכוח אך סלח לי, זו דמגוגיה בגרוש.
אין דין שלט כדין סוללה.
שלט הוא ציוד RF אשר דורש אישורים ממשרד התקשורת.
ציוד RF תמיד ייעצר במכס (אם לא אז מישהו שם צריך לקבל בעיטה בתחת).
לפני שמזמינים ציוד RF יש לבדוק במשרד התקשורת אילו אישורים יש לספק, להגיש בקשה, להמתין בסבלנות, ואם הם חושבים לנכון הם גם נותנים אישור להכניס את הציוד לארץ.

לעומת זאת, סוללות לא צריכות אישור (לפחות לא בכמות של ייבוא אישי).

אני באמת שלא רואה את הקשר בין שני המקרים חוץ מהרצון לזרוע פחד.
ואתה יודע מה, אם אני אדרש לשלם מיסים אני אעשה זאת ללא היסוס ובטח שלא אתבכיין על זה..

האברכים האלה שומרים עליכם ועל הצעצועים שלכם ע״י ניסים גלויים ונסתרים יום יום ולילה לילה יותר מכל צהל (וגם עולים פחות ממנו).

קיבלתי, יש אנשים עם דעות אחרות משלי.
אז אני תורם בכל חודש את המשכורת של הרב סרן התורן בקיריה (זה הארץ נהדרת).
או את הפנסיה של חבר שלי שבעוד 10 שנים יגיע אליה (בזמן שלי ישארו עוד איזו 20-25 שנה).
או את הוצאות הרכב המופרזות של אשת מפקד יחידת *^$8.
או את הפניסה התקציבית של משטרת ישראל.
או את התספורות שעושים כל ראשון וחמישי לטייקונים (אגב, איך משיגים תספורת כזו? יש לי איזו משכתנתא לסדר).
או... :)
בקיצור, אין לי בעיה עם אף מגזר, אך תעשו לי טובה ותפסיקו עם יפות הנפש הזו.

gadix
20-02-2014, 08:49:30
אבל אני הזמנתי בנובמבר וקיבלתי רק אתמול!!!!!
ינואר פברואר זה רהאש הסיני בדרכ..

איציק 36
20-02-2014, 10:08:35
אני הזמנתי לפני חודשיים והיום קיבלתי חבילה שלא תואמת את ההזמנה שביצעתי נפלו על הראש איזה באסה

Yoav Kle
20-02-2014, 10:15:40
לפחות משהו שווה?

dror_z
20-02-2014, 13:27:56
גם אני קיבלתי היום לאחר חודשיים. מה שמוזר הוא שמספר המעקב על הפתק מהדואר היה שונה לחלוטין מהמספר של החבילה.

איציק 36
20-02-2014, 13:50:23
ההזמנה שלי הייתה על 90 דולר קיבלתי הזמנה ששווה 30 דולר ביזיון

אננס
20-02-2014, 17:28:53
ההזמנה שלי הייתה על 90 דולר קיבלתי הזמנה ששווה 30 דולר ביזיון

תחשוב על זה שהזמין ב 30 דולר וקיבל את החבילה שלך:D
בטח הוא היה צריך לשלם את המע"מ רק כדי לגלות הרבה דברים שהוא לא צריך...:rolleyes:

Yoav Kle
21-02-2014, 18:30:47
אני ממתין לחבילה בשווי 200$ לא כולל משלוח.
נקווה שאקבל אותה ולא את שלך...😄

אננס
21-02-2014, 20:48:39
אני ממתין לחבילה בשווי 200$ לא כולל משלוח.
נקווה שאקבל אותה ולא את שלך...��

לי יש חבילה של 72 דולר בדרך.
לא אכפת לי לקבל את החבילה של ה-200 או את ה-90 דולר... אבל אני מקווה שהצהרתם על פחות. כי אני לא מתכוון לרוץ למכס בגלל השטויות שלכם:mad:

Alonjp
21-02-2014, 23:24:13
אוקיי,

הזמנתי זוג סוללות מהמחסן באירופה דרך Bpost (המחיר לא יוצא יקר משמעותית מאשר משלוח מהמחסן בסין).
ההזמנה בוצעה ביום חמישי בבוקר.
כרגע הסטטוס עדיין עומד על "in print queue".
אני אעדכן ברגע שהחבילה תגיע.

אגב, אני לא אמור לקבל מספר מעקב?

Flying_student
22-02-2014, 06:00:41
אתה תקבל מספר מעקב, אבל מעניין אם הם תקנו את המעוות- הם נותנים מספר מוזר שרלוונטי רק באזור מסויים באתר bpost ושם גם ניתן לראות מה מספר המעקב האמיתי .

Alonjp
22-02-2014, 08:07:56
אז אני מבין שהם עדיין לא שלחו את החבילה.
היו להם שני ימי עסקים מלאים לשלוח אותה.
האמת קצת מאכזב..
תוך כמה זמן בדר״כ הם שולחים מהמחסן באירופה?

תודה

אננס
22-02-2014, 11:22:57
אז אני מבין שהם עדיין לא שלחו את החבילה.
היו להם שני ימי עסקים מלאים לשלוח אותה.
האמת קצת מאכזב..
תוך כמה זמן בדר״כ הם שולחים מהמחסן באירופה?

תודה

תבדוק פה.. http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=2003434&page=28
תגובות 413 ו 414 מדווחים שהמחסן באירופה קצת מתעכב בשליחת המוצרים, דיווח מאתמול ומהיום על 5 ימים בתור להדפסה.

אולי גם הם התחילו לשלוח דרך פיג'י :D

AmitB
22-02-2014, 12:08:18
חבילת סוללות מאירופה שהגיעה אלי לאחרונה - לקח קצת יותר משבועיים בין ההזמנה להגעה.
כמו שכתבו, מספר המעקב של BPOST לא עבד עד יום-יומיים לפני ההגעה...

Alonjp
22-02-2014, 12:37:04
מוסר השכל,
אפשר להוציא את הסיני מסין אך אי אפשר להוציא את הסין מהסיני.. :rolleyes:

מושיק
22-02-2014, 15:37:08
השאלה הגדולה האם יש תחליף לסיני? אני מתכוון ברמת המגוון מוצרים, זה אתר שפשוט יש בו הכל. אבל חרא של שרות

אננס
22-02-2014, 21:52:19
חבילת סוללות מאירופה שהגיעה אלי לאחרונה - לקח קצת יותר משבועיים בין ההזמנה להגעה.
כמו שכתבו, מספר המעקב של BPOST לא עבד עד יום-יומיים לפני ההגעה...

2 הזמנות אחרות שעשיתי מסין ונשלחו דרך דואר סינגפור גם הגיעו שבועיים מהזמנה עד להגעה...
וזה בלי העמלה של EMS ...

matanmax
22-02-2014, 22:34:04
2 הזמנות אחרות שעשיתי מסין ונשלחו דרך דואר סינגפור גם הגיעו שבועיים מהזמנה עד להגעה...
וזה בלי העמלה של EMS ...

השאלה מתי נחזור לחברת שילוח נורמאלית באוויר ולא אחת שנשלחת באוויר ולוקחת זמן כאילו זה דרך הים.

סתם שאלה, לא יצא לי לראות כאן, אבל מישהו מכיר את הסיבה שיש איסור על שליחת ליפו דרך דואר HK או סינגפור\שוויץ ושאר הקודמים שהסיני עבד איתם?
לפני כמה ימים קיבלתי חבילה מHK (לא קשורה לתחביב) שיש עליה הצהרה חתומה ע"י השולח שהחבילה לא מכילה סוללות LIPO. היה מקרה שגרם לכל זה או סתם מישהו שם מגזים?

אננס
22-02-2014, 23:39:49
השאלה מתי נחזור לחברת שילוח נורמאלית באוויר ולא אחת שנשלחת באוויר ולוקחת זמן כאילו זה דרך הים.

סתם שאלה, לא יצא לי לראות כאן, אבל מישהו מכיר את הסיבה שיש איסור על שליחת ליפו דרך דואר HK או סינגפור\שוויץ ושאר הקודמים שהסיני עבד איתם?
לפני כמה ימים קיבלתי חבילה מHK (לא קשורה לתחביב) שיש עליה הצהרה חתומה ע"י השולח שהחבילה לא מכילה סוללות LIPO. היה מקרה שגרם לכל זה או סתם מישהו שם מגזים?

הבעיה במשלוחים זה לא האם במטוס או בים אלה מרכזי המיון בדרך, לפעמים בארץ לוקח שבוע עד שהחבילה עוברת כמה נקודות מיון...
חברות השילוח הפרטיות (שגובות פי 3 במחיר) מפעילות את מרכזי המיון 24 שעות ביממה ואז מצליחות להשיג מיון זריז יותר.

אתה תמיד יכול להזמין מהסיני בפקדס ותוך 4 ימים החבילה תהיה אצלך..

