בד.כ זה עלה 120 ,בלי לחשוב הרבה ,הזמנתי.![]()
בד.כ זה עלה 120 ,בלי לחשוב הרבה ,הזמנתי.![]()
תודה על הלינק.
http://www.dealextreme.com/details.d...168~r.68693127
הזמנתי גם אני אחד. היה לי פעם אחד, ומכרתי אותו כי רציתי יותר מ4 ערוצים, אבל מאז לא מצאתי שלט סימולטור טוב כמותו ואני משתמש בג'אנק מאי-ביי.
נערך לאחרונה על ידי אייל שפירא; 20-05-2010 בשעה 11:51:06.
לדעתי זה עולה ככה הרבה זמן אבל תודה בכל זאת.
אייל - גם לי היה את ה 8 אבל אין על הפוטנציומטרים של האיסקיי. למה הם לא עושים גרסת 6 ערוצים ?
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
הזמנתי אחד לפני עשרה ימים. עדיין לא שלחו.
אני חושב שהסטוק שם לא מעודכן כי כתוב אצלי Awaiting stock למרות שבהתחלה היה כתוב Packaging.
לזה שמעליי, זה מוזר.
כי הזמנתי את אותו האחד ב18/4
והיום הוא נשלח...
נערך לאחרונה על ידי fox; 20-04-2010 בשעה 17:10:18.
הזמנת EMS???
נערך לאחרונה על ידי OneLink; 21-04-2010 בשעה 08:03:47.
איזו הקלה![]()
כדאי אולי שתכירו את "הקודים" של רמות המלאי וזמן המשלוח הצפוי ב-dealextreme.
מתחת לשורה overview כתוב בירוק הסטטוס של המוצר.
אם כתוב : Typically ships in 4 to 7 days - צריך להבין שאין להם במחסנים את המוצר וצריך לחכות ליצרן\משווק\סיטונאי של המוצר, יקח מספר ימים (לפעמים די הרבה ימים) עד שהמוצר ישלח - וכל הקוטרים, נא להתאזר בסבלנות.
לעומת זאת אם כתוב : In Stock: ships in 2 to 4 days - המוצר נמצא במחסנים של dealextreme והמשלוח יהיה הרבה יותר זריז.
בנוסף צריך להבין שכשהחנות כותבת במעקב המשלוח - shipped - זה אומר שהחבילה עזבה את החנות. זה עדין לא מחייב את הדואר של הונג קונג שאמנם החבילה הגיעה אליו וכאן יש ספירה חדשה של זמן.
המוצר לא במלאי של החנות
המוצר נמצא במחסנים של DX
![]()
תודה על ההסבר.
כשהזמנתי המוצר היה In Stock, כנראה הרבה הזמינו ופרט לכך דילאקסטרים בכללי לא מחזיקים מלאי.
כדילאקסטרים "אומרים" שהמוצר יצא מן החנות זה אומר שהוא עבר אל סוכן הדואר שלהם(ככה מקובל לעבוד שם) ולא ישירות לדואר ככה שלוקח עוד איזה יום-יומיים להתעדכן.
תיקון קטן- המחיר נכון להיום 88 ש"ח
קניתי, אין במלאי, מוכן לחכות.
היום נכנסתי לבדוק מה קורה עם ההזמנה והתעצבנתי לגלות שהמוצר חזר למלאי אבל המשלוח שלי עדיין ממתין לאספקה.
כתבתי להם מכתב חריף שבו טענתי שזה לא הוגן שאני ממתין חודש למוצר, ושהפניתי אנשים אחרים אליו וגם הם ממתינים לו בגללי, אז הם חזרו אלי בזריזות מפתיעה עם הנוסח המשעמם הבא:
Dear Eyal,
Sorry to keep you waiting for a long time.
The item just came back to be in stock. The shipment is under process and you will receive a notification e-mail once we get it shipped.
You can track the shipment using your existing order number.
You may contact us if you have any further question.
Thank you for your patience!
Best regards,
Jack_fu
או בתרגום לעברית - כן כן מה שתגיד, נשלח את החבילה שלך, נודניק.
מצטער לבאס פה חלק מהאננשים אבל מנסיון קודם שלי עם האתר חלק גדולל מנהמוצרים מגיעים פגומים מצטער על הטעויות כתיבה אבל אני כותב מהאיפוד אשמח לדעת אם למישהו הגע המוצר והוא עובד
הזמנתי לפני 4 חודשים ועדיין עובד מצויין..
יש לי פתרון בשבילכם, תזמינו מפה: http://www.enjoyhobbies.biz/rc-syste...lane-simulator
שבועיים עד חודש וזה אצלכם.
ואגב המחיר זול יותר בשני סנט.
תודה אבל אני מעדיף בכל מקרה להזמין מdx כי אני לא יודע אם האתר שנתת אמין
רגע השלט הזה 4 ערוצים או 6? אני פשוט רוצה מסוק בסימולטור ואם זה רק 4 ערוצים אז זה לא מתאים
גם שלט 4 ערוצים יתאים להטסה בסימולטור.
אין סיבה לקנות שלט 6 ערוצים. תפעיל את 2 הערוצים הנוספים דרך המקלדת.