לגבי הקטע עם הליפו , לא בטוח שזה קשרו אבל הייתה התלקחות של סוללות ליתיום במטוס בואינג 787 ,
מבחינת התאריך זה מתאים לבלגן שהתחיל חודשיים מאוחר יותר..

http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?65178-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-787-%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%B F%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD

matanmax
23-02-2014, 07:06:39
חקרתי מעט את התקלה שהיתה ב787(עשיתי חיפוש בגוגל)
ואין קשר בין המקרים, לפחות לא אחד הגיוני.
הסוללה שהתלקחה בבואינג היא ליטיום יון. ששימשה כמצבר של המטוס, התקלה היא לא היתה במטען או משהו בסגנון אלא תקלה במערכת המטוס,
http://en.wikipedia.org/wiki/Boeing_787_Dreamliner_battery_problems

הכי לא מובן והזוי לי שבמזרח עושים בעיות על שליחה של ליפו ובמערב(טפו טפו טפו שלא יאזין לנו כאן מישהו) אין בעיה בשליחה דרך האוויר בחברות המשלוחים המובילות..

dudu_abdu
24-02-2014, 08:06:39
חיפשתי היום את החבילה שלי באתר של פיג'י, מאז שביצעתי את ההזמנה (חודש מהיום) זאת הפעם הראשונה שיש תיעוד לחבילה באתר שלהם.
מה שאני לא מצליח להבין זה שכתוב שהחבילה הגיעה לארץ ב14 לחודש כבר, Parcel items in transit at next postal exchange ובאתר של דואר ישראל החבילה לא מופיעה בחיפוש.
יכול להיות שהחבילה בארץ עשרה ימים ועדיין לא הודיעו לי כלום?? יש שמה מנוע סוללות וסרוואים בפחות מ100 דולר,לא משהו שאמור להיתקע במכס

yuvalko
24-02-2014, 08:12:16
חיפשתי היום את החבילה שלי באתר של פיג'י, מאז שביצעתי את ההזמנה (חודש מהיום) זאת הפעם הראשונה שיש תיעוד לחבילה באתר שלהם.
מה שאני לא מצליח להבין זה שכתוב שהחבילה הגיעה לארץ ב14 לחודש כבר, Parcel items in transit at next postal exchange ובאתר של דואר ישראל החבילה לא מופיעה בחיפוש.
יכול להיות שהחבילה בארץ עשרה ימים ועדיין לא הודיעו לי כלום?? יש שמה מנוע סוללות וסרוואים בפחות מ100 דולר,לא משהו שאמור להיתקע במכס

אותו דבר בדיוק אצלי. בול אפילו התאריך. נראה לי המכולה הגיעה ב 14 לחודש ומאז זה תקוע איפשהו בארץ..

matanmax
24-02-2014, 08:24:56
לפי מה שזה נראה אין קשר בין מה שרשום באתר של פיג'י למציאות.
אצלי ואצל עוד אנשים החבילה כביכול הגיע לארצ ב16.1, אחרי זה הדייוח נעלם והפך ל30.1 ורק באמצע פברואר חודש אחרי היא הגיע..

Flying_student
24-02-2014, 13:01:25
אצלי הזמנה מפיג'י הגיעה תוך 30 יום (ממש אתמול). שעות לאחר שנאספה הגיעו לי דיווחים לפלאפון שמעדכנים שהחבילה נחתה לפני שבועיים בתל אביב... דואר ישראל, כמו שצויין, לא מתייחס לחבילה כדואר רשום.

enayim
24-02-2014, 13:10:47
תקבלו את החבילה תוך שבועיים מהיום שדואר פיג׳י פרסם שהחבילה בארץ. לא תמיד דואר ישראל מעדכן שהחבילה הגיעה יש לבדוק אחת לכמה ימים בדואר אחרת ישלחו את החבילה חזרה לחו״ל...

Sent from my iPhone using Tapatalk

dudu_abdu
24-02-2014, 15:57:01
תקבלו את החבילה תוך שבועיים מהיום שדואר פיג׳י פרסם שהחבילה בארץ. לא תמיד דואר ישראל מעדכן שהחבילה הגיעה יש לבדוק אחת לכמה ימים בדואר אחרת ישלחו את החבילה חזרה לחו״ל...

שאתה אומר לבדוק בדואר אחת לכמה ימים למה אתה מתכוון?

enayim
24-02-2014, 16:03:12
לגשת לסניף ולבדוק פיזית אם החבילה הגיעה. לרוב דרך פיגי לא מקבלים מסמך מהדואר על משלוח בדואר רשום. לכן אתה לא תדע שהחבילה הגיעה יעברו שבועיים ויחזירו לחו״ל..... עוגמת נפש עצבים וכו׳.

אננס
24-02-2014, 19:38:18
לגשת לסניף ולבדוק פיזית אם החבילה הגיעה. לרוב דרך פיגי לא מקבלים מסמך מהדואר על משלוח בדואר רשום. לכן אתה לא תדע שהחבילה הגיעה יעברו שבועיים ויחזירו לחו״ל..... עוגמת נפש עצבים וכו׳.

:confused::confused::confused::confused::confused: :confused::confused::confused:
ברוב הסניפים בארץ לא בדיוק ידעו על מה אתה מדבר אם תתחיל לבוא כל יומיים ולשאול האם הגיעה החבילה שלי.
ורוב האנשים כאן כן קיבלו פתק אפור..

אני עדיין מחכה לחבילה מה1/1 שנשלחה דרך פיג'י
באתר הזה http://trackitonline.ru/?service=track היא קיבלה עידכון אחרון ב 19/2 Left postal office

לחבילה שנשלחה ביחד איתה והגיעה ב 13/2 העידכון הזה של Left postal office היה ב 6/2 , אז הסטיסטיקה אומרת 7 ימים אחרי החבילה אצלי..
אני מקווה לקבל אותה ב 26/2 שזה עוד יומיים, תחזיקו אצבעות.

dudu_abdu
24-02-2014, 20:15:02
לא נראה לי הגיוני שיש מישהו שילך כל יום לדואר במשך תקופה שיכולה להתפרס על חודש שלם רק כדי לברר אם החבילה שלו הגיעה. בנוסף מניסיון שלי עם פקידי הדואר, שירות לקוחות הוא לא הצד החזק שלהם ככה שבלי פתק של דואר רשום הם ינפנפו אותך תוך שנייה

enayim
24-02-2014, 20:18:48
אני מכיר מספר מיקרים שלא קיבלו פתק והחבילה חזרה לסיני. מיותר לציין כמה זה מתסכל. כמו שאמרתי יש כאלה שעדיין לא מופיע להם אחרי חודש או חודש וחצי שהחבילה הגיעה לארץ (בדואר ישראל) ובכל זאת היא הגיעה ואם פיספסת היא תחזור לחו״ל. אני גר בישוב ולא בעיר אז למען ההגינות עובד הדואר מכיר את כולם וברגע שאתה שואל אותו אם הגיעה חבילה הוא נותן תשובה במקום אך בעיר אני מעריך שצריך לתת את המספר הרשום של הסיני והם בודקים במקום. שיהיה בהצלחה לכולם.

אננס
24-02-2014, 20:47:35
אני מכיר מספר מיקרים שלא קיבלו פתק והחבילה חזרה לסיני. מיותר לציין כמה זה מתסכל. כמו שאמרתי יש כאלה שעדיין לא מופיע להם אחרי חודש או חודש וחצי שהחבילה הגיעה לארץ (בדואר ישראל) ובכל זאת היא הגיעה ואם פיספסת היא תחזור לחו״ל. אני גר בישוב ולא בעיר אז למען ההגינות עובד הדואר מכיר את כולם וברגע שאתה שואל אותו אם הגיעה חבילה הוא נותן תשובה במקום אך בעיר אני מעריך שצריך לתת את המספר הרשום של הסיני והם בודקים במקום. שיהיה בהצלחה לכולם.

אם כבר פתחת את הדיון בנושא אז בישוב שלי עובד הדואר מצלצל אלי שהחבילות שלי מגיעות...
למען ההגינות אציין שמעולם לא קיבלתי פתק לאף חבילה לא מהסיני ולא משום מקום אחר...

האם המיקרים שאתה מכיר קרו אחרונה עם דואר פיגי'? או שאתה מדבר באופן כללי?

enayim
24-02-2014, 21:26:18
עם דואר פיגי. באיזה ישוב אתה גר אני מתחיל לארוז...***

אננס
25-02-2014, 13:02:32
:confused::confused::confused::confused::confused: :confused::confused::confused:
ברוב הסניפים בארץ לא בדיוק ידעו על מה אתה מדבר אם תתחיל לבוא כל יומיים ולשאול האם הגיעה החבילה שלי.
ורוב האנשים כאן כן קיבלו פתק אפור..

אני עדיין מחכה לחבילה מה1/1 שנשלחה דרך פיג'י
באתר הזה http://trackitonline.ru/?service=track היא קיבלה עידכון אחרון ב 19/2 Left postal office

לחבילה שנשלחה ביחד איתה והגיעה ב 13/2 העידכון הזה של Left postal office היה ב 6/2 , אז הסטיסטיקה אומרת 7 ימים אחרי החבילה אצלי..
אני מקווה לקבל אותה ב 26/2 שזה עוד יומיים, תחזיקו אצבעות.

נראה לי שזה עובד... מי שקיבל חבילה מפיגי' (וגם מי שעדיין לא קיבל)
תבדקו באתר הזה http://trackitonline.ru/?service=track
תסתכלו מתי התקבל העידכון Left postal office הוא אמור להיות האחרון לאחר שמדווח שהחבילה שהתה כחודש באירופה
ומתי קיבלתם את החבילה בארץ ..

תעדכנו פה כמה ימים חלפו מהעידכון ועד שהחבילה הגיעה אליכם.. אצלי זה 6 ימים ו 7 ימים ...
אם זה ככה גם אצלכם אז מצאנו פתרון לבעית חוסר הפתק !!!!

Alonjp
25-02-2014, 14:46:35
אוקיי,

הזמנתי זוג סוללות מהמחסן באירופה דרך Bpost (המחיר לא יוצא יקר משמעותית מאשר משלוח מהמחסן בסין).

אתה תקבל מספר מעקב, אבל מעניין אם הם תקנו את המעוות- הם נותנים מספר מוזר שרלוונטי רק באזור מסויים באתר bpost ושם גם ניתן לראות מה מספר המעקב האמיתי .

הימים עוברים ועדיין לא קיבלתי מספר מעקב והסטטוס באתר HK עדיין לא השתנה.
את האישור על תשום קיבלתי ביום חמישי ב-9:00 בבוקר, וכפי שנראה עד עכשיו החבילה לא נשלחה.
וזה עוד עם שרות EMS, כן..

בקיצור, תוך כמה זמן בדר"כ החבילה נשלחת בשרות Bpost ותוך כמה זמן מקבלים מספר מעקב?

פתחתי קריאה בשרות הלקוחות שלהם.
כמובן שעדיין לא ענו, אבל עברו "רק" 19 שעות...
לא נורא אשתמש ב live chat, אה גם זה לא עובד.
טוב נו, אז אני אתקשר אליהם וזהו - אה, אין מס' טלפון לפניות מחוץ לארה"ב.

בקיצור, שירות מהמעלה הראשונה.

אגב, במקביל הזמנתי גם רכב ממוכר באיביי ארה"ב ועוד שתי הזמנות מ- amain, שלוש ההזמנות יצאו עוד באותו היום לדרך.

אננס
25-02-2014, 16:23:57
הימים עוברים ועדיין לא קיבלתי מספר מעקב והסטטוס באתר HK עדיין לא השתנה.
את האישור על תשום קיבלתי ביום חמישי ב-9:00 בבוקר, וכפי שנראה עד עכשיו החבילה לא נשלחה.
וזה עוד עם שרות EMS, כן..

בקיצור, תוך כמה זמן בדר"כ החבילה נשלחת בשרות Bpost ותוך כמה זמן מקבלים מספר מעקב?

פתחתי קריאה בשרות הלקוחות שלהם.
כמובן שעדיין לא ענו, אבל עברו "רק" 19 שעות...
לא נורא אשתמש ב live chat, אה גם זה לא עובד.
טוב נו, אז אני אתקשר אליהם וזהו - אה, אין מס' טלפון לפניות מחוץ לארה"ב.

בקיצור, שירות מהמעלה הראשונה.

אגב, במקביל הזמנתי גם רכב ממוכר באיביי ארה"ב ועוד שתי הזמנות מ- amain, שלוש ההזמנות יצאו עוד באותו היום לדרך.

הכל נכון,
אבל בסוף הכל מגיע,
ולכן אני קונה איפה שזול יותר כי בסוף הכל מגיע...

Alonjp
25-02-2014, 16:55:42
בחיי, עוד לא נתקלתי בכזה שרות גרוע, ויש לי ניסיון עם רכישה מסין (דרך ebay).
היה לי כבר מקרה שרכשתי מוצר מסין ולא קיבלתי אישור שליחה (אין מספר מעקב) במשך מספר ימים.
אז פניתי בפניה למוכר דרך המערכת של ebay ותוך מספר שעות קיבלי תשובה שהם מצטערים והם מיד שלחו את החבילה.

אצל הסיני אין אפילו את האופציה הזו..
ניסיתי את כל דרכי הפניה אליהם ושום דבר לא זז.
כמה זמן לוקח לשלוח שתי סוללות?!
שרות מצ'וקמק.

אני חוזר על השאלה:
יש למישהו מושג תוך כמה זמן בדר"כ החבילה נשלחת בשרות Bpost ותוך כמה זמן מקבלים מספר מעקב?

תודה,

guyst
25-02-2014, 18:22:04
כנראה שיש עומס בתקופה האחרונה.
אני לפני 4 חודשים קיבלתי סוללות שבוע מהקליק, מהמחסן באירופה.

Sent from my GT-I9500 using Xparent BlueTapatalk 2

matanmax
25-02-2014, 18:46:06
הגיוני שיהיה עומס ועיכובים במחסן באירופה אם כל מה שקורה עם המחסן הסיני. אנשים מעדיפים לשלם עוד כמה גרושים בשביל לקבל את ההזמנה יותר מהר.
אלון לא ממש מבין את ההודעות שלך..יש כאן שרשור של 8 עמודים, ועוד עשרות שרשורים אחרים שנפתחו כאן על בעיות שילוח ושרות של הסיני..

אין לנו אופציות מקבילות באיכות ומחיר המוצרים, אז אין לנו הרבה מה לעשות...

כמו שאננס אמר, בסוף הכל מגיע.

guyst
25-02-2014, 19:44:01
אלון, סבלנות... זה שם המשחק מסין.
אני לא יודע כמה זמן אתה בתחביב אבל לפני חודש נרשמת לאיפליי.הותיקים פה, ואני בניהם, קונים ממנו כבר כמה שנים. כל כמה חודשים יש שירשור כזה של "הוצאת קיטור".
עם כל הקיטורים, אין ממש תחליף לסיני. יש לו מגוון אדיר, מחירים מעולים, שירות במקרה של תקלות, פידבקים על המוצרים ואני מעדיף אותו על מוכרים שבאים והולכים באיביי.
בתחומים מסויימים (כמו צב"ר (FPV) ורחפנים) יש חנויות נוספות וטובות יותר.
וגם לחזק את דבריו של אודי (אננס), אחרי עשרות הזמנות שעשיתי, עוד מעט ב-5 שנים האחרונות, לא הייתה הזמנה שלא הגיעה!

אננס
25-02-2014, 19:52:20
104385

נלקח משירשור של 9 עמודים על דואר פיג'י המהיר - רק תהנו מההומר -
יש שם לקוח מקוריאה שלא מבין למה החבילה שלו הגיעה ללונדון ותקועה שם כבר חודש שהוא רק 4 שעות טיסה מהסיני..
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=2063832&page=9

אננס
25-02-2014, 20:18:24
אוקיי,

איזה קטע.. אני הזמנתי 2 חבילות ביום שבת מהמחסן הסיני.
חבילה אחת של רכב על שלט שזה מוצר JIT שלוקח 3-5 ימים לשלוח אותו
וחבילה שניה 2 סוללות וקיט של מנוע ובקר 1/10
היום קיבלתי מספרי מעקב על שני החבילות- הרכב נשלח דרך סינגפור אני מעריך שתוך שבועיים הוא פה
והסוללות דרך פיג'י - 40-60 יום.

אז כנראה שבכל זאת הלחץ על המחסן הסיני ירד וכולם עברו להזמין מהמחסנים המקומיים , איזה כיף לי..

אננס
25-02-2014, 20:50:13
מי זה הישראלי שנרשם ל rcgroups אתמול רק כדי לפרסם שם פוסט אחד שמתלונן על דואר פיג'י , ועוד לספר לכל הזרים שהוא קיבל החזר של 20 דולר
רק בגלל שהמשלוח מה 27/1 עדיין לא הגיע?

Situation is Impossible, i have been waiting for my stuff for 37 days since payment:

33 days starting from 22.01.2014
The data could be outdated, please update

Date Event Weight Additional
22.01.2014 20:28
Freipost
Electronic notification of shipment
8491827 FJPEMS ISRAEL
10.02.2014 12:58
Freipost
Submitted to partner for transportation

11.02.2014 12:03
Freipost
Dispatches Created

11.02.2014 12:58
Post Fiji
Accepted from sender
Fiji - Nadi Letters Israel
14.02.2014 05:55
Freipost
Flight depart
Hong Kong International, Hong Kong, Honk Kong (HK HKG) FJ810/VS0024
14.02.2014 12:15
Freipost
Arrival at destination Airport
Heathrow, London, United Kingdom (GB LHR) 3.007
14.02.2014 13:40
Freipost
Arrival at international place of exchange

14.02.2014 13:40
Post Fiji
Arrival at international place of exchange
Israel - Tel Aviv Yafo
14.02.2014 14:45
Freipost
Left postal office
3.007
14.02.2014 14:45
Post Fiji
Left postal office
Israel - Tel Aviv Yafo Letters Israel
15.02.2014 09:00
Freipost
Left postal office
3.007

Sound Familiar? spoke to Israel post they have no info on the item!!

I spoke to HK Live Chat today and they agreed to refund half of the shipping price ~25$

You all should try too!

Alonjp
25-02-2014, 21:50:03
איזה קטע.. אני הזמנתי 2 חבילות ביום שבת מהמחסן הסיני.
חבילה אחת של רכב על שלט שזה מוצר JIT שלוקח 3-5 ימים לשלוח אותו
וחבילה שניה 2 סוללות וקיט של מנוע ובקר 1/10
היום קיבלתי מספרי מעקב על שני החבילות- הרכב נשלח דרך סינגפור אני מעריך שתוך שבועיים הוא פה
והסוללות דרך פיג'י - 40-60 יום.

אז כנראה שבכל זאת הלחץ על המחסן הסיני ירד וכולם עברו להזמין מהמחסנים המקומיים , איזה כיף לי..
שלא ייגמר לך כל המלח במטבח... :)

הגיוני שיהיה עומס ועיכובים במחסן באירופה אם כל מה שקורה עם המחסן הסיני. אנשים מעדיפים לשלם עוד כמה גרושים בשביל לקבל את ההזמנה יותר מהר.
אלון לא ממש מבין את ההודעות שלך..יש כאן שרשור של 8 עמודים, ועוד עשרות שרשורים אחרים שנפתחו כאן על בעיות שילוח ושרות של הסיני..

אין לנו אופציות מקבילות באיכות ומחיר המוצרים, אז אין לנו הרבה מה לעשות...

כמו שאננס אמר, בסוף הכל מגיע.

מה זאת אומרת לא מבין את ההודעות שלי? אין בהן שום מסר נסתר.
סה״כ אני מבקש לשמוע מאנשים בעלי ניסיון בהזמנה מהמחסן האירופאי תוך כמה זמן החבילה נשלחת והאם מקבלים מספר מעקב או לא.
על הדרך אני גם חווה את דעתי על השרות המצוין שלהם.
כל השרשור, על כל שמונת העמודים שלו, לא רלוונטי למחסן באירופה ולכן אני חושב שהמידע שאני מספק חשוב.

לגבי המחירים הנמוכים והתמורה (לפחות בסוללות) אין לי שום ספק ולא התלוננתי על זה.
והאמת שאני גם לא מתלונן על זמן המשלוח (עדיין יש סיכוי שהוא יגיע תוך שבועיים שלושה, שזה הרבה יותר טוב מאשר המחסן הסיני).
יחד עם זאת, אני עדיין חושב שהשרות שלהם גרוע והמצב שאין שום דרך ליצור איתם קשר הוא בלתי מתקבל אל הדעת.
עם כל הכבוד לכמות ההזמנות שיש לו ביום, הוא לא החנות הווירטואלית הראשונה שהזמנתי ממנה וגם לא הגדולה ביותר, אך זו הפעם הראשונה שאני לא מצליח ליצור קשר עם המוכר בזמן סביר.

Alonjp
25-02-2014, 21:55:50
I spoke to HK Live Chat today and they agreed to refund half of the shipping price ~25$

You all should try too!

יש עדיין את האופציה של live chat, למה זה לא מופיע אצלי?!
באייפד מופיע לי אייקון למעלה בצד ימין אך הצ׳ט עצמו לא עובד ובאקספלורר לא מופיע האייקון כלל..:confused:
איך מגיעים לצ׳ט הזה?

עריכה,
הצ׳ט עובד לי דרך גוגל כרום.

אננס
25-02-2014, 23:41:51
עזוב אותך מצ'ט - הם לא ידעו לספק לך שום תשובה רלוונטית.
הזמנת, המוצרים במלאי, המערכת שומרת לך את המוצרים, שיגיע התור הם יארזו אותם וישלחו לך אותם.

אנשי התמיכה בצ'ט לא יכולים לעשות כלום בנוגע לזה, הם יכולים לבטל הזמנות, לשנות מוצרים בהזמנה
לבקש ממך לשלוח סרטונים של מוצרים תקולים וכדומה.
אבל מה אתה רוצה שהיא תקום מהכסא, תקפוץ למחסן באירופה ותארוז לך 2 סוללות?

כבר כתבו את זה קודם ... אבל בדקתי את מספרי ההזמנות שלי .. לפי הממוצע של התקדמות המספרים יש להם כ 5000 הזמנות ביום.
בטח עד לפני חודש 4500 היו מסין ורק 500 משאר המחסנים .. היום בטח רק 2000 מסין ו 3000 עברו לשאר המחסנים..

אז המערכת במחסן באירופה כנראה קורסת...

Alonjp
26-02-2014, 00:06:05
אם הם לא עומדים בקצב ההזמנות אז מבחינתי יש להם שלוש אופציות פעולה:
1. תודיעו על כך מראש, באותיות קידוש לבנה, בדף הבית של האתר.
2. שיעסיקו עוד עובדי מחסן. אם הם לא היו ערוכים לקצב הזמנות גדול כל כך, אזי כל יום הם אמורים להגדיל את כמות ההזמנות הממתינות בתור. לדוגמא, אם הם ערוכים לספק 2000 הזמנות ביום, ובפועל הם מקבלים 3000 הזמנות ביום, אזי בכל יום יש להם 1000 הזמנות אשר הם לא עומדים בקצב אספקתן. אז איך נפתרים מהבעיה הזו?
אם זה אכן המצב, והם לא ערוכים לנפח ההזמנות שיש להם, אז המצב רק ילך ויידרדר.
3. אל תגבו כסף על משלוח אקספרס! (Bpost = EMS)
לא ייתכן שאני משלם על משלוח אקספרס אך בפועל החבילה מתעכבת שבוע (ואולי יותר, מי יודע..) עוד במחסני החברה.
משלוחים בחינם שהזמנתי מספקים אחרים יצאו עוד ביום ההזמנה וסביר להניח שיגיעו לפני "משלוח האקספרס" של HK.

לגבי הצ'ט,
היה לי חשוב לוודא שההזמנה אכן ממתינה לשליחה ולא נשכחה (כבר קרה לי עם ספק מקוריאה).
בנוסף, תמיד טוב שיש תיעוד לכך שפניתי אליהם שישה ימים לאחר התשלום על כך שההזמנה עדיין לא נשלחה.
הנציג הבטיח לי שהם יעמדו במסגרת זמני המשלוח שהם הקציבו מראש.
באם הם לא יעמדו במסגרת הזמנים אשר הקציבו, אני אדרוש מהם החזר בגין עלות המשלוח.
מעבר לזה שהוא ציין שהוא שולח מייל למחסן לזרז את המשלוח.
גם אם הוא סיבן אותי, להזיק זה בטח לא יכול וזה לא דרש ממני יותר מאמץ מאשר לרשום את הפוסט כאן :)

אננס
26-02-2014, 00:16:03
אם הם לא עומדים בקצב ההזמנות אז מבחינתי יש להם שלוש אופציות פעולה:
1. תודיעו על כך מראש, באותיות קידוש לבנה, בדף הבית של האתר.
2. שיעסיקו עוד עובדי מחסן. אם הם לא היו ערוכים לקצב הזמנות גדול כל כך, אזי כל יום הם אמורים להגדיל את כמות ההזמנות הממתינות בתור. לדוגמא, אם הם ערוכים לספק 2000 הזמנות ביום, ובפועל הם מקבלים 3000 הזמנות ביום, אזי בכל יום יש להם 1000 הזמנות אשר הם לא עומדים בקצב אספקתן. אז איך נפתרים מהבעיה הזו?
אם זה אכן המצב, והם לא ערוכים לנפח ההזמנות שיש להם, אז המצב רק ילך ויידרדר.
3. אל תגבו כסף על משלוח אקספרס! (Bpost = EMS)
לא ייתכן שאני משלם על משלוח אקספרס אך בפועל החבילה מתעכבת שבוע (ואולי יותר, מי יודע..) עוד במחסני החברה.
משלוחים בחינם שהזמנתי מספקים אחרים יצאו עוד ביום ההזמנה וסביר להניח שיגיעו לפני "משלוח האקספרס" של HK.

לגבי הצ'ט,
היה לי חשוב לוודא שההזמנה אכן ממתינה לשליחה ולא נשכחה (כבר קרה לי עם ספק מקוריאה).
בנוסף, תמיד טוב שיש תיעוד לכך שפניתי אליהם שישה ימים לאחר התשלום על כך שההזמנה עדיין לא נשלחה.
הנציג הבטיח לי שהם יעמדו במסגרת זמני המשלוח שהם הקציבו מראש.
באם הם לא יעמדו במסגרת הזמנים אשר הקציבו, אני אדרוש מהם החזר בגין עלות המשלוח.
מעבר לזה שהוא ציין שהוא שולח מייל למחסן לזרז את המשלוח.
גם אם הוא סיבן אותי, להזיק זה בטח לא יכול וזה לא דרש ממני יותר מאמץ מאשר לרשום את הפוסט כאן :)

אוף, נגמר לי כל הפופקורן עם הסרטים שהולכים פה..
אני חוזר למפרשים שחורים - אולי יש פחות אקשן אבל לפחות יש שם זהב...

guymeg
26-02-2014, 06:27:02

אחלה סדרה, אבל האפקטים של הסיני יותר טובים... :D

אלון - ביום שני הגיעה אלי חבילה שהוזמנה מהמחסן האירופאי שלהם בדיוק ביום שני שעבר - שבוע מרגע התשלום החבילה הגיעה עד לבית וגבו ממני עמלה של 35.40 שקלים.
לא יודע מה הבעיה בהזמנה שלך, אבל יש דבר אחד שיש לך בעיה בהבנה פה - Bpost זה לא EMS בארץ המוצא, זה המשלוח הרגיל שלהם (מה שאנחנו מכירים בתור Registerd air mail), רק שבארץ כנראה מזהים את זה ככה (כמו שעל החבילות הבודדות שהגיעו אלי מפי'גי היה רשום אקספרס, בפועל לטוס לסין ולהביא את הציוד בעצמי יצא יותר מהיר).

כנראה שעם החבילה שלך יש בעיה ספציפית ותנסה לפתור אותה מול הסיני לפני שתפנה לפייפאל וכד'. מניסיון שלי הם עונים לצ'אט ממש מהר בימי שני, חמישי ושבת בבוקר (זמן ישראל). תפתח את הצ'אט ותחכה כמה דקות - יענו לך בסוף.

Alonjp
26-02-2014, 06:52:22
אחלה סדרה, אבל האפקטים של הסיני יותר טובים... :D

אלון - ביום שני הגיעה אלי חבילה שהוזמנה מהמחסן האירופאי שלהם בדיוק ביום שני שעבר - שבוע מרגע התשלום החבילה הגיעה עד לבית וגבו ממני עמלה של 35.40 שקלים.
לא יודע מה הבעיה בהזמנה שלך, אבל יש דבר אחד שיש לך בעיה בהבנה פה - Bpost זה לא EMS בארץ המוצא, זה המשלוח הרגיל שלהם (מה שאנחנו מכירים בתור Registerd air mail), רק שבארץ כנראה מזהים את זה ככה (כמו שעל החבילות הבודדות שהגיעו אלי מפי'גי היה רשום אקספרס, בפועל לטוס לסין ולהביא את הציוד בעצמי יצא יותר מהיר).

כנראה שעם החבילה שלך יש בעיה ספציפית ותנסה לפתור אותה מול הסיני לפני שתפנה לפייפאל וכד'. מניסיון שלי הם עונים לצ'אט ממש מהר בימי שני, חמישי ושבת בבוקר (זמן ישראל). תפתח את הצ'אט ותחכה כמה דקות - יענו לך בסוף.

תודה, סוף סוף תשובה לעניין!
זה בדיוק המידע שחפשתי.
אז מסתבר שהחבילות מהמחסן באירופה אכן אמורות להגיע מהר ומשום מה שלי מתעכבת.
אתה קיבלת את החבילה תוך שבוע, אצלי עבר כמעט שבוע והחבילה עדיין לא יצאה לדרך.
וכל התירוצים של עומס הם בולשיט אחד גדול, סה"כ הזמנת שלושה ימים לפני, מה השתנה בשלושה ימים?! כלום..
אז לכל מפתחי התיאוריות על עומס במחסן באירופה עקב התקלות של המחסן בסין, רדו מזה.

אתמול פניתי אליהם בצ'ט ולא קיבלתי תשובות ברורות.
הבחור אמר שהוא בודק את העניין ואז חזר אלי ואמר בגדול שבגלל העומס המשלוח מתעכב ושהוא שלך תזכורת למחסן לגבי ההזמנה שלי.

לדעתי ההזמנה שלי פשוט נשכחה, גם זה קורה..

guyst
26-02-2014, 06:58:19

הוצאת לי את המילים מהפה... :)

yuvalko
26-02-2014, 07:01:35
אלון זה תיכף אצלך בידים. שמזמינים מאירופה העדכון על השליחה באתר מופיע ממש קרוב למועד האספקה ולפעמים גם אחרי שקיבלת.. תחכה עוד מספר ימים זה אצלך. הדואר מאירופה מגיע תוך שבוע שבועיים מרגע ההזמנה בצורה קבועה. אך העדכון של מספר המעקב מתעכב מאוד. לא יודע למה...

Alonjp
26-02-2014, 07:54:33
בלי שום בושה הם שולחים לי מייל פרסומי שבסופו ההצהרה הבאה:

Lipo Issue Over
Our lipo shipping crisis is now over and it is business as usual! We are proud to offer a new range of affordable shipping options to all countries and dispatch time from our International warehouse is back under 48 hours.

ליצנים..

Barak Nevo
26-02-2014, 08:16:41
נראה שהובי סבלו מאיזה באג תקופתי , היום קיבלתי 4 חבילות , שהוזמנו במשך דצמבר וינואר , ללא שום תיעוד בדואר ישראל,
נקווה שבעתיד הם ימשיכו להיות זולים ומהירים , שנגמר העיכוב שאולי אופייני לקריסמס ולחודש ינואר .

matanmax
26-02-2014, 08:25:12
בלי שום בושה הם שולחים לי מייל פרסומי שבסופו ההצהרה הבאה:

ליצנים..

רק לתקן אותך, קיבלתי מייל פירסומי שבתוכו יש "מבזקים"
זה הודעה שנשלחה ב5.12 שמצאו את פיתרון הפיג'י.
בין דואר סינגפור לפיג'י היתה תקופה שהיה ניתן להזמין רק בשיטות אקספרס יקרות.

אני עדיין לא מצליח להבין איך מטוס מהונג קונג יקח חבילה עם ליפו של פדאקס, אבל לא של HK POST.

Guy Peled
26-02-2014, 08:37:36
אנשים אני לא מבין על מה אתם מדברים,
הזמנתי מנוע ויצא בשילוח של פיג'י.
ב-7.2 הוזמן
ב-8.2 שולח ל-פיג'י

ועכשיו נודע לי שהוא בישראל
2014-02-21 17:12, Israel - Tel Aviv Yafo, Parcel items in transit at next postal exchange

matanmax
26-02-2014, 09:41:46
זה שרשום בדואר פיג'י שזה בישראל לא אומר שזה בישראל...אלא אם כן הדואר מעקב חבילות מעבר לחודש אצלו בחצר.
מניסיון שלי ושל עוד הרבה שנתקלו בזה...

תעדכן מתי שהחבילה באמת תגיע אלייך..

Guy Peled
26-02-2014, 09:43:32
רשום ב-17.TRACK..
נראה מה יהיה, אעדכן

Alonjp
26-02-2014, 12:00:00
עכשיו הסטטוס התעדכן ל-Printed.
אז אני מניח שהצ'ט אתמול אכן עזר להזיז עניינים.
אני דיי בטוח שההזמנה נשכחה מסיבה מסויימת והפניה שלי העירה אותם.
זה לא פעם ראשונה שזה קורה לי, זאת רק הפעם הראשונה שכל כך קשה ליצור קשר עם הספק בשביל להעיר לו על כך (לא הייתי מודע לצ'ט מאחר והאופציה הנ"ל לא הופיע לי בדפדפן אקספלורר אלא רק באייפד ומסתבר שגם בכרום).

אעדכן בהמשך.

אננס
26-02-2014, 14:49:15
אצלי החבילה מיום שבת כבר נחתה באנגליה...
או יותר נכון, דואר פיגי' רשם אותה לטיסה ביום שישי הקרוב.. מי אמר שהם לא משתפרים
לחבילות הקודמות לקח 20 יום להגיע לאירופה..
104418

guyst
26-02-2014, 15:57:10
טוב... אז כנראה שבאמת יש בלאגן אצל הסיני...
הזמנתי בקר, סרוו ועוד פריטים קטנים ב-10 לינואר.
לפי מספר המעקב זה שבועיים בארץ.
הגיע אתמול הפתק האדום ללא מספר מעקב.
אספתי עכשיו את החבילה וקיבלתי פרופים לרחפן, מתאמי פרופים ושני כבלים לגופרו או מצלמות אחרות (אני חושב...) - מישהו מזהה את הפריטים? :)

פעם ראשונה שלי שפותח RMA... צריך עזרה. אני קורא את נהלי הRMA אבל המערכת שלהם לא ממש friendly user...
אני בוחר ב "other returns"
יש לי 4 פריטים, צריך RMA נפרד לכל פריט? כי הוא לא נותן לבחור יותר מSKU אחד.
מה זה The item has NOT been modified ? הצהרה שלא השתמשתי בפריט?
ומה בוחרים ב - action in case invalid ? זה כאילו הם צריכים למלא... לשלוח חזרה או "לנטוש" \ להשאיר את הפריט...
ואם שולח חזרה, אני צריך לספוג את עלות המשלוח?

אננס
26-02-2014, 16:05:08
RMA יעזור לך פה..
המערכת של ה RMA היא אוטומטית ובעצם אתה צריך לבחור מתוך ההזמנות שלך את הפריט שאתה רוצה להחזיר , וכן עלות ההחזרה על חשבונך
אבל אתה מדבר על חבילה לא שלך, אז אין מצב שתמצא את פריטים במערכת שלהם.

אתה צריך לצלם את כל החבילה , לשקול את כל החבילה כולל כל שקיות האויר הכל כולל הכל כמו שהגיע מהדואר.
לצלם את המדבקה שלהם על האריזה עם השם שלך ולפתוח כרטיס תלונה שקיבלת אריזה שלא שלך.
וכמובן לצלם את כל הצילומים..

עברת ביום את תאריך הדיספיוט, האם יש לך אחד פתוח? או שלא פתחת ביום ה43? אל תדרדר אותו לתביעה עדיין, חכה לתגובה שלהם..
הייתה כבר פעם שפתחתי דיספיוט על חבילה שעדיין לא נשלחה והם שלחו אותה למרות שהיה דיספיוט פתוח והיא הגיעה לפני תום ה 20 יום.

guyst
26-02-2014, 16:24:00
ידעתי שאפשר לסמוך עליך: )
לא פתחתי דיספיוט
אדבר איתם מחר בצ'אט.
הכול צולם.

אננס
26-02-2014, 16:26:33
הנוהל שאתה צריך מופיע פה

http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/FAQ.asp

Wrong item received or parcel missing items.
Our warehouse utilizes barcode id, product scanning, RFID security, final item counting and parcel weight recording to ensure each order is full and correct.
We take our shipping and dispatch accuracy very seriously.
If you have received a parcel that is incorrect or incomplete, you must do the following within 48hrs of receiving the parcel;
1) DO NOT throw any of the packaging or product materials away. Keep the entire package 100% as you recieved it.
2) Weigh your parcel and it's contents. You can use a kitchen scale for this. It must be accurate to 5g.
3) Photograph the parcel and it's contents. The photo must show products, parcel and packing materials clearly.
Contact Support Centre with the following information;
Order ID:
Parcel Weight:
Problem with order:
Attach photos of the parcel and contents, as stipulated above.

Failure to follow the procedures above will result in a rejection of the claim.

Never accept a parcel that is crushed, damaged or has been left open, possibly allowing contents to fall out.

guyst
26-02-2014, 16:32:09
הנוהל שאתה צריך מופיע פה

http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/FAQ.asp

Wrong item received or parcel missing items.
Our warehouse utilizes barcode id, product scanning, RFID security, final item counting and parcel weight recording to ensure each order is full and correct.
We take our shipping and dispatch accuracy very seriously.
If you have received a parcel that is incorrect or incomplete, you must do the following within 48hrs of receiving the parcel;
1) DO NOT throw any of the packaging or product materials away. Keep the entire package 100% as you recieved it.
2) Weigh your parcel and it's contents. You can use a kitchen scale for this. It must be accurate to 5g.
3) Photograph the parcel and it's contents. The photo must show products, parcel and packing materials clearly.
Contact Support Centre with the following information;
Order ID:
Parcel Weight:
Problem with order:
Attach photos of the parcel and contents, as stipulated above.

Never accept a parcel that is crushed, damaged or has been left open, possibly allowing contents to fall out.

תודה!

Alonjp
26-02-2014, 16:42:18
מאוד לא אהבתי את שני המשפתים האחרונים שלהם:

ואם לא קראתי/ הייתי מודע לנוהל שלהם וזרקתי את האריזה בשלמותה או בחלקה?
ואם המכס פתח את האריזה לבדיקה?
מה אז, הם יכולים לדחות את התלונה?!

בנוסף, הם משאירים לך חלון זמן של 48 שעות לפנות עם כל הצילומים ושקילות לשרות הלקוחות שלהם ואם איחרת את המועד זבש"ך.
ואני אומר, נאה דורש נאה מקיים..
אני רוצה לראות אותם פועלים בכזה סדר ובכאלו זמני תגובה קצרים!

מגיע להם שכל אחד שקיבל חבילה לא נכונה יפתח דיספיוט ב paypal ושהם ירדפו אחרינו.:mad:

mixerfix
26-02-2014, 17:33:12
אתה יודע - אתה קוטר. לא רק זה, אתה קוטר מגזע ה- ״מגיע לי״.

בתור תרופה דחופה למצבך - לך, לא - רוץ! ותצפה בסרטון האל-מותי ״פלדרמאוס באולימפיאדה.״

אין לי צל של ספק שאם תפנים את המסר החבוי בסרטון - תרגיש יותר טוב עם עצמך ואולי, רק אולי, הסביבה שלך תרווה ממך פחות קיטורי ״אני ישו, למה צולבים אותי?!?״
מארק

מאוד לא אהבתי את שני המשפתים האחרונים שלהם:

ואם לא קראתי/ הייתי מודע לנוהל שלהם וזרקתי את האריזה בשלמותה או בחלקה?
ואם המכס פתח את האריזה לבדיקה?
מה אז, הם יכולים לדחות את התלונה?!

בנוסף, הם משאירים לך חלון זמן של 48 שעות לפנות עם כל הצילומים ושקילות לשרות הלקוחות שלהם ואם איחרת את המועד זבש"ך.
ואני אומר, נאה דורש נאה מקיים..
אני רוצה לראות אותם פועלים בכזה סדר ובכאלו זמני תגובה קצרים!

מגיע להם שכל אחד שקיבל חבילה לא נכונה יפתח דיספיוט ב paypal ושהם ירדפו אחרינו.:mad:

---MAV
Marc A Volovic
marc@bard.org.il

AmitB
26-02-2014, 18:14:55
זה לא עיכוב של ינואר ו\או ראש שנה הסיני...
הבעייה עם דואר פיג'י מאד בסיסית - הם פשוט שירות הדואר הכי גרוע שנתקלתי בו בחיים.
דברים שהוזמנו מ Goodluckbuy וחנויות סיניות עלומות ב eBay כבר נמצאים אצלי כמה ימים, והזמנות מהסיני שהוזמנו קודם - פשוט "נעלמו", כמובן שכולן באדיבות דואר פיג'י המהולל.
כרגע יש לי שלוש הזמנות חסרות, בזמנים של 45 יום עד 60 מההזמנה. על שתיים מהן הספקתי לפתוח דיספיוט, ועל אחת (הכי וותיקה) פספסתי.
(לגבי השלוש - על מספר מעקב של אחת מופיע "שקר כלשהו" באתר דואר פיג'י, על השתיים האחרות כלום, באתר דואר ישראל לא מופיע כלום, לגבי אף אחת מהחבילות)
לפני פתיחת הדיספיוטים פניתי Support center של הוביקינג, עם מספרי הזמנה ומספרי מעקב, על הפניה הראשונה הם הגיבו "יהיה בסדר, סמוך, רק בבקשה תסגור את הדיספיוט" , נפלתי בפח.
על הפניות הבאות הם כבר כלל לא הגיבו. לדעתי הם טובעים בתלונות מכל העולם ולא מספיקים לטפל בהן.

(הדיספיוטים הנ"ל הם הראשונים שפתחתי אי פעם בפייפאל..., אני תמיד פונה למוכר כשיש בעיה ומשתדל לא לפתוח דיספיוט, עד השבוע לא קרה לי שהתעלמו או התנערו מאחריות)

אננס
26-02-2014, 18:33:38
זה לא עיכוב של ינואר ו\או ראש שנה הסיני...
הבעייה עם דואר פיג'י מאד בסיסית - הם פשוט שירות הדואר הכי גרוע שנתקלתי בו בחיים.
דברים שהוזמנו מ Goodluckbuy וחנויות סיניות עלומות ב eBay כבר נמצאים אצלי כמה ימים, והזמנות מהסיני שהוזמנו קודם - פשוט "נעלמו", כמובן שכולן באדיבות דואר פיג'י המהולל.
כרגע יש לי שלוש הזמנות חסרות, בזמנים של 45 יום עד 60 מההזמנה. על שתיים מהן הספקתי לפתוח דיספיוט, ועל אחת (הכי וותיקה) פספסתי.
(לגבי השלוש - על מספר מעקב של אחת מופיע "שקר כלשהו" באתר דואר פיג'י, על השתיים האחרות כלום, באתר דואר ישראל לא מופיע כלום, לגבי אף אחת מהחבילות)
לפני פתיחת הדיספיוטים פניתי Support center של הוביקינג, עם מספרי הזמנה ומספרי מעקב, על הפניה הראשונה הם הגיבו "יהיה בסדר, סמוך, רק בבקשה תסגור את הדיספיוט" , נפלתי בפח.
על הפניות הבאות הם כבר כלל לא הגיבו. לדעתי הם טובעים בתלונות מכל העולם ולא מספיקים לטפל בהן.

(הדיספיוטים הנ"ל הם הראשונים שפתחתי אי פעם בפייפאל..., אני תמיד פונה למוכר כשיש בעיה ומשתדל לא לפתוח דיספיוט, עד השבוע לא קרה לי שהתעלמו או התנערו מאחריות)

תעשה לי טובה לצורך הסטיסטיקה כמובן...
תבדוק באתר הזה את שלושת החבילות שלך.
http://trackitonline.ru/

באיזה תאריך הם הגיעו לנמל באירופה ואיזה...
והאם מופיע לאחר מכן יציאה מאירופה בצורה הזאת Left postal office

מה שמוזר זה שיש דיווחים מכל העולם (קנדה קוראיה וכו') שחבילות של כולם הגיעו באותו תאריך ללונדון ונתקעו שם חודש ואז השתחחרו ב 19/2
ומתחילות להגיע לאנשים. אני לא חושב שאצלנו זה שונה.

Alonjp
26-02-2014, 20:01:16
אננס,
לא צריך להזמין 50 חבילות, וגם לא חבילה אחת, בכדי להתרשם מהשרות של HK.
מספיק לגלוש קצת בפורומים בחו"ל, ואפילו בפורום שלהם עצמם, בכדי לראות כמה ביקור קשה וזעם יש ללקוחות שלהם על השרות שלהם.
אז נכון, המחירים שלהם בחלק מהמקרים חסרי תחרות וגם התמורה לא רעה, אך זה לא מבטל את הצורך בשרות לקוחות מינימאלי.
ואין לי שום כוונה לסחוט את דמי המשלוח חזרה, לא עשיתי זאת אף פעם בעבר ואין לי כוונה לעשות זאת עכשיו.
יחד עם זאת, באם הם יאחרו מעבר לזמן המוקצב שלהם אני בהחלט אשקול לבקש זיכוי על דמי המשלוח ולו רק בגלל התשובה הלקונית שקיבלתי משרות הלקוחות שלהם בנושא.

Alonjp
26-02-2014, 20:07:05
אתה יודע - אתה קוטר. לא רק זה, אתה קוטר מגזע ה- ״מגיע לי״.

בתור תרופה דחופה למצבך - לך, לא - רוץ! ותצפה בסרטון האל-מותי ״פלדרמאוס באולימפיאדה.״

אין לי צל של ספק שאם תפנים את המסר החבוי בסרטון - תרגיש יותר טוב עם עצמך ואולי, רק אולי, הסביבה שלך תרווה ממך פחות קיטורי ״אני ישו, למה צולבים אותי?!?״
מארק

---MAV
Marc A Volovic
marc@bard.org.il

מארק,

אתה אחד האנשים הכי יהירים, נפוחים, מלאי חשיבות עצמית, מתנשאים וצבועים שהכרתי בחיי.
כנראה שזה נכון מה שאומרים לגבי העובדה שהגמל לא רואה את הדבשת של עצמו..
אני מניח שאתה בטוח שאתה אדם חביב על כל הבריות, אך אותי באופן אישי אתה דוחה.

אבקש ממך לא לפנות אלי יותר בפורום, לא בעקיפין ולא במישרין.
אלון

yuvalko
27-02-2014, 05:48:18
דואר פיג'י בהחלט גורם לדברים רעים לקרות.... דרך אגב החבילות שלי הגיעו כדואר רשום אתמול בדיוק 40 יום לאחר ההזמנה.

guymeg
27-02-2014, 06:52:53
דואר פיג'י בהחלט גורם לדברים רעים לקרות.... דרך אגב החבילות שלי הגיעו כדואר רשום אתמול בדיוק 40 יום לאחר ההזמנה.

רשום עם פתק לבן? בדר"כ החבילות מגיעות עם אדום...

yuvalko
27-02-2014, 07:02:39
רשום עם פתק לבן? בדר"כ החבילות מגיעות עם אדום...

לי עד היום הגיע פתק אפור כאילו זה לא רשום ובנוסף אין צורך להציג תז. הםעם הזו רשום רגיל פתק ורוד

שמוליקו
27-02-2014, 07:58:34
נראה כאילו השתחרר שם איזה פקק....
הזמנה מה 15.12.2013
והזמנה מה 26.1.2014
הגיעו השבוע (נמצאות בסניף דואר עוד לא לקחתי, אבל הגיעו).
מוזר...

guymeg
27-02-2014, 15:39:42
חברים משהו פה הזוי לגמרי!!

חבילה שהוזמנה מהסיני ב 8/2 ונשלחה דרך פיג'י ב10/2 הגיעה היום!!!

אני באמת לא יודע מה הולך פה, אבל אני הולך למלא ווינר על המשחק של מכבי היום... ;)

לעומת זאת - חבילות שהוזמנו בסוף דצמבר עדיין לא הגיעו....

Alonjp
27-02-2014, 16:20:09
חברים משהו פה הזוי לגמרי!!

חבילה שהוזמנה מהסיני ב 8/2 ונשלחה דרך פיג'י ב10/2 הגיעה היום!!!

אני באמת לא יודע מה הולך פה, אבל אני הולך למלא ווינר על המשחק של מכבי היום... ;)

לעומת זאת - חבילות שהוזמנו בסוף דצמבר עדיין לא הגיעו....

אולי יש קשר לאופי החבילות כמו תוכן(סוללות/מנועים/בקרים)/משקל/נפח/עלות?

dudu_abdu
27-02-2014, 16:58:23
חבילה שהוזמנה ב25.1 הגיעה היום

אננס
27-02-2014, 19:21:53
107842
אולי יש קשר לאופי החבילות כמו תוכן(סוללות/מנועים/בקרים)/משקל/נפח/עלות?

הקשר הוא שהסיני חטף מלא דספיוטים,
קרא אליו לשיחה את המנכ"ל של דואר פיג'י והסביר לו שאם הוא רוצה להמשיך לעבוד איתו הוא חייב להיות יותר רציני.
בקיצור... יש מצב שאני אקבל את הסולות מסין לפני שאתה תקבל את הסוללות מאירופה :D

וזה בשביל השאלה הקודמת שלך:
http://www.rcgroups.com/forums/showpost.php?p=27636988&postcount=424
לקוח מדנמרק שרגיל לקבל משלוחים מהמחסן באירופה תוך 3-4 ימים, מחכה כבר 10 ימים ואין סימן לתזוזה שם..

10 days since order placed and payed from local EU warehouse and not a sign of it. Previously the EU warehouse got the shipments to me in 3-4 days.
$100 order on hold until there is some improvement.

Alonjp
28-02-2014, 06:51:57
עדכון,

תזכורת קצרה,
ביום חמישי שעבר (20/02 בשעה 9:00) הזמנתי שתי סוללות ליפו מהמחסן באירופה, שילוח עם חברת Bpost.
מאחר וראיתי שהמשלוח לא זז מהמחסן, והסטטוס עדיין עומד על "in printing queue", פניתי אליהם בצ'ט ביום רביעי (26/02 בערב) וביקשתי לברר מדוע החבילה עדיין לא נשלחה.
שרות הלקוחות מסר לי שזה עקב עומסים במחסן וכי הוא שולח תזכור למחסן לשלוח את החבילה שלי.
יום למחרת הסטטוס התעדכן ל "printed".
עברו עוד כמעט יומיים והחבילה עדיין לא שינתה סטטוס ונשארה על PRINTED.
אתמול בערב פניתי שוב לשרות לקוחות בצ'ט ושאלתי מדוע החבילה לא נשלחת.
הייתי קצת יותר אסרטיבי מפעם קודמת ואמרתי שאני לא מבין למה חבילה כל כך פשוטה, של שתי סוללות אשר נמצאות במלאי, תקועה במחסן כבר כמעט 8 ימים.
כמו כן, ציינתי שאני מאוכזב כד כה משרות השילוח שלהם וכי אני ממתין עם שאר ההזמנות שלי עד שיתברר למה השרות כל כך איטי.
הבחור על הקו התנצל ומסר כי הוא שולח מייל דחוף למחסן שיזרזו את המשלוח שלי, ואף ציין שאני יכול להיות בטוח שהמחסן לא יכול להתעלם מהפניה שלו.
נפרדנו כידידים (סה"כ אין לי טענות לשרות הלקוחות, הם עונים מהר ובנימוס).
היום (28.02) קיבלתי מייל בשעה 03:22 לפנות בוקר אשר מודיע לי שהחבילה נשלחה (יכול להיות שהמחסן פתוח באמצע הלילה?!).
במייל מצורף מספר מעקב המורכב מ- 26 ספרות וללא אותיות כלל.
האם זה מספר מעקב אופייני? ואם כן אז לאיזו חברת שילוח (באתר Bpost הוא לא מכיר מספר שכזה)?
כמו כן, נראית לי מוזרה העובדה שהסטטוס באתר HK עודן ל- SHIPPED בשעה 09:22 כאשר אני בדקתי את הסטטוס בשעה 06:30 בבוקר (28.02).

מה אתם אומרים?

guymeg
28-02-2014, 15:36:07
עדכון,

תזכורת קצרה,
ביום חמישי שעבר (20/02 בשעה 9:00) הזמנתי שתי סוללות ליפו מהמחסן באירופה, שילוח עם חברת Bpost.
מאחר וראיתי שהמשלוח לא זז מהמחסן, והסטטוס עדיין עומד על "in printing queue", פניתי אליהם בצ'ט ביום רביעי (26/02 בערב) וביקשתי לברר מדוע החבילה עדיין לא נשלחה.
שרות הלקוחות מסר לי שזה עקב עומסים במחסן וכי הוא שולח תזכור למחסן לשלוח את החבילה שלי.
יום למחרת הסטטוס התעדכן ל "printed".
עברו עוד כמעט יומיים והחבילה עדיין לא שינתה סטטוס ונשארה על PRINTED.
אתמול בערב פניתי שוב לשרות לקוחות בצ'ט ושאלתי מדוע החבילה לא נשלחת.
הייתי קצת יותר אסרטיבי מפעם קודמת ואמרתי שאני לא מבין למה חבילה כל כך פשוטה, של שתי סוללות אשר נמצאות במלאי, תקועה במחסן כבר כמעט 8 ימים.
כמו כן, ציינתי שאני מאוכזב כד כה משרות השילוח שלהם וכי אני ממתין עם שאר ההזמנות שלי עד שיתברר למה השרות כל כך איטי.
הבחור על הקו התנצל ומסר כי הוא שולח מייל דחוף למחסן שיזרזו את המשלוח שלי, ואף ציין שאני יכול להיות בטוח שהמחסן לא יכול להתעלם מהפניה שלו.
נפרדנו כידידים (סה"כ אין לי טענות לשרות הלקוחות, הם עונים מהר ובנימוס).
היום (28.02) קיבלתי מייל בשעה 03:22 לפנות בוקר אשר מודיע לי שהחבילה נשלחה (יכול להיות שהמחסן פתוח באמצע הלילה?!).
במייל מצורף מספר מעקב המורכב מ- 26 ספרות וללא אותיות כלל.
האם זה מספר מעקב אופייני? ואם כן אז לאיזו חברת שילוח (באתר Bpost הוא לא מכיר מספר שכזה)?
כמו כן, נראית לי מוזרה העובדה שהסטטוס באתר HK עודן ל- SHIPPED בשעה 09:22 כאשר אני בדקתי את הסטטוס בשעה 06:30 בבוקר (28.02).

מה אתם אומרים?
אם יש לך מספר מעקב אתה יכול להיות רגוע, חכה בסבלנות וזה יגיע.

אננס
28-02-2014, 16:28:46
הסיני הכריז בווידאו היומי שלו שהוא מפסיק לעבוד עם דואר פיג'י ....

אז עכשיו אחרי שהתרגלנו לפיג'י .. מעניין מה תהיה הדרך החדשה שלו לשלוח לנו סוללות או סתם חבילות קטנות.
מה שכן הוא מבטיח שמחיר המשלוח ישארו כפי שהם היו..

כנראה כמות הדיספיוטים והחזרות הכספים שהוא חטף עשו את שלהם,
קצת מאוחר מידי בשבילי... בדיוק לפני שבוע הזמנתי חבילה והיא עדיין נשלחה בפיגי'..

Alonjp
28-02-2014, 18:43:56
אם יש לך מספר מעקב אתה יכול להיות רגוע, חכה בסבלנות וזה יגיע.

מסתבר שהמספר שקיבלתי הוא הברקוד.
מצאתי דרכו את מספר המעקב.
מעניין לגלות שהחבילה נשלחה אתמול בשעה 22:30.
לא ידעתי שהמחסן עובד גם בלילה. :rolleyes:
אז מסתבר שזה לא היה רעיון רע כל כך לפנות לשרות לקוחות...

tomer_inbar
02-03-2014, 19:03:27
הסיני הכריז בווידאו היומי שלו שהוא מפסיק לעבוד עם דואר פיג'י ....

אז עכשיו אחרי שהתרגלנו לפיג'י .. מעניין מה תהיה הדרך החדשה שלו לשלוח לנו סוללות או סתם חבילות קטנות.
מה שכן הוא מבטיח שמחיר המשלוח ישארו כפי שהם היו..

כנראה כמות הדיספיוטים והחזרות הכספים שהוא חטף עשו את שלהם,
קצת מאוחר מידי בשבילי... בדיוק לפני שבוע הזמנתי חבילה והיא עדיין נשלחה בפיגי'..

באיזה וידאו ראית את זה?

מושיק
02-03-2014, 20:12:20
למזלי חבילה שנישלחה ב 22.1 הגיעה היום.יש לציין חבילה ללא סוללות.

mixerfix
02-03-2014, 20:25:37
למזלי חבילה שנישלחה ב 22.1 הגיעה היום.יש לציין חבילה ללא סוללות.

חבילה שלי - שנשלחה ב- 7 לפברואר הגיעה ביום חמישי, ה- 27 לפברואר.

לפי מספר המשלוח, זה היה בדואר פיג׳י. כנראה לי יש מזל.

---MAV
Marc A Volovic
marc@bard.org.il

אננס
02-03-2014, 20:56:27
באיזה וידאו ראית את זה?

בדף הראשי של הסיני www.hobbyking.com
מצד ימין מתחת ל"מרכז התמיכה" יש חלון ווידאו HobbyKing Daily
תלחץ על View Previous Days ואז נפתחת רשימה עם כל הסרטונים שהיו בשבוע האחרון
הסרטון של יום שישי הוא HK Shipment
כל הסרטון הוא מדבר על דואר פיג'י שלא עמד בסטנדרטים שהלקוחות מצפים ולכן הם מפסיקים לעבוד איתו.
בעוד יום יומיים הסרטון יהיה זמין גם ביוטייב ואז אוסיף אותו פה.

http://www.youtube.com/watch?v=kjtFWj7-3K4

בפורומים בחו"ל גם מתחילים להגיע פידבקים שהחבילות האחרונות של פיג'י מגיעות מהר.. תוך שבועיים עד שלושה
ולכן מעניין מה יהיה בסוף, האם זאת הכרזה לצורך הרגעת הלקוחות באופן זמני או לא..

בכל מקרה לפי דיווחים זרים כנראה נתחיל לקבל חבילות דרך דואר מלזיה..
אז מי שמוכן לפתוח מפות ולצייר לטובת כולם את הנתיב החדש של החבילות הסיניות שלנו?

AmitB
02-03-2014, 21:54:24
הזמנה שנעשתה ב 14/2 הגיעה
ארבע הזמנות שנעשו קודם לכן... לא הגיעו.

offer
03-03-2014, 07:12:43
מאירופה, חבילה עם טיסן וליפו,
דרך B post
שבעה ימים.
דואר שליחים התקשר היום להביא את החבילה וצריך להוסיף 35שח למכס על השיקוף
בהינתן ש bpost היה הרבה יותר זול מהאופציות האחרות, זה סביר בהחלט

eitanbin
03-03-2014, 14:43:24
למען הסטטיסטיקה

משלוח ב 25/1 דואר פיגי
הגעה היום

hatul
03-03-2014, 14:57:48
מאירופה, חבילה עם ליפו, דרך B post
שבעה ימים. (הוזמן 24/2/14 הגיע היום 3/3/14)
דואר שליחים התקשר היום להביא את החבילה וצריך להוסיף 35שח השליח לא ידע למה, אבל אז ראיתי מדבקה EMS שחרור קולקטיבי בפטור.(ישר נזכרתי בסיסמה)
חבילות מהסיני בסין הגיעו בתוך כחודש, נראה שמתחיל לחזור לעצמו.

עמוס

Guy Peled
03-03-2014, 15:17:53
חבילה שהוזמנה ב-7.2
רשומה שהיא בתל אביב מה-21.2
לא הגיעה ונשארה במצב הזה
אבל לפי דבריו של הסיני בצ'אט החבילה תגיעה בעשירי לחודש
מעניין איך הוא יודע על תאריך סופי..

אגב הסיני גם שלח לי אתר לעקוב
http://freipost.com
אפילו רושם לך את מספר הטיסה של החבילה

ypython
03-03-2014, 19:35:27
החבילה שלי נשלחה ב- 10.01.2014
התקבלה ב- 02.03.2014 !!! כמעט חודשיים....

Alonjp
03-03-2014, 21:39:06
החבילה הגיעה.

תקציר מנהלים,
ב 20/02 הוזמנה חבילה של שתי סוללות ליפו בעלות של 74$ מהמחסן באירופה.
לאחר שראיתי שהסטטוס לא מתקדם פניתי אליהם ב 24/2 והערתי להם על העיקוב.
למחרת בבוקר הסטטוס עבר ל printing אך שוב נתקע כך ולא התקדם.
שוב פניה שלי ב 28/2 ותזכורת על כך שהחבילה לא זזה.
עוד באותו הלילה (בשעה 10:30) החבילה נשלחה מהמחסן.
היום שליח הביא לי את החבילה עד הבית תמורת 35₪ (בהחלט שווה את הזמן שלי!).
אם החבילה הייתה נשלחת מהמחסן תוך פרק זמן סביר של יומיים (כפי שבדר״כ אמור להיות) אזי הייתי מקבל אותה בתוך חמישה ימים מיום המשלוח.
סה״כ, כולל העיקובים, קיבלתי את החבילה בתוך 11 יום מיום ההזמנה.
לדעתי זה סביר פלוס פלוס, ובטח שעדיף על הזמנה מהמחסן בסין.
ממליץ.

אגב, הם הצהירו על הערך האמיתי של החבילה (אך ללא המשלוח).

אננס
03-03-2014, 21:56:19
הי אלון,

מקווה שדעתך על הסינים השתפרה..
לדעתי גם בלי הנידנודים שלך לשירות לקוחות היית מקבל את החבילה השבוע.. יום יותר יום פחות מי סופר..

אני עדיין מחכה לחבילות שלי שהוזמנו מסין.. חודש יותר חודש פחות מי סופר :cool:

Alonjp
03-03-2014, 22:47:58
הי אלון,

מקווה שדעתך על הסינים השתפרה..
לדעתי גם בלי הנידנודים שלך לשירות לקוחות היית מקבל את החבילה השבוע.. יום יותר יום פחות מי סופר..

אני עדיין מחכה לחבילות שלי שהוזמנו מסין.. חודש יותר חודש פחות מי סופר :cool:

יש לך בעיה תפיסתית.
מה זה נדנודים?!
סה״כ פניתי אליהם ושאלתי בנימוס למה הסטטוס של החבילה שלי לא משתנה.
אני לקוח, הם שרות לקוחות, וכל אחד מאיתנו עשה את המותל עליו..
זה לא לקח לי יותר מכמה דקות לצ׳וטט איתם, ולהם לא לקח יותר מכמה שניות לשלוח מייל למחסן באירופה.
ואין לדעת כמה זנן החבילה הייתה יכולה להתקע במחסן אם לא הייתי פונה אליהם, אך העובדה היא שכל פעם שפניתי אליהם הסטטוס התקדם..

זה שהסיני הכי זול לא אומר שהוא לא צריך לשפר את השרות שלו.
עושה רושם שישנם אנשים שמוכנים לקבל שרות מתחת לכל ביקורת רק בגלל המחיר הנמוך.
אני לא חושב שזה צריך לבוא אחד על חשבון השני.

אננס
03-03-2014, 22:56:10
מתנצל.. אבל אין לי בעיה תפסתית ... ההיפך מי שמכיר אותי מתאר אותי כ"רואה לפרטים".
לי יוצא להזמין בכללי כ 3 חבילות בשבוע... לפעמים אלו דברים קטנים של דולר שניים ולפעמים קצת יותר.
תמיד אחרי שאני לוחץ על אישור אני שוכח מההזמנה..

למיטב זיכרוני הכי הרבה זמן היה משהו כמו 4 או 5 חודשיים למוצר מאיביי,
אפילו לא הטרחתי את עצמי לכתוב מייל שאלה למוכר, היה ברור לי שהוא שלח את המוצר ופשוט המוצר תקוע איפה שהוא בדואר.

Alonjp
03-03-2014, 23:45:18
אננס,

ראשית כל אני חוזר בי מהמשפט ״יש לך בעיה תפסתית״, זה נשמע לא טוב ולא זאת הייתה הכוונה.
יחד עם זאת, אני לא מסכים כלל וכלל עם הביטוי ״מנדנד״, אני חושב שאני לקוח כל לקוח ודורש שרות מינימאלי (לא היו לי בקשות מיוחדות, לא שיעטפו את החבילה בוורדים ולא פצפצים עם ריח יסמין, סה״כ רציתי לוודא שהחבילה נשלחת ולא נתקעת מסיבה כלשהי).
סביר להניח שאם הייתי מזמין שלוש חבילות בשבוע, גם אני לא הייתי עוקב אחרי החבילות. (צריך להעסיק פקידה ייעודית בכדי לעקוב אחרי כל כך הרבה חבילות :) )
אך לא זה המצב במקרה שלי.
אני הזמנתי סה״כ חבילה אחת מהסיני, שערכה לא זניח כלל, ושהרכב החדש שלי תלוי בה.
זו גם הסיבה שבגינה הזמנתי את החבילה דרך המחסן באירופה (החלטה שהוכיחה את עצמה כמוצדקת).

mixerfix
04-03-2014, 08:01:51
בלי להיכנס לניתוחים פסיכולוגיסטיים של התנהגות כזו או אחרת - בחירה במשלח או חנות כוללת מודעות לדרך של העסק לטפל בבעיות שירות ובעיות משלוח.

את כל מה שיש בסיני - עד כדי אפסילון - יש גם בטאור הוביס, רק שמחיר המישלוח והמוצר גבוהים יותר.

קניה מהספק הזול ביותר עם היסטוריה שילוחית בינונית ולדרוש שירות של חנות אמריקאית או אירופית - זו ציפייה מוזרה.

היוצא דופן בצורה יחודית לאמור מעלה זה האתר היפני.

marikgl
05-03-2014, 16:49:12
לטובת הסטטיסטיקה.
חבילה שנשלחה דרך פיג'י ב-12/2 התקבלה היום.

אננס
05-03-2014, 17:52:55
לטובת הסטטיסטיקה.
חבילה שנשלחה דרך פיג'י ב-12/2 התקבלה היום.

איזה כיף לשמוע, יש לי חבילה שנשלחה ב26/2 , ובאמת לפי המעקב של freipost היא מתקדמת הרבה יותר מהר מהחבילות שנשלחו בינואר.
מקווה לקבל אותה בשבועיים הקרובים..

Tomcat
06-03-2014, 11:35:50
שלום לכולם,
הודעה ראשונה שלי כאן.
לאחר תקופה של הזמנות מ-HK (לא מת על השם "הסיני") גם אני התחלתי שלא לקבל חבילות ובחיפוש אנשים עם צרות דומות הגעתי לכאן.
משתף "בחוויה" שלי:
נשלח התקבל ימים
18/12/13 16/02/14 60
26/12/13 21/02/14 57
27/12/13 01/03/14 64
15/01/14 13/02/14 29
21/01/14 01/03/14 39

הכל נשלח בדואר רגיל. קיבלתי פיצוי על דמי המשלוח.

הכי חשוב שהיום יום חמישי